Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
Napisane przez ewela119 » 9 cze 2011, 08:22 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
Anastazja napisał(a):ewela wyluzuj troche :D Malo to krzywd muzulmanie swiatu zrobili? A tu jakos wiekszej krzywdy nie widze :roll:
Czyli ze im sie nalezalo bo gdzies tam grupa jakis skrzywionych ekstremistow cos zmajstrowala? Wiec teraz wolno calej spolecznosci wszelkie swinstwa robic? A wszystkie inne wyznania to sa w porzadku i nigdy nikomu nikt krzywdy nie zrobil? Hmmm, dziwne, pamietam z lekcji historii jak to kiedys i chrzescijanie "Ogniem i mieczem" nawracali no ale to przeciez dawno bylo i nieistotne jest.
Moze ja dziwna jestem bo wychodze z zalozenia "nie czyn drugiemu co Tobie niemile" a kawal padliny w butach nie bylby dla mnie smieszny mimo ze nie mam nic przeciwko schabowemu na talerzu.
Widze ze chyba tylko testowy zrozumial o co mi chodzi :roll:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Anastazja » 9 cze 2011, 09:04 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
ewela119 napisał(a):Wiec teraz wolno calej spolecznosci wszelkie swinstwa robic?
Tak ewela masz racje to bylo swinstwo w pelnym slowa tego znaczeniu :D
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez Status89 » 9 cze 2011, 10:38 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
-
- Status89
- Raczkujący
- Reputacja: 3
Napisane przez bogini8 » 9 cze 2011, 12:27 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
pod warunkiem ze nie chce sie zrobic na sile panstwa w panstwie... oni sie czuja bardziej u siebie od samych anglikow....a jakby nie bylo to wszyscy jestesmy tutaj tylko(albo az)goscmi...testowy napisał(a):której przyszło żyć tutaj i która chce budować w tym kraju swoją przyszłość,
a spotyka się z aktami niechęci...
otototo :)testowy napisał(a):bo jeżeli nikomu większa krzywda się nie stała,
to możemy się spokojnie pośmiać,
pozatym oni uznaja tylko swoja kulture... czemu jest tak ze :
u ci..a pracuja polacy i ci..a...ci..a zawsze dostanie wolne na swoje modly czy swieta...a polak w wigilie musi biec do roboty.... oni tylko zawsze sa biedni i poszkodowani... i ze wszystkiego zrobia rasizm i nietolerancje...czemu to nie dziala w druga strone....
na szczescie nie mam ,,przyjemnosci,, pracowac z takowymi u siebie w firmie ... sami anglicy i jedna hinduska :)
Dodano: -- 9 cze 2011, o 12:30 --
now lasnie wg nich to tylko ich wyznanie jest w porzadku...pryzklad podalam wyzej...ewela119 napisał(a):A wszystkie inne wyznania to sa w porzadku i nigdy nikomu nikt krzywdy nie zrobil?
ja nie uwazam tej sytuacji za nic smiesznego ale tragedia tez sie nie stala..nikomu krzywda sie nie stala...bynajmniej nie wieksza niz oni sami czynia swym zachowaniem wkolo...
Dodano: -- 9 cze 2011, o 12:31 --
i ja tam do ich wyznania nic nie mam tylko czemu to wlasnie oni maja prawo do robienia sobie przerw i wolnego kiedy im sie podoba ..bo wlasnie to wg nich ich wyznanie jest najwazniejsze...i nie patrza na nikogo wokol...
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez AdamBoltryk » 9 cze 2011, 14:51 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
bogini8 napisał(a):(...) tylko czemu to wlasnie oni maja prawo do robienia sobie przerw i wolnego kiedy im sie podoba (...)
Bo sobie to wywalczyli?
A z tym "kiedy im się podoba" to bym dyskutował.
Przejdź na islam, też będziesz miała przerwy ... na modlitw :)
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez monique » 9 cze 2011, 15:23 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
Ostatnio też przecież była afera bo reprezentantek Iranu w Pilce Noznej nie dopuszczono do meczu o awans do Igrzysk Olimpijskich w Londynie, bo chciały grać w dresach i nakryciach głowy. I też oczywiście oburzonie, bo przecież przepisy FIFA je dyskryminują. Komedia. A do broniących ich religii spójrzcie sobie na poniższą galerię jak wyglądał Iran (i kobiety tam), przed rewolucją islamską:
http://www.pagef30.com/2009/04/iran-in- ... ution.html
Źle mieli?
-
- monique
- Rozeznany
- Reputacja: 34
Napisane przez bogini8 » 9 cze 2011, 15:39 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
ostrooo.....az mi szczena opadla..i po co tak blaznowac?i napewno te wszystlie kobiety byly 1000 razy bardziej szczesliwe niz te obecmne poowijane w belke carnego materialu w lato...monique napisał(a):http://www.pagef30.com/2009/04/iran-in- ... ution.html
Źle mieli?
oj tak juz bys chcial :-)AdamBoltryk napisał(a):rzejdź na islam, też będziesz miała przerwy ... na modlitw
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Agaa » 10 cze 2011, 14:43 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
ewela119 napisał(a):Anastazja napisał(a):ewela wyluzuj troche :D Malo to krzywd muzulmanie swiatu zrobili? A tu jakos wiekszej krzywdy nie widze :roll:
Czyli ze im sie nalezalo bo gdzies tam grupa jakis skrzywionych ekstremistow cos zmajstrowala? Wiec teraz wolno calej spolecznosci wszelkie swinstwa robic? A wszystkie inne wyznania to sa w porzadku i nigdy nikomu nikt krzywdy nie zrobil? Hmmm, dziwne, pamietam z lekcji historii jak to kiedys i chrzescijanie "Ogniem i mieczem" nawracali no ale to przeciez dawno bylo i nieistotne jest.
Moze ja dziwna jestem bo wychodze z zalozenia "nie czyn drugiemu co Tobie niemile" a kawal padliny w butach nie bylby dla mnie smieszny mimo ze nie mam nic przeciwko schabowemu na talerzu.
Widze ze chyba tylko testowy zrozumial o co mi chodzi :roll:
O! wielka milosniczka islamu is back!
Jak tam koran? przeczytany do konca, czy sie znudzilo w polowie?
Niektorzy ludzie maja niezly cyrk w glowie...
Jak jakis muslim znajacy polski by tu wszedl to by niezla mine zrobil...
'Hej... Abdul, tu na tym forum innowiercow jest jakas ******* co nas broni, myslisz ze da rade znalesc wiecej takich *******? hehe'
-
- Agaa
- Początkujący
- Reputacja: -6
Napisane przez ewela119 » 10 cze 2011, 16:34 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
Jakbys czasami zmienila temat swoich wypowiedzi to byc moze bylabys powazniejszym 'kompanem' w dyskusji, poki co pokazujesz ze jestes tak ograniczona ze nie warto sie wdawac w zadna dyskusje
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez agg » 10 cze 2011, 16:54 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
AdamBoltryk napisał(a):Przejdź na islam, też będziesz miała przerwy ... na modlitw
nie musi przechodzic na islam, wystarczy, ze jest chrzescijanka i chce "dzien swiety swiecic"... i co? pstro. wiekszosc chrzescijan musi pracowac w niedziele...
a ogolnie artykul zabawny. juz sobie wyobrazam podpitego pana Knowlsa z szynka z Lidla, jak pakuje ja do buciorow :lol:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 10 cze 2011, 17:07 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
a czemu mam przechodzic? przeciez wszyscy sa rowni nie prawdaz? to powinny wszystkich obowiazywac takie same zasady tak? tylko chodzi o to ze oni tak sie zmrowili ze kazdego skarza za co sie da i wszedzie sie dopatruja nietolerancji...a tu pewien pan im dopiero pokazal co to jest rasizm i nie tolerancja.. teraz moga byc naprawde oburzeni..AdamBoltryk napisał(a):Przejdź na islam, też będziesz miała przerwy
bo jak nazwiesz ci***ak ci***ak albo murzyna czarnuchem to jest wielka nietolerancja ale bialego bialasem czy innym to mozna...
no wlasnie o to chodzi w niedziele.. w wigilie itp itd....agg napisał(a):nie musi przechodzic na islam, wystarczy, ze jest chrzescijanka i chce "dzien swiety swiecic"... i co? pstro. wiekszosc chrzescijan musi pracowac w niedziele...
Dodano: -- 10 cze 2011, o 17:08 --
no trzeba przyznac ze pomyslowosci mu nie brak .. teraz w zemscie oni angikom piwo z pubow ukradna ;)agg napisał(a):a ogolnie artykul zabawny. juz sobie wyobrazam podpitego pana Knowlsa z szynka z Lidla, jak pakuje ja do buciorow
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Guest » 10 cze 2011, 18:07 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
agg napisał(a):AdamBoltryk napisał(a):Przejdź na islam, też będziesz miała przerwy ... na modlitw
nie musi przechodzic na islam, wystarczy, ze jest chrzescijanka i chce "dzien swiety swiecic"... i co? pstro.:
czy ty pracujesz, ze mozesz wyowiedziec sie na ten temat? bo z tego co zaslyszalem to z benefitow zyjesz...
-
- Guest
Napisane przez bogini8 » 10 cze 2011, 18:10 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez en3531 » 10 cze 2011, 19:46 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
-
- en3531
- Początkujący
- Reputacja: 2
Napisane przez ewela119 » 10 cze 2011, 23:28 Re: Muzułmanie zaatakowani wieprzowiną w meczecie
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Powrót do HYDE PARK