Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 8 wrz 2011, 11:17 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

I o to chodzi!
Każdy z nas prawił swoje mądrości i spojrzenia na świat.
Po to mamy to forum ( dzięki Twórcy wielkie), byśmy mogli nawijać i się tym w jakiś sposób bawić.
P-C
Stały Bywalec

Reputacja: 61
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez jola22 » 8 wrz 2011, 15:09 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

P-C napisał(a):I tym sposobem doszliśmy do wniosku, że są gusta i guściki.

Zauważyliście? Kilka słów napisanych przez autorkę wątku, raptem kilka! A postów pod nim 73!
Brawo!

Trzeba wiedziec jaki temat rozpoczac, zeby zachecic ludzi do dyskusji :)
jola22
Przyczajony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 8 wrz 2011, 15:29 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

,,...Za mądra dla głupich
A dla mądrych zbyt głupia
Zbyt ładna dla brzydkich
A dla ładnych za brzydka
Za gruba dla chudych
A dla grubych za chuda

Za łatwa dla trudnych
A dla łatwych za trudna
Zbyt czysta dla brudnych
A dla czystych za brudna
Zbyt szczecińska dla Warszawy
A dla Szczecina zbyt warszawska

Spróbuj się domyślić gdzie to mam?
No gdzie?

Dokładnie tam
Właśnie tam
Pan wygrał bon
A pani Fiat...,,
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Okrutnik » 8 wrz 2011, 17:20 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

Co bogini8 niema jak dobry polski Hey co ? :D
S.I.C. tez jest niezly w ten desen
Okrutnik
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 8 wrz 2011, 17:47 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

bogini8 napisał(a):agg, o kochana sexy new avat ) i like it

dzieki mala 8) i like it too :D
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez krisbrumm » 8 wrz 2011, 17:54 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

Ach, te cudzoziemki w raju kobiet...
krisbrumm
Stały Bywalec

Reputacja: 75
Poczciwy

Kobiety o "rubensowskich" kształtach są bardziej sympatyczne i mniej złośliwe.
Mysle że, ta kwestia leży w dobrym odżywianiu. Syte panie są zadowolone z życia.
Te zaś niedożywione są złe na to, iż muszą cierpieć, aby zwracali na nie uwagę inni mężczyźni. Rodzi to tez niską samoocenę, za czym idzie uprzedzenie do facetów, któtych to odbieraja jako potencjalnych erotomanów i szowinistów.
O kur...cze ja to napisałem ??
:grin:
Gregory Mcyevi
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 9 wrz 2011, 08:30 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

Gregory Mcyevi napisał(a):Kobiety o "rubensowskich" kształtach są bardziej sympatyczne i mniej złośliwe.
Mysle że, ta kwestia leży w dobrym odżywianiu. Syte panie są zadowolone z życia.
Te zaś niedożywione są złe na to, iż muszą cierpieć, aby zwracali na nie uwagę inni mężczyźni. Rodzi to tez niską samoocenę, za czym idzie uprzedzenie do facetów, któtych to odbieraja jako potencjalnych erotomanów i szowinistów.
O kur...cze ja to napisałem ??
:grin:

hahahhahahahahah poplaklam sie ze smiechu

ale cos w tym jest -puszyscie ludzie bywaja usmiechnieci i sympatyczni i swietnie tancza ;)

myslisz ze wszystkie szczuple kobiety sa zle oprytskliwe i zakompleskione i uprzedzone do facetow- tylko dlatego ze sa glodne???!!!! :D :D :D
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 9 wrz 2011, 08:56 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

Gregory Mcyevi, no rozumiem ,że masz taką teorię , ale często bywa tak, że to te rubensowskie maja problemy z materią i w ramach odchudzania nie jedzą by zeszła oponka i to one chodzą głodne i wściekłe , a jak sie jakiś fan rubensowskich kształtów oglądnie za taką to ta myśli że liczy jej fałdy i że sie wyśmiewa z niej , i szybko w ramach re kompensaty zamiast porządnego zdrowego posiłku przegryza małym batonikiem bo przecież jest taki mały że nie może zaszkodzić , a talerz z obiadem jest taki duży że pójdzie wszystko w doopę :D
90% kobiet które miały nadwagę a udało im się ją zrzucić przyzna się ze to była kwestia niedbalstwa ,lenistwa, złych nawyków żywieniowych itd,osoby z dużą nadwagą w ramach samoobrony będą upierać się że to kwestia genów, choroby, ciąży ,pogody itd... :)

A tak jeszcze na marginesie , to faceci nie oglądają się za szczupłymi tylko za sexownymi a jaki typ kobiety dla danego mężczyzny jest sexi to tylko dany facet wie. Ja jako kobieta też oglądam sie za Sexownymi kobietami ,czasem sexi jest dla mnie pieprzyk nad ustami , czasem włosy, czasem jakaś część garderoby nie wszystkie te rzeczy cechują szczupłe osoby więc...

Dobra idę se coś zjeść bo mi humor nie doskwiera ;)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 9 wrz 2011, 09:02 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

malaroksi napisał(a):

A tak jeszcze na marginesie , to faceci nie oglądają się za szczupłymi tylko za sexownymi a jaki typ kobiety dla danego mężczyzny jest sexi to tylko dany facet wie. Ja jako kobieta też oglądam sie za Sexownymi kobietami ,czasem sexi jest dla mnie pieprzyk nad ustami , czasem włosy, czasem jakaś część garderoby nie wszystkie te rzeczy cechują szczupłe osoby więc...

Dobra idę se coś zjeść bo mi humor nie doskwiera ;)

o to to to
napisalam to kilka postow wyzej :) NIKT mnie tu nie slucha :533: :610: :626:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
dorotajab
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 9 wrz 2011, 09:09 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

dorotajab napisał(a):napisalam to kilka postow wyzej NIKT mnie tu nie slucha

Ciiiii :570: zerżnęłam od ciebie bo i tak wszyscy juz zapomnieli a chciałam mieć jeden post więcej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 9 wrz 2011, 09:11 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

no tak pewnie masz jakies kompleksy skoro tyle piszesz na forum

:D :D :D :D
dorotajab
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 9 wrz 2011, 09:15 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

No MAM , ktoś mi powiedział że im więcej się wygadam tym szybciej mi przejdzie ,ale to się pogłębia zamiast przechodzić :neutral: ,muszę zmienić terapeutę :roll:
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 9 wrz 2011, 09:24 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

a Ty nie mialas kopac ogrodka??? wiesz jak ja sie tak pozadnie zmecze to nie mam sily nawet marudzic ;) nie wspomne juz ze i kompleksach myslec sie nie da, wechu nie mam to i smrodu nie czuje...

ciezka praca dobra nie tylko na kaca :D :D :D
dorotajab
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 9 wrz 2011, 09:27 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

dorotajab, najpierw muszę jechać do sklepu wałówę kupić tak co by nie zrzucić sadła przy cięzkiej pracy :mrgreen:
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona