Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 9 wrz 2011, 09:32 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

i nie byc zla i opryskliwa i zrzedliwa ;) glodna kobieta to w kocu zla kobieta :D :D :D

a mi sie curry marzy a na diecie jestem... tak w ramach raz w misiacu trzeba byc troche zlym zeby nie uchodzic za przyjemna osoba ... to sie glodze specjalnie, a potem sie wyrzywam na innych :569:

polecam !!!!! :D :D :D

w takim razie smacznego zapuszczania tylka zycze ;)
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Okrutnik » 9 wrz 2011, 14:08 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

Okrutnik
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

dorotajab... słusznie nie powinienem tego generalizować, ale z mego doświadczenia...
to te chudzielce szybciej wpadają w złość, niż te jak to określiliście " z oponką ".
Nie ma to nic do rzeczy.. porównując dalej relacje z Paniami - tu już podchodzę do tego subiektywnie - to dziewczyny z większymi piersiami są bardziej sympatyczniejsze, niż te co nie "maja nic do oclenia" :grin:
Gregory Mcyevi
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 9 wrz 2011, 19:32 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

przyjmij ten cios na klate...jeszcze gorzej bedzie latem ;)

http://www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I

:D :D :D :D
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Marysienka82 » 10 wrz 2011, 15:48 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

Hej!!
Nie do końca śledzę dialog tu prowadzony, ale temat mnie zaintrygował...
Ja całe życie byłam chudzielcem...i dopiero po 25tym roku życia dostałam kobiecych kształtów... i baaaaaardzo zajmuje mi pokochanie siebie na nowo.
Niestety należę do tych kobiet, które oglądają głupie magazyny gdzie pełno wystylizowanych piękności... Moja druga połówka mnie uwielbia taką jaka jestem. Ale co z tego jak ja ciągle jestem niepewna swego wyglądu...

Marysienka82
Początkujący

Reputacja: -3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kentstreet » 12 wrz 2011, 21:57 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

wszystko definiuje kultura i spoleczenstwo w ktorym zyjemy..kiedys w europie podniecali sie grubymi kobietami (rubensowskie ksztalty) ..w jakis plemieniach w afryce wola grube itp..tutaj wiekszosc woli chude ale to nie jest regula to kwestia gustu o ktorym jak wspomnaielm nie decydujemy w 100% sami........

kentstreet
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 13 wrz 2011, 12:43 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

kentstreet napisał(a):kwestia gustu o ktorym jak wspomnaielm nie decydujemy w 100% sami........
Hmm, czemu nie decydujemy sami o własnym guście?
Rozumiem że o gustach sie nie dyskutuje bo każdy ma inne , ale właśnie to my sami decydujemy co nam sie podoba a co nie. Media nam wpieraja modę , trendy itd ale ilu z Nas się tym kieruje ? Na każdym pokazie mody modelki są skrajnie wychudzone, ubrane w jakieś wory z piórami na głowie i jakoś nie widzę by to ludziom do gustu przypadło , nie ma na ulicy wiekszości wygłodzonych kobiet, nikt nie nosi piór na głowie a seksowność nie dla wszystkich oznacza kości wystające spod obcisłej bluzki.
Gusty są różne dlatego są amatorzy szczupłych, grubych, otyłych, małych , dużych,bialych, czarnych,blond,rudych ,mądrych,głupich itd
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 13 wrz 2011, 17:54 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

droga autorko: a skąd u Ciebie przeświadczenie że akurat tusza stanowi o Twojej malej atrakcyjności? Bo rozumiem (pomimo Twoich zapewnień) że chciałaś porozmawiać o swoim przypadku a nie tak ogólnie: więc ja uważam że najpierw trzeba zastanowić sie i sięgnąć glębiej wewnątrz siebie żeby odpowiedzieć na tego typu pytanie, a nie łapać się pierwszej najpłytszej myśli najmniej że tak powiem własne ego uszkadzającej. bo wiesz: tusza może rownie dobrze być powodem kiepskiej samooceny a nie tylko jej przyczyną. zastanów sie czy może tak u Ciebie przypadkiem nie jest. życie to nie je bajka jak to mowią i niektóre problemiki żeby sobie poukładać to musi czasem i zaboleć i poswędzić, a i napracować się nieraz trzeba. ale to kwestia czego się chce: przwdziwego rozwiązania problemu czy przymaskowania przed samym sobą swoich słabości.

a w kwestii numer dwa czyli preferencji to nie zauważyłem żeby jakoś specjalnie chude babki miały wzięcie. facet nie pies: na kości nie poleci - chyba że gej a tacy głównie w modzie pracują i lansują trendy w gazetkach :]
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez kentstreet » 13 wrz 2011, 18:00 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

chyba ze gej ??? od kiedy gej leci na babki ( w takim sensie jak hetero ?) ???

kentstreet
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 13 wrz 2011, 19:32 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

oj no gej projektant mody preferuje szczupłe babki o chłopięcej urodzie bez biustowia itp. skrótu użyłem przy odrobinie dobrej woli byś go zrozumiał
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 13 wrz 2011, 19:40 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

plazermen, przy odrobinie dobrej woli byś zrozumiał że kentstreet, oburzył się tak szybko bo jest gejem :)
A tak w ogóle plazer skad klikasz z Polszy czy z Uk ?
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez asia77 » 14 wrz 2011, 19:03 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

ale jaki facet chce zabrac kobiete na kolacje gdzie ona na danie glowne zamawia kilka lisci salaty, a do picia wode z plasterkiem cytryny ;)
asia77
Rozeznany

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kentstreet » 14 wrz 2011, 20:12 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

no wlasnie plazermen :)

kentstreet
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez umisiak » 14 wrz 2011, 22:30 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

asia77 napisał(a):ale jaki facet chce zabrac kobiete na kolacje gdzie ona na danie glowne zamawia kilka lisci salaty, a do picia wode z plasterkiem cytryny ;)
pewno taki, który ma niemal pusty portfel, a mimo to chce zabłysnąć ;-)

umisiak
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez testowy » 15 wrz 2011, 00:07 Re: Dlaczego mezczyzni wola szczuple kobiety?

malaroksi napisał(a):Gregory Mcyevi, no rozumiem ,że masz taką teorię , ale często bywa tak, że to te rubensowskie maja problemy z materią i w ramach odchudzania nie jedzą by zeszła oponka i to one chodzą głodne i wściekłe , a jak sie jakiś fan rubensowskich kształtów oglądnie za taką to ta myśli .........

Małaroksi, pięknie to ujełaś,
a tak poza tym to widzę, że temat nośny jest :mrgreen:

ps. Dorciak, dzięki za piękną piosenkę w wykonaniu Zamachowskiego :)

ps.2
a od siebie dodam, że jedne dziewczyny mnie kręcą a jedne nie,
i nie mam tu żadnego klucza, ot tak po prostu, ta tak, ta nie,
jakiś zbiór detali, sposób uśmiechania, szlag wie co,
ale gdyby starać utrzymać się w temacie,
to... statystycznie, na chłodno, chudzielce częściej niż kuleczki,
i jeszcze dodam...
kiedy spoglądam na kolejne gelfrendki kolegi...
który notabene naśmiewa się z obiektów moich wzdychań...
to mam ochotę zacytować starego Indianina,
a co by było, gdyby wszystkim podobała się moja sqo?
ps2.1 nie jestem pewien jak się pisze sqo.. a już nie chce mi się dociekać...
testowy
Zaangażowany

Reputacja: 78
Poczciwy

Poprzednia stronaNastępna strona