Wyszukiwarka ubezpieczeniowa

Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;

MężczyznaPostNapisane przez bartsimson » 19 wrz 2011, 20:12 Wyszukiwarka ubezpieczeniowa

Witam macie może dobra wyszukiwarkę ubezpieczeniowa na auto w której wyszukuje tanie ubezpieczenia wiem ze jest takowa ale zapomniałem jak się nazywa bo ta confused czy moneymarket to ubezpieczenia kosmos.Z góry wielkie dzięki.

bartsimson
Raczkujący

Reputacja: -6
Wyśmiewca

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 20 wrz 2011, 06:03 Re: Wyszukiwarka ubezpieczeniowa

http://www.google.com/search?q=car+insu ... =firefox-a
Do wyboru do koloru. A taniej wyszukiwarki nie ma. Wyszukiwarka - jak sama nazwa wskazuje - wyszukuje oferty, które są _udostępniane_ przez ubezpieczycieli plus jakieś swoje marże.

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 20 wrz 2011, 08:40 Re: Wyszukiwarka ubezpieczeniowa

sprobuj gocompare.com
ale jak wyskoczy Ci jakis dobry "quote" to wypelnij go jeszce raz w danej firmie moze bedziesz mial taniej

Directline nie ma na zadnej wyszukiwarce na przyklad- wiec u nich tez warto sprobowac

sprobuj tez Tesco insurance

osobiscie polecam axainsurance

ale obawiam sie ze skro wyskakuja Ci ceny z kosmosu to szanse na male ubezpieczenie masz male

poza tym:
AdamBoltryk napisał(a):A taniej wyszukiwarki nie ma. Wyszukiwarka - jak sama nazwa wskazuje - wyszukuje oferty, które są _udostępniane_ przez ubezpieczycieli plus jakieś swoje marże.

kolega ma swieta racje!!!!
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez bartsimson » 20 wrz 2011, 17:19 Re: Wyszukiwarka ubezpieczeniowa

Siemka wszystko sie zgadza chłopaki tylko sie zapytałem bo w zeszłym roku jak szukałem ubezpieczenia to znalazłem ubezpieczania zaczynające się od 500 f w jednej z wyszukiwarek a w pozostałych ceny zaczynały sie od ponad 1000f

bartsimson
Raczkujący

Reputacja: -6
Wyśmiewca

PostNapisane przez Guest » 25 wrz 2011, 12:56 Re: Wyszukiwarka ubezpieczeniowa

Nie bede juz zakladal nowego tematu jesli ktos mogl by odpowiedziec tutaj bedzie super, a jak wyglada sytuacja jesli ktos nie ma "no claims discont" i bedzie dopisany jako kierowca do mojego ubespieczenia powiedzmy dwa lata to po tym czasie bedzie mial 2 lata "no claims discont" czy dopisanemu kierowcy sie to nie liczy???

Guest