Wyszukiwarka ubezpieczeniowa
Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;
Witam macie może dobra wyszukiwarkę ubezpieczeniowa na auto w której wyszukuje tanie ubezpieczenia wiem ze jest takowa ale zapomniałem jak się nazywa bo ta confused czy moneymarket to ubezpieczenia kosmos.Z góry wielkie dzięki.
-

-
bartsimson
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -6
http://www.google.com/search?q=car+insu ... =firefox-aDo wyboru do koloru. A taniej wyszukiwarki nie ma. Wyszukiwarka - jak sama nazwa wskazuje - wyszukuje oferty, które są _udostępniane_ przez ubezpieczycieli plus jakieś swoje marże.
Pozdrawiam
-

-
AdamBoltryk
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 183

sprobuj gocompare.com
ale jak wyskoczy Ci jakis dobry "quote" to wypelnij go jeszce raz w danej firmie moze bedziesz mial taniej
Directline nie ma na zadnej wyszukiwarce na przyklad- wiec u nich tez warto sprobowac
sprobuj tez Tesco insurance
osobiscie polecam axainsurance
ale obawiam sie ze skro wyskakuja Ci ceny z kosmosu to szanse na male ubezpieczenie masz male
poza tym:
AdamBoltryk napisał(a):A taniej wyszukiwarki nie ma. Wyszukiwarka - jak sama nazwa wskazuje - wyszukuje oferty, które są _udostępniane_ przez ubezpieczycieli plus jakieś swoje marże.
kolega ma swieta racje!!!!
-

-
dorotajab
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 151

Siemka wszystko sie zgadza chłopaki tylko sie zapytałem bo w zeszłym roku jak szukałem ubezpieczenia to znalazłem ubezpieczania zaczynające się od 500 f w jednej z wyszukiwarek a w pozostałych ceny zaczynały sie od ponad 1000f
-

-
bartsimson
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -6
Nie bede juz zakladal nowego tematu jesli ktos mogl by odpowiedziec tutaj bedzie super, a jak wyglada sytuacja jesli ktos nie ma "no claims discont" i bedzie dopisany jako kierowca do mojego ubespieczenia powiedzmy dwa lata to po tym czasie bedzie mial 2 lata "no claims discont" czy dopisanemu kierowcy sie to nie liczy???
-

-
Guest
-
-
Powrót do FINANSE