Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Napisane przez bogini8 » 21 sty 2011, 12:32 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
niewiem czy zrozumiales co napisala Malaroksi ale to ze sie pod tym podpisales i z tym zgodziles tylko swiadczy o tobie..w jakim towarzystwie sie obracasz i jakich masz przyjaciol..a to w cale nie jest powod do dumy;).kalafiori napisał(a):Ja nie tylko w zupełności zgadzam się z Twą Malaroksi opinią, ale i dziękuję Ci za mądre słowa
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Guest » 22 sty 2011, 20:01 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Dalej nie będe prowadził dyskusji w tym temacie bo poprostu szkoda mojego czasu,na dyskusje z kims takim jak Ty mysle, ze większość ludzi, ktora przeczytala ten temat juz dawno wyrobila sobie o Tobie zdanie (tak jak i ja). POZDRAWIAM
-
- Guest
Napisane przez kalafiori » 24 sty 2011, 18:07 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
xxxx napisał(a):większość ludzi, ktora przeczytala ten temat juz dawno wyrobila sobie o Tobie zdanie (tak jak i ja).
No to źle myślisz. Gdybyś dobrze czytał ten wątek i wziął sobie kalkulator do ręki, zapewne doliczył byś się innej większości. Tzn. większości która mnie przyznawała rację.
A jeśli chodzi o moje inne wypowiedzi w innych wątkach, to chociażby jak głupie one były, to forum stworzone jest w taki sposób aby wypowiadać się tam gdzie toczy się dany temat, bo tak jak pisałem wcześniej: jest niemożliwe rozwijanie wypowiedzi w ten sposób, tzn, gdy zacznę uargumentowywać moje wypowiedzi nie w tym wątku w którym wypowiedź padła, to schodzić będziemy na inny temat ! Chętnie tam rozwinę dyskusję.
No chyba że stworzysz nowy, osobny wątek i zatytułujesz go : „Kalafiori na tym forum, głupi czy nie głupi ? ”.
-
- kalafiori
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Val » 1 lut 2011, 15:57 bez znaczenia
-
- Val
- Przyczajony
- Reputacja: 0
Napisane przez marzencia2333 » 20 wrz 2011, 12:54 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/briti ... /borninuk/
-
- marzencia2333
- Stały Bywalec
- Reputacja: 8
Napisane przez Drya » 20 wrz 2011, 17:13 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
I ja mam do was pytanie odnośnie paszportu brytyjskiego .Mój dorastający syn kończy w tym roku szkołę i zamierza dalsza naukę kontynuować w szkole wojskowej do tego potrzebny jest mu paszport brytyjski by mógł iść tam gdzie chce i uczyć się tego co chce ,związane jest to ze sportem z jego pasją .
I teraz pytanie -czy to źle ,że będzie się starał o paszport ? ? umożliwi mu to co lubi robić i da mu to strat ?
Po nie których wypowiedziach tu czytając to zastanawiam się czy wasze dziecko będzie posiadało możliwość wyboru własnego życia i dalszego życia jako dorastające i decydujące o sobie .
Ja mu tego nie zabraniam,piszecie tu o patriotyzmie itd ale fakt jest taki ,polak będzie polakiem jeśli tylko chce i jego prawdziwa polskość jest w środku nie na dokumencie czy innym papierze .
I warto się czasem zastanowić,wyborów dokonujemy całe życie .I pozostawić również wybór innym.
Pozdrawiam.
-
- Drya
- Raczkujący
- Reputacja: 7
Napisane przez AdamBoltryk » 20 wrz 2011, 17:21 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez agg » 20 wrz 2011, 20:37 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
czlowiek jest tym kim sie czuje.
niech syn sie nie przejmuje co o tym pomysla inni, bo nie warto.
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Drya » 20 wrz 2011, 22:57 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Syn długo z nami o tym rozmawiał i cieszę się,że zwrócił się do nas (rodziców) o pomoc w podjęciu decyzji która jest dla niego bardzo ważna.
Jak napisał tu pewien użytkownik - plazermen "otwiera wiele możliwości"
i popieram te słowa.
Pytanie do kalafiori : jeśli można, czy orientujesz się nadal w temacie ,czy jakies zmiany nastąpiły z tej wypowiedzi 25 paź 2010, 21:13
Bardzo mnie to interesuje i z góry dziękuję .
-
- Drya
- Raczkujący
- Reputacja: 7
Napisane przez bogini8 » 20 wrz 2011, 23:24 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Fajnie tez ,ze ma mozliwosc rozwijania swoich pasji i spelniania marzen, bo przeciez o to w zyciu chodzi , o satysfakcje z tego kim sie jest i co sie robi .
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
-