Paszporty

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

KobietaPostNapisane przez karina88 » 2 paź 2011, 22:11 Paszporty

czy ktos moze mi powiedziec czy potrzebuje dla moich dzieci paszporty jezeli chce jechac do polski ??problem mam bo nie jestem z ojcem moich dzieci od roku i nie mam z nim kontaktu a potrzebuje jego podpisu na paszport Co ja moge zrobic bo dawno nie widzialam mojej rodziny w pl ale teraz to juz utknelam w uk

karina88
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

PostNapisane przez EWELINASTG2 » 3 paź 2011, 08:16 Re: Paszporty

..... :roll: oczywiscie ze potrzebujesz a nawet MUSISZ MIEC paszporty dla dzieci, zgode tez bo bez niej dzieci nie wywieziesz :(

EWELINASTG2

KobietaPostNapisane przez linkaa » 3 paź 2011, 09:06 Re: Paszporty

tak potrzebujesz dokumenty dla dzieci inaczej one nie przekrocza granicy zgoda ojca rowniez jest potrzebana moze byc na pisimie tylko musi byc spisana u notriusza

linkaa
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez anirad » 3 paź 2011, 09:10 Re: Paszporty

ewentualnie tak na przyszlosc mozesz w polsce sprawe w sadzie zalozyc i nie bedziesz wiecej potrzebowala zgody ojca jesli nie utrzymuje kontaktu z dziecmi.
anirad
Stały Bywalec

Reputacja: 76
Poczciwy

PostNapisane przez Guest » 3 paź 2011, 20:46 Re: Paszporty

Witam ! w sierpniu pytałam o taką sytuacje w Ambasadzie dla znajomej i albo zgoda przez notariusza albo gdy ojcowi odebrane sa prawa rodzicielskie wtedy nie potrzebujesz juz jego zgody ,pzd

Guest

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 3 paź 2011, 21:02 Re: Paszporty

Nie wiem ile w tym prawdy,ale ktos tu na forum kiedys pisal,ze wywiezc dzieci mozna do Polski na niewaznych paszportach,ale jesli bedziesz chciala tu wrocic to juz beda potrzebne aktualne paszporty,mozesz uzyskac zgode o paszport wlasnie przez notariusza tak jak napisala magda79, Nie pamietam na ktorym to topiku bylo poruszane :roll:
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy