Zwykle zycie

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 13 lis 2011, 21:56 Re: Zwykle zycie

z wlasnej glupoty?? to naprawde....olbrzymie gratulacje... juz chyba naprawde nie masz co powiedziec, bo ci glupio po przeprowadzeniu dialogu z sama soba , bo niespodziewalas sie ze admin zostawi ci notke.......teraz to my mamy ubaw na calego..:D
a z drugiej strony to mi cie szkoda bo chyba naprawde jestes samotna i nie masz przyjaciol skoro wymyslasz sobie fikcyjnych...
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Drya » 13 lis 2011, 22:21 Re: Zwykle zycie

do czego doprowadza frustracja ..
Z jednej strony szkoda kogos takiego a z drugiej strony to myślę ,że sama sobie szkodzi.

"zwykłe życie" do którego autorka nie umie się odnieść inaczej jak tylko z niego kpić .
Czuć zazdrość, inni maja o czym rozmawiać ...ona nie ma o czym .
Może nastał czas by to zmienić,zacząć od siebie mrs maker vell monika 69 ?

Wystarczy chcieć i starać się coś zmienić w życiu.

Drya
Raczkujący

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez hanoka77 » 14 lis 2011, 00:01 Re: Zwykle zycie

taka dyskusja sie rozwinela a ja jeszcze internetu nie mam.napisze krotko bo z telefonu.kolezanko mrs maker nie ubieramy bialych kozaczkow,rozowej szminki i tipsow.lubimy dobra ksiazke i film.nie wszystkie mamy dzieci,jestesmy w roznym wieku ale lubimy sie spotykac.poznalam tu kilka fajnych osob czego i tobie zycze.
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

PostNapisane przez Guest » 14 lis 2011, 01:50 Re: Zwykle zycie

ja bym sie smial, jesli sa jednak dwie panienki wynajmujace pokoje w tym samym domu i zadna nie wie, ze ta druga mieszka za sciana :) wtedy adres ip bedzie ten sam...

Guest

Poprzednia strona