Zwiazek z obcokrajowcem.

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

KobietaPostNapisane przez sweetheart19 » 23 lis 2011, 23:55 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

monique oni maja takie zdanie o niektorych polkach. O tych ktore przyjezdzaja tu po nieudanych zwiazkach i szukaja pana do zabawy a pozniej ida do nastepnego.... Co tu duzo mowic kazdy ma swoje za uszami. Wszedzie mozna znalesc damskiego boksera, panne lekkich obyczajow czy inne tego podobne osoby i to nie zalezy od miejsca urodzenia tylko od tego jak jestesmy wychowani i jakim osobami chcemy byc w zyciu...

Dodano: -- 23 lis 2011, 23:57 --

Przemek78 masz w zupelnosci racje ;)

sweetheart19
Początkujący

Reputacja: -5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez monique » 23 lis 2011, 23:59 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

To co robią Polacy to nie jest powód do dumy, pijanstwo także. Ale tak samo jest wstyd za Polki, bo już o takich historiach słyszałam, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Poczytaj troszkę w necie. Bo na poczatku to wszystko jest jak w bajce, a potem w większości przypadków konczy się nieciekawie. Łatwo głowę stracić. Owszem jak suka nie da, to pies nie weźmie. A w Anglii potoczyło się jak potoczyło, co nie zmienia faktu że ciapki też zapracowały na to co się o nich sądzi i mówi.

Ps. By nie być posądzoną o złe zamiary dość ciekawa strona znaleziona na jednym z portali (dla amatorek tych klimatów wakacyjnych, by potem nie płakać):

http://www.dezy-house.ru/forum_10/viewforum.php?f=34

monique
Rozeznany

Reputacja: 34
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez sweetheart19 » 24 lis 2011, 00:04 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

Powiem tak... ile jest polek ktorym sie podobaja obcokrajowcy ale nie chca sie do tego przyznac publicznie tylko chodza po ulicach i sie glupio usmiechaja do kazdego lepszego. To sa tylko faceci a faceci sa wzrokowcami gdy widza usmiech maja nadzieje, prosty chlopski rozum. Bez obrazy dla zadnego mezczyzny ale dobrze wiemy wszyscy ze tak jest. Gesty i mimika twarzy to najprostszy jezyk swiata.

Dodano: -- 24 lis 2011, 00:07 --

A powiedz mi ilu jest polakow ktorzy bija, gwalca i zabijaja swoje kobiety? Wytlumacz mi w takim razie dlaczego tak sie dzieje? Oni tez sa ,,ci***ak"? Takie glupie rozumowanie.

sweetheart19
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Przemek78 » 24 lis 2011, 00:09 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

monique, tyle, że tacy inteligentni, wykształceni, kulturalni i in. Polacy przyklejają etykiety związane z kolorem skóry (rasizm). Ja spotkałem się tylko z ich strony z etykietami pod adresem Polek że są łatwe i gorące. Tyle, że ich kobiety podobno są jak drewno w łóżku więc nasze mogą być dla nich gorące ;)

Dodano: -- 24 lis 2011, o 00:13 --

sweetheart19, Polacy to jeden z najbardziej szowinistycznych narodów jakie widziałem. Obrzucają inne narodowości błotem, wrzucają do jednego wora a siebie wychwalają pod niebiosa. Cóż, łatwiej w cudzym oku znaleźć źdźbło niż we własnym belkę
Przemek78
Rozeznany

Reputacja: 21
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez sweetheart19 » 24 lis 2011, 00:15 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

Moj blad niepotrzebnie zaczelam ta rozmowe, nie o to mi chodzilo by roztrzasac te sprawe bo to nigdy nie ma konca. Kazdy ma swoje zdanie i kazdy ma w pewnym stopniu racje. Ja nie mam zamairu nikogo przekonywac jacy to oni sa wspaniali albo tego typu podobne. Wszedzie mozna znalesc przemoc ale uwazam,ze nie powinno sie tego przypinac wszystkim ludzia patrzac na pojedyncze przypadki. takie jest moje zdanie i nie dlatego, ze jestem z mezczyzna arabskiego pochodzenia.

sweetheart19
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Przemek78 » 24 lis 2011, 00:22 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

sweetheart19, mogę się na ten temat wypowiedzieć. Jestem 4 lata w związku z Romką. Nie ma chyba bardziej znienawidzonej w Polsce mniejszości etnicznej niż Romowie. Do tej pory miałem nie najlepsze zdanie o nich dopóki nie poznałem mojej pani. Jest Słowaczką więc z dogadaniem się nie mieliśmy większych problemów. Poznałem jej rodzinę, którzy przyjęli mnie jak swojego od pierwszego dnia.
Przemek78
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez sweetheart19 » 24 lis 2011, 00:33 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

Przemek78 czyli wyszedles z motyka na slonce ;)
Moj partner pochodzi z Yemenu i rowniesz poznalam jego rodzine jestesmy razem 1,9miesiecy i nigdy nie bylam bardziej szczesliwa. Wiem jak ludzie patrza na mieszane zwiazki i co o tym mysla. Nie wiem dlaczego tak jest, zazdroszcza nam szczescia czy go zaluja.

sweetheart19
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Przemek78 » 24 lis 2011, 00:40 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

sweetheart19, to chyba uprzedzenia z poza których nie potrafimy wyjść. Pytanie jest skąd te uprzedzenia. Dość szybko oceniamy ludzi, nie staramy się ich lepiej poznać. A Polacy zazdroszczą wszystkiego: samochodu, pracy, tańszego domu lub pokoju ;) czasem może i kobiety :D tudzież mężczyzny :D

Małżeństwo jest jak restauracja, twój wybór wydaje się idealny dopóki nie zobaczysz co dostał facet przy sąsiednim stoliku
Przemek78
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kamcia » 24 lis 2011, 03:51 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

sweetheart19 napisał(a):gdy mu mowie,ze moja kolezanka jest z polakiem nie pokazuje swoich rozkow.

Sledze sobie ta rozmowe i jakos temu nie wierze, masz arabska kolezanke ktora jest z polakiem? Znam kilku polakow z co sa z kobietami z obcych krajow ale nie slyszalam zeby jaki byl z muzulmanka, Znam sporo muzulmanow i wiem ze islam zabrania kobietom tej wiary na wiazanie sie z innowiercami w szczegolnosci jesli chodzi o arabow ktorzy naleza raczej do tych restrykcyjnych...
Kamcia
Początkujący

Reputacja: 3
Neutralny

PostNapisane przez Guest » 24 lis 2011, 05:37 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

sweetheart19, zapytaj tego swojego araba co sie dzieje z kobietami z ich narodowosci, ktore w domu mowia, ze chcialy by miec polaka... dla mnie to wystarczajaca odpowiedz na twoje watpliwosci. cudze kobiety by chcieli, ale swoich nie oddadza frajerzy w tylek kopani.

Dodano: -- 24 lis 2011, o 05:40 --

sweetheart19 napisał(a):zazdroszcza nam szczescia czy go zaluja.

po prostu lituja sie nad takimi jak ty bo wiedza co z toba stanie sie w przyszlosci :)

Guest

KobietaPostNapisane przez sweetheart19 » 24 lis 2011, 07:24 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

Przepraszam bardzo ale ja nie napisalam, ze moja jakas muzulmanka kolezanka jest z polakiem. Chodzilo mi o to, ze gdy rozmawiam z nim o kolezankach polkach i o ich zwiazkach nie obraza mezczyzn tylko dlatego,ze sa polakami.

Dodano: -- 24 lis 2011, 07:25 --

A co sie stanie? Bo jak narazie moje zycie przebiega normalnie. To zaskakujace, ze Ty wiesz lepiej jakie ono bedzie!!

Dodano: -- 24 lis 2011, 07:27 --

A co do kobiet muzulmankek to masz racje one nie moga byc z mezczyznami innej wiary. Ale nie bede sie na ten temat rozpisywac bo szkoda mi slow na tlumaczenie i zreszta komu to potrzebne. Naskakujecie na mnie bo ulozylam sobie zycie z arabem. To jest smieszne!

sweetheart19
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez walsall89 » 24 lis 2011, 08:32 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

nie rozumiem jak mozna byc z arabem.... kto jak kto ale muzulmanie maja nasrane w tych glowach przez to co im religia nakazuje! ja nie mowie o wszystkich muzulmanach, bo wiem ze nie ktozi sa naprawde wporzadku, ale te araby to sa ludzie ktozi uwazaja sie za idealnych, a tak naprawde to sa 'chorzy' ludzie , ktozi uwazaja sie za najlepszych.
gdy widze polke z jakims ci***ak to chetnie bym sie na nia wyrzygal, dlaczego? bo ona nie ma zadnego szacunku do siebie ! nie mam nic do zwiazkow polsko-angielskich np ale polsko-ciapackie? zygac sie chce.
jeszcze te polki beda blagac zeby jakis polak je zechcial, ale jak je potem wziasc skoro one beda juz 'brudne' od tych ...ci***ak.

walsall89
Raczkujący

Reputacja: -2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 24 lis 2011, 10:11 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

a mamusiu!!!! masakra...codzien dobija mnie moja naiwnosc i niewiedza...sama nie wiem czy wole wiedziec czy raczej zyc w beztoskiej nieswiadomsoci

Przemek78 napisał(a): Polek że są łatwe i gorące

no nie wiem czy takie latwe. Ci ludzie, jak to ich pieknie nazywacie "ciapki" musza sie niezle napocic zeby taka "latwa i goraca" Polke wyrwac. kupuja im przeciez preznty, placa za obiadki, taksoweczki, ubrania...znam jedna ktora dostala nawet kurs prawa jazdy. To nie jest takie hop siup. Ci mezczyzni naprawde duzo inwestuja zanim taka goraca Polka jest ich. Polki chca sie czuc wyjatkowo, lubia zdecydowanych mezczyzn, a oni czesto dokladnie wiedza jak sie zaato zabrac. wiec mowienie ze sa latwe jest troche nie fair. Mysle ze najpierw powinni zrobic bilnas strat i zykow :D

jestem tu prawie 9 lat...i sporo widzialam, zadko kiedy jednak bylam siwadkiem ze Polka sama, bez owczesnych staran Nacji Arabaskich wskoczyla komus do lozka na glupie kiwniecie palaca.
no moze MY Polki mniej potrzebujemy od Arabek, czy tez Angielek...(chociac tu watpie, my jestesmy na pewno ladniejsze wiec o Angielkach nie ma tu mowy), ale skoro mniej potrzebujemy zeby nas uwiesc to panowie do roboty!!! a nie tu ropuchy na zakochane Polki rzucacie

sweetheart19 napisał(a):Mojemu chlopakowi niczego nie brakuje, jest czuly, romantyczny i swietny w lozku

nie wiem ile masz lat i naprawde zycze Ci wszystkiego najlepszego. skoro mowisz ze znalazlas szczescie to gratuluje i oby tak juz bylo na zawsze...
Jednak moim skromnym zndaniem to niestety nie wystraczy zeby stworzyc harmonijny zwiazek na wieki....no ale kto w dzisiejszych czasach laczy sie na wieki ;)

Przemek78 napisał(a):Ja spotkałem się tylko z ich strony z etykietami pod adresem Polek że są łatwe i gorące.

a Ty im mowisz dokladnie co Polacy o nich mowia? tak prosto w oczy..czy tez profil ? :D
no wlasnie...ONI Tobie tez calej prawdy nie powtorza, i moze i lepiej...bo by sie pieklo rozpetalo
Przemek78 napisał(a): Polacy to jeden z najbardziej szowinistycznych narodów jakie widziałem. Obrzucają inne narodowości błotem, wrzucają do jednego wora a siebie wychwalają pod niebiosa

no nie wiem...mnostow tu, nawet na tym forum krytyki na Polakow. malo kto wychwala blizniego, nawet spod tej samej gwiazdy
Przemek78 napisał(a):A Polacy zazdroszczą wszystkiego: samochodu, pracy, tańszego domu lub pokoju ;) czasem może i kobiety :D tudzież mężczyzny :D

o i tu mamy przyklad jak to wychwalamy siebie pod niebiosa :D
Kamcia napisał(a):masz arabska kolezanke ktora jest z polakiem?

ja znam- sa juz nawet malzenstwe :) i maja sie dobrze...poki co
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez ewelajan » 24 lis 2011, 10:28 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

nie rozumiem ludzi ktorzy oceniaja innych nawet ich nie znajac....jezeli dziewczyna jest szczesliwa to tylko pogratulowac...sama sobie wybrala partnera i nikomu nic do tego. walsall89, napisal ze polki po zwiazkach z tzw."ci***ak" sa "brudne"-to ja sie pytam czym sie pobrudzily???bo przeciez nie kolorem skory......takie kobiety sa czyms znaczone??? przemawia przez was zazdrosc czy co?? ale zazdroscic dziewczynie mozna jednego-SZCZESCIA-jak sama pisze.moze wy nie zaznaliscie tego w swoim zyciu i dlatego napadacie na biedna dziewczyne
troche powagi i wsparcia................ kazdy ma prawo do szczescia i milosci niezalezie od tego z kim jest(chodzi mi o inne narodowosci) ,bo przeciez polka nie musi sie wiazac z polkiem-ma wole wyboru-i sama decyduje kto jest dla niej odpowiedni i z kim sie czuje pewnie i bezpiecznie....

ewelajan
Początkujący

Reputacja: 2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bongorno » 24 lis 2011, 13:29 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.

Tak się zastanawiam co to kogo obchodzi z kim kiedy i ile razy . Każdy dokonuje wyborów świadomych lub nie , i kiedyś za to płaci lub nie .

bongorno
Rozeznany

Reputacja: 30
Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona