Zwiazek z obcokrajowcem.
Napisane przez bogini8 » 28 lis 2011, 13:09 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
I tak mi zostalo....
jakos od razu mi sie przypaletalo slowo nietoperz...a moze nie toperz ?:))))
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez malaroksi » 28 lis 2011, 14:37 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Pozdrów Polonistkę :D
A wracając do tematu.... każdy sobie rzepkę skrobie...
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez bogini8 » 28 lis 2011, 15:19 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
a tlumaczyc sie nie mUsze,zwlaszcza tobie ... dobrze,ze innym nie zwracasz nigdy uwagi..nawet w tym temacie....nie mUsisz czuwac nad moja ortografia naprawde dzieki za troske.....obejdzie sie..
Dodano: -- 28 lis 2011, o 15:23 --
Draco, no i luz ;)
Dodano: -- 28 lis 2011, o 18:32 --
a wracajac do tematu wieku w zwiazku...bo zarzucacie autorce temleko pod nosem....ja poznalam mojego obecnego meza jak mialam lat 18 i nie przypuszczalam ze to bedzie milosc na smierc i zycie, w jakis sposob i w jakims wieku trzeba to milosc poznac przeciez ;) i chyba nie ma wiekszej roznicy czy spotkamy kogos majac lat 19 czy 25.. chodzi o to ,zeby ta osobe dobrze poznac i sie nawzajem dotrzec i wiek nie ma takiego znaczenia...bo mozna poznac milosc swojego zycia majac lat 16, aw wieku 30 lat mozna przechodzic tylko zauroczenie...
dojrzale uczucie to dojrzaly zwiazek a nie to ile ma sie w metryce....wiekszym problemem w takich zwiazkach jest roznica kulturowa...dlatego trzeba byc czujnym przy calej tej milosci...;)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez -eMPe- » 28 lis 2011, 20:24 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
testowy napisał(a):mam znajomą co to skończyła psychologię,
no i zajmuje się takimi właśnie sprawami,
kiedyś mi powiedziała,
że problem kobiet polega na tym, że są jednocześnie naiwne i wyrachowane,
czyli innymi słowami łatwe do zmanipulowania,
Oczywiście, kobiety to chodzące kalkulatory. Patrzą, obserwują, oceniają czystość obuwia, długość rzęs, jakość ubrania, pracy, stosunki z rodziną kandydata.. Czasem się zastanawiam czy nie mają wbudowanych opcji wizualnych jak robocop, czy terminator - wiecie, takie linijki tekstu, wykresy balistyczne, samonaprowadzający się wzrok na cel.. No i zobaczą poślizgnięcie u kandydata i wtedy wyskakuje im wielki napis ABORT THE MISSION. No i odpuszczają bez cienia empatii i współczucia. No, trochę żalu może się pojawić - za stracony czas, bo kobiety są wydajne i nie lubią marnować czasu na "frajerów".
Ale mają luki w programie i popełniają naiwne błędy. To utrzymuje ludzkość ;)
(edycja: )
Jeszcze, aby był post na temat związków Polek z obcokrajowcami, krótki filmik. Anglicy dla śmiechu nakręcili, ale jest po brzegi wypełniony trafnymi obserwacjami, że aż straszy :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=cwV5xYDe ... re=related
-
- -eMPe-
- Rozeznany
- Reputacja: 19
Napisane przez Mike » 29 lis 2011, 01:51 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
http://www.youtube.com/watch?v=fEIdkf0d ... re=related
-
- Mike
- Zadomowiony
- Reputacja: 13
Napisane przez Dj T » 29 lis 2011, 19:27 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
hahahahahahahahahah cudownie to zrobili:)
hahahahahah do tej pory nie moge przestac hahahahahhahaha:)
mala zmiana tematu:))))hahahahahhaha
http://www.youtube.com/watch?v=kAG39jKi0lI
Dodano: -- 29 lis 2011, o 20:09 --
http://www.youtube.com/watch?v=tZNVH3e0 ... ure=relmfu
Ciekawe i fajnie sie slucha:))
hahahahahahahhahahahahaha nie moge http://www.youtube.com/watch?v=fEIdkf0d ... re=related
-
- Dj T
- Rozeznany
- Reputacja: 77
Napisane przez oliwka_26 » 30 lis 2011, 13:45 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
malaroksi napisał(a):bogini8, Trochę zadziwiłaś mnie tą swoją ortografią , bo odkąd pamiętam byki walisz takie że masakra, już Ci nawet zwracałam uwagę że musisz pisze się przez U a nie jak ty to piszesz mosisz i tłumaczyłaś się tym że MÓC pisze się przez ó więc mósisz też :D
Pozdrów Polonistkę :D
A wracając do tematu.... każdy sobie rzepkę skrobie...
Uwazam, ze jak ktos juz zabiera sie za krytyke innych osob, to sam powinien pisac przykladnie i stylistycznie...
-
- oliwka_26
- Rozeznany
- Reputacja: 8
Napisane przez bogini8 » 30 lis 2011, 16:43 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez oliwka_26 » 30 lis 2011, 16:47 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Nie wiem, czy w swoim poscie krytykujesz mnie? i moje wypowiedzi. Milo, ze zadalas sobie tyle trudu zeby poszukac bledow w moich wypowiedziach. Szczerze to ich nie pamietam, a jesli to literowki to wybacz, troszke przesadzasz. Tak jak juz pisalam, to co napisalam bylo akurat w Twojej obronie, bo nie lubie jak ludzie wytykaja innym bledy, a sami je popelniaja.
Zaczynam sie zastanawiac, czy to forum to miejsce do dyskusji czy miejsce do obrazania sie nawzajem, bo jakos czesto do tego sie to sprowadza.
-
- oliwka_26
- Rozeznany
- Reputacja: 8
Napisane przez kucza21 » 30 lis 2011, 17:09 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
No widze, ze samych lingwistow tutaj mamy. Kazda jedna osoba poprawiajaca kolejna robi przynajmniej jeden blad i tak temat sie ciagnie nie wiadomo o czym. Co jeden to lepszy.... Nie potrzebnie, prawie jak dzieci w piaskownicy.
bigini8 Widze, ze strasznie lubisz nabijac posty, ktore kompletnie nic nie wnosza do dyskusji. Jesli masz jakies problemy z czyjas ortografia to napisz prywatna wiadomosc, bo jak na razie zasmiecasz forum niepotrzebnymi uwagami i siejesz zamet.
-
- kucza21
- Rozeznany
- Reputacja: 7
Napisane przez asia77 » 30 lis 2011, 17:46 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
-
- asia77
- Rozeznany
- Reputacja: 2
Napisane przez bogini8 » 30 lis 2011, 18:25 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
filmik okropny... robia z polek pustaki...i w dodatku ten rosyjski akcent :D-eMPe- napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=cwV5xYDe ... re=related
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez VA » 30 lis 2011, 18:39 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
bogini8 napisał(a):oliwka_26, przepraszam w takim razie bardzo...ale myslalam ze kolejna osoba naskakuje na mnie za jakis glupi blad ortograficzny ...przeraszam raz jeszcze, ale jestem juz troche drazliwa w tym temacie , bo cokolwiek sie nie napisze zaraz zjawia sie ktos z atakiem.
Jest na to prosty sposób. Zainstaluj sobie polską klawiaturę i polski słownik w przeglądarce, i już nikt Ci uwagi nie zwróci :idea::
-
- VA
- Zaangażowany
- Reputacja: 112
Napisane przez -eMPe- » 30 lis 2011, 19:35 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
asia77 napisał(a):odnosnie filmikow, strasznie glupie, szkoda ze polacy w tym kraju zdecydowali sie tak tlumaczyc zwiazki polek z obcokrajowcami
[/quote]bogini8 napisał(a):filmik okropny... robia z polek pustaki...i w dodatku ten rosyjski akcent :D-eMPe- napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=cwV5xYDe ... re=related
Oj tam głupie, oj tam okropne ;) Jesteście kobietami to nie zauważyłyście, ale dokładnie taki wyraz twarzy jak w filmiku mają polskie ekspedientki, urzędniczki itd mające obsłużyć klienta faceta. Czasem strach się uśmiechnąć, kilka miesięcy temu jedna polska kasjerka na mój uśmiech zareagowała prychnięciem :mrgreen: No i kobiety działają stadnie. Kiedy jedna okaże zainteresowanie, pozostałe dotychczas obojętne też zaczynają dostrzegać atrakcyjność faceta. To pewnie jakiś atawizm z czasów życia w stadach prowadzonych przez jednego samca alfa. Faceci na pewno wiedzą o czym piszę - gdy są zajęci mają powodzenie, gdy są samotni nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresuje.
No i tytuł filmiku nadany przez jakiegoś frustrata wprowadza w błąd. Polki wcale nie są łatwe we współżyciu. :) Zresztą panu Simonowi chyba randka nie wyszła: http://www.youtube.com/watch?v=_qEAlqP- ... re=related
-
- -eMPe-
- Rozeznany
- Reputacja: 19
-