Swieta-post skierowany tylko dla kobiet

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez tunn » 6 gru 2011, 19:11 Swieta-post skierowany tylko dla kobiet

Witam Szanowne Panie,mam do Was wielka prozbe .Otoz swieta za pasem a w dalszym ciagu nie wiem co by sprawilo radosc mojej zonie?Mam kilka rzeczy na oku ale sam niewiem.........
Wiedz prosze was o jakies podpowiedzi

z gory dziekuje!!!
tunn
Początkujący

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agniecha » 6 gru 2011, 20:02 Re: Swieta-post skierowany tylko dla kobiet

tunn, nie wiem jakimi środkami dysponujesz ale ja np bym się ucieszyła z wizyty w spa,jakiejś wycieczki w ciekawe miejsce. Może karnet na siłownie albo basen? A może coś z mniej aktywnych rzeczy.Kosmetyki zawsze są dobre. Podpatrz jakich żonka używa i kup jakiś super zestaw. No chyba ze ma kosmetyków dużo to może biżuteria.Pomysłów jest dużo ale to zależnie od ilości pieniędzy i od tego co kobiecie potrzeba. A może w prost zapytaj żonę co potrzebuje albo co by chciała dostać. A jak ci nie powie to zawsze możesz zapytać jej przyjaciółki.Może ona coś wie. Mój przeważnie tak robi i w ten sposób wie czego mi potrzeba. Pozdrawiam
agniecha
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 6 gru 2011, 21:05 Re: Swieta-post skierowany tylko dla kobiet

tunn, a moze zona daje CI dyskretne znaki tylko nie zaczailes? :D A tak na powaznie to kobieta nigdy nie ma za duzo bizuterii, wydaje mi sie to "bezpiecznym" prezentem :) W kazdym razie ja bym sie ucieszyla z takiego prezentu :D
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez ewa_emilia » 6 gru 2011, 21:13 Re: Swieta-post skierowany tylko dla kobiet

Tak jak agniecha napisala zalezy ile srodkow finasowych chcesz przeznaczyc,ale pomyslow jest duzo.Perfumy-zwlaszcza teraz wszechobecne gift sety,kosmetyki np.firma Lush(ma recznie robione mydelka,cudowne zapachy i kolory,kule kapielowe itp)jak bardziej znasz gust zony to torebka,portfel,ciuch,bizuteria(kolczyki,zegarek,wisiorek itp),jesli nie lubisz chodzenia i szukania proponuje gift card do ulubionego sklepu-sklepow zony+drobiazg zeby nie bylo ze same karty dostala;),jesli znasz rozmiar-bielizna,jakas fajna pizamka,kapcie :) Wszystko zalezy od tego co zona lubi :) Naprawde mozna wymieniac i wymieniac :D

ewa_emilia
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Gaba76 » 7 gru 2011, 21:58 Re: Swieta-post skierowany tylko dla kobiet

dokladnie :) najlepiej jakby to bylo cos czego Twoja zona chce a nie potrzebuje... slyszalam ostatnio opowiesc jak to maz kupil zonie na swieta drzwi wejsciowe do domu - a to dlatego, ze przez pare miesiecy narzekala, ze te stare sa brzydkie i podrapane i warto byloby je wymienic... to chyba nie jest to czego kobiety pragna?! ;) a tak powaznie to mysle, ze najlepszy prezent to taki, ktory sprawi, ze Twoja zona poczuje, ze nadal widzisz w niej kobiete a nie tylko zone, wiec perfumy, kosmetyki, bielizna itp. bylyby najbardziej wskazane :)
jesli nadal nie wiesz na co sie zdecydowac, to proponuje rozwiazanie, jakie z partnerem zrobilismy 2 lata temu a mianowicie napisalismy listy do gwiazdora :) (ze szczegolowym opisem tego co chcielibysmy dostac oczywiscie :) ) i wreczylismy je sobie nawzajem. nie dosc ze sie dowiesz, czego zona by chciala, to jeszcze bedziesz mial podpowiedz na inne okolicznosci, ktorych w ciagu roku jest niemalo :)
pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Gaba76
Stały Bywalec

Reputacja: 49
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 7 gru 2011, 22:13 Re: Swieta-post skierowany tylko dla kobiet

Najgorszy prezent to cos do domu i tego sie wystrzegaj! To ma byc cos tylko dla zony, do jej wlasnego uzytku wiec zaden mikser nie wchodzi w gre :lol: Jesli chodzi o kosmetyki to tez raczej ostroznie bym proponowala. Ja kiedys dostalam pod choinke cala linie kosmetykow antycelulitowych od siostry chociaz swiecie przekonana bylam ze mi niepotrzebne i poczulam sie troche nazwijmy to zniesmaczona :twisted:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany