Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez syjonka » 7 paź 2010, 17:46 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jak jutro ma być jeszcze cieplej to tylko żeby mi głowa nie bolała, mogę być niewyspana, ale żebym była przynajmniej do życia.
dzisiaj byli ludzie oglądać moje mieszkanko, biały z czarną laską i jeszcze jakiś śniady (nawet przystojny, portugalia czy grecja albo coś takiego)
[ Dodano: Czw Paź 07, 2010 18:47 ]
ewela119, jak ten żel się nazywa? syropek mam, to mu dzisiaj dam, nie pomyślałam o nim
-
- syjonka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez kindzulinaa » 7 paź 2010, 17:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
syjonkaa w ogole to bedziecie mieszkac na tej samej dzielnicy,czy zmieniacie??
My tez myslimy o przeprowadzce,ale nie wiemy na 100%.W sumie tu mamy blisko do przedszkola malego,no ale okolica coraz bardziej nie ciekawa sie robi...
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez agg » 7 paź 2010, 18:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja juz rozpoczelam weekend :mrgreen:
jutro mam dzien wolny, ktory uzbieral sie z wszystkich ekstra minutek jakie pracowalam :razz: a w poniedzialek urlop, bo ide z Corcia na teatrzyk :-)
a wogole musze Wam napisac co mi sie przydazylo wczoraj. poszlam odebrac Misie ze zlobka, wchodze na gore, dzieci akurat jadly podwieczorek. Oczywiscie jak zwykle wszystkie sie na mnie patrza i przekrzykuja sie "mama Dominiki". Po chwili jedna mala murzynka zaczyna plakac i przybiega do mnie i sie przytula :shock: wszyscy robia wielkie oczy, pan przedszkolak zartuje "Dominika, masz nowa siostrzyczke" haha bardzo smieszne :twisted:
no to sie Jej pytam o co chodzi. a ona nadal placze i sie tuli :neutral:
nie wiem o co chodzilo, ale z mama na pewno mnie nie pomylila :lol:
a dzis mialam "przygode" z sasiadami hihi (ewela)
wracam z pracy, podjezdzam pod domem, a tam 2 panow w koszulach i krawatach zmiata mi liscie z podjazdu :shock: widze, ze to ojciec mojej sasiadki. czasami przyjezdza i jej sprzata w ogrodzie.
a z nim jakis inny dziadziu :wink: na moj widok robia mine w stylu "upssss" :lol: mowie im, ze nie musieli, ze dopiero co zmiatalam ale te liscie spadaja jak szalone. a oni na to, ze no wlasnie... hehe poszlam do domu, a po chwili jeden z nich puka... przez smiech zaczyna cos tam bulgotac i sie pyta czy moga sprzatnac ten stol co tam stoi (taki stary, mialam wywiezc na recycling)? no to szczena mi juz wogole opadla :o
no myslalam, ze poleje z dziadkow :lol:
zmykam na razie polozyc dziecie do spania :wink:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez syjonka » 7 paź 2010, 18:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez Kitty » 7 paź 2010, 18:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
kindzulinaa, co to za paleczki dajesz synkowi? Moj od czasu do czasu chrupnie bread sitcks-y albo crackerbread no i teraz dziadziu nawiozl chrupek ;), ale cos nowego z mila checia bym sprobowala ;) . W sumie synek jest bardziej za owocowymi przekaskami lub poprostu chlebkiem z maselkiem, ale od czasu do czasu cos tam chrupnie ;)
Zmykam ogladac film z mezem. Prawie miesiac nie mielismy wspolnego wieczoru, takze teraz nadrabiamy ;) Milego wieczorku wszystkim Pania zycze i do jutra :mrgreen: :mrgreen:
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez ewela119 » 7 paź 2010, 19:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez bogini8 » 7 paź 2010, 19:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez agg » 7 paź 2010, 19:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty napisał(a):agg, podeslij tych dziadkow i do mnie, bo moj ogrodek caly w lisciach :mrgreen: Do tego nie nadazam ze zbieraniem i rozdawaniem jablek ;) Takze nie dosc ze liscie mi z drzew leca to jeszcze jablka :-P
jablka na kompot to sama bym pozbierala :-P :mrgreen:
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 7 paź 2010, 20:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dobranoc dziewczyny :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitka » 7 paź 2010, 21:13 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No pochwal się, że grzyba w domu nie masz... :roll: właśnie mi wylazł na ścianie w przedpokoju :shock: :evil: Środek na grzyba dziś zakupiliśmy, farbę też, więc będziemy przy okazji malować cały przedpokój...fajna pora na remoncik, nie ma co :roll:
Wczorajsze spotkanko bardzo udane, nagadałyśmy się za wszystkie czasy. Rano wstałam, jak nowo narodzona a do domu dotarłam dobrze po 2-giej. Dietkę sobie baaaardzo odpuściłam tego wieczora, bo nie dość, że piwo to i jedzonko :oops: :roll: Waga nie skoczyła uf...
Na bolesne ząbkowanie polecam Dentinox do smarowania. Jak bardzo było źle i synio się wybudzał to paracetamol na noc i z głowy. U nas czwórki i piątki dały o sobie znać reszta zęboli wychodziła tylko z objawem ślinotoku i wpychania wszystkiego do buzi :wink:
syjonka Mój bardzo szybko zaczął się ślinić i wpychać rączki do buzi a ząbki pojawiły się dopiero po 2 miesiącach od rozpoczęcia objawów :-|
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez barwnie » 7 paź 2010, 22:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
chwile było cichutko na tym naszym blogu ale już wszystko wróciło do normjy. musiałam sporo nadrobić, az mnie oczka bolą.
co do sąsiadów to ja sie mogę pochwalić :mrgreen: mam suuper!! starsi angole ale traktuja nas jak swoje dzieci, zreszta przedstawiaja mnie jako "adoptowaną córkę", a Oskara traktuja jak właśnego wnuka. a jak Oskar hałasuje (czyli prawie zawsze), to mówią, że to uwielbiają. bo nie ma nic przyjemniejszego niż śmiech i bieganie malucha.
a jak mieliśmy wyciek gazu, to Shila nam obiad ugotowała bo się martwiła że nie bedziemy mieć co jeść. jak Mąż pojechał do Polski na tydzień to ciagle zabiegali o moje rozrywki, żebym nie czuła się samotna. FAjnie mam z nimi :)
a ty Ewela olej swoich, a jak przybiegną na skarge to powiedz żeby wezwali policję jesli chcą. policja tutaj jest bardzo fair i jestem pewna, że staną po twojej stronie ponieważ:
inni sasiedzi się nie skarżą, ponieważ uprzykszali życie innym lokatorom, no i cisza nocna obowiązuje od 23 wiec masz wszelkie prawo hałasowania. a na ich tupanie odpowiedz waleniem kiedy oni przestaną. czasami trzeba drastycznie, skoro inaczej sie nie da. najlepiej znać swoje prawa wtedy mogą cie pocałować w d....
ale wypracowanie napisałam.
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez Kitty » 8 paź 2010, 08:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale przezylam szok pogodowy :!: Wyszlam na pole z mysla, ze jest zimno(bo w koncu chmury i wiatr za oknem) a tu zostalam porazona cieplym podmuchem :galy: Normlanie ciagle jestem w szoku, ze tak cieplutko jest ;) My sie pomalutku zbieramy na play group. Juz dawno nie bylismy a widac, ze synek potrzebuje troche zabaw z innymi dziecmi.
agg napisał(a):jablka na kompot to sama bym pozbierala
To zapraszam :mrgreen: Tylko problem w tym, ze troche daleko masz do mnie :-P
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez ewela119 » 8 paź 2010, 08:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wczoraj wszystko sobie porobilam wiec dzis mam caly dzien na "nicnierobienie" i zastanawiam sie czy dam rade tak przesiedziec i nie umrzec z nudow :mrgreen:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez agg » 8 paź 2010, 09:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty napisał(a):agg napisał/a:
jablka na kompot to sama bym pozbierala
To zapraszam :mrgreen: Tylko problem w tym, ze troche daleko masz do mnie :-P
kto wie, kto wie... :wink: dziekuje za zaproszenie!
ewela, jak Ci sie nudzi to wpadaj do mnie, ja zawsze znajde cos do zrobienia :mrgreen:
ja niedawno dopiero wstala, jem sniadanko i zaraz zawioze Mala do przedszkola, bo juz sie wypytuje czy pojedzie do Lily-Grace (Jej najlepsza kumpelka z przedszkolu).
pozalatwiam sobie rozne sprawy i... no wlasnie, chyba bede ogarniac chatke :roll:
zajrze tu pewnie w przerwie na kawke :wink:
milego dnia!
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 8 paź 2010, 09:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
-