Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez malaroksi » 8 lis 2010, 21:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Marlen1 » 8 lis 2010, 21:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi, ja na szczęście dla mnie :mrgreen: nie mam prawka, ale moja córka owszem i kiedy tylko siada za kółkiem obojętnie jaka to pora roku to zawsze sie o nią boje. (a sama ją na prawko namawiałam :wink: ) żeby jej było łatwiej. :wink:
miłej nocki kobitki, ja zmykam już do łóżeczka bo rano do pracy trza wstać, a u mnie już prawie 23 :razz: Kolorowych snów i bez deszczowego jutrzejszego dnia :wink:
-
- Marlen1
- Początkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez malaroksi » 8 lis 2010, 21:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez xvioletx » 8 lis 2010, 23:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do antybiotyków -ja też podchodzę do tego bardzo ostrożnie, wierze ze organizm zazwyczaj sam wie czego potrzebuje, szkoda ze niektórzy zdają się bezmyślnie nimi faszerować
Marlen1, zazdroszczę widoków przy tej naszej chlapie
Dobrej nocki!
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez adamirus » 9 lis 2010, 08:27 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ale mnie plecy bolą ........ :roll:
dziś mam doktora,zobaczymy co mi tam powie ....
i wkońcu dostałam list i date na pierwszą fizykoterapie :-)
może się coś ruszy ....
Marlen1, suuuuuper tyle śniegu :mrgreen:
mam koleżanke w Norwegii,i też chwaliła sobie ostatnią zime :mrgreen:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez malaroksi » 9 lis 2010, 08:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 9 lis 2010, 09:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Kitty » 9 lis 2010, 09:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini, wlasnie i mi mama kupuje i wysyla ;) Wlasnie poczatkiem grudnia mam dostac paczke, w ktorej m.in. beda suszone grzybki na swieta :jelen:
Marlen1, sliczne zdjecie i zazdroszcze takiej zimy :balwan: W sumie i my w zeszlym roku troche sniegu mielismy, ale mimo wszystko przydalaby sie jakas sniezyca w swieta :mikolaj:
malaroksi, wybaczam :mrgreen: No, ale my jutro Was nawedzamy wiec sie tak latwo ode mnie nie opedzisz :-P
Co do antybiotykow, to tak jak Ci mowilam przez tel, moja mama tak profilaktycznie dawala mi antybiotyki przez co mialam straszne problemy zdrowotne wiekszosc dziecistwa. Do tego moj organizm przestal na nie reagowac (ale juz wszsytko wrocilo do normy):roll:
Niestety ludzie w Polsce(i zapewne nie tylko tam) maja jakiegos brzika antybiotykowego :roll:
adamirus, wspolczuje bolu plecow :roll: Nie pozostaje Ci nic innego jak tylko zasiasc wygodnie w fotelu i odpoczywac ;)
[ Dodano: Wto Lis 09, 2010 09:23 ]
ewela119, nie porwalo Was :zdziw: :?: :!:
A powiedz nam jak Ty sie czujesz :mrgreen: ? I ile to juz tygodni :027: ?
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez adamirus » 9 lis 2010, 10:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):adamirus, kiedy masz tą fizjoterapie jeszcze w tym roku ? ;)
o dziwo aż dwie w przyszłym tygodniu
jedną we wtorek - drugą w piątek
więc przyspieszone tempo :-)
Nie pozostaje Ci nic innego jak tylko zasiasc wygodnie w fotelu i odpoczywac ;)
otóż to
;)
Kitty napisał(a):Niestety ludzie w Polsce(i zapewne nie tylko tam) maja jakiegos brzika antybiotykowego :roll:
straszne :roll: niewiem dlaczego rodzice ( głównie matki ) tak łatwo się poddają .......
ja rozumiem strach o dziecko,ale ja myślę że więcej w tym wygody poprostu :roll:
[ Dodano: Wto Lis 09, 2010 10:50 ]
upiekłam sobie wczoraj Dukanowego serniczka i siadam do kawki :mrgreen:
a serniczek przeeepysznyyyyy :mrgreen: :twisted: polecam :razz:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez Kitty » 9 lis 2010, 11:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):upiekłam sobie wczoraj Dukanowego serniczka i siadam do kawki
a serniczek przeeepysznyyyyy polecam
Baaaardzo prosze o przepis :mrgreen:
A ja wczoraj upieklam pyyyszny chlebus z platkow muelsi :razz: :mrgreen:
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 9 lis 2010, 11:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):upiekłam sobie wczoraj Dukanowego serniczka i siadam do kawki
a serniczek przeeepysznyyyyy polecam
osz ty a sernik tak za mna chodzi!!:(:P
wspolczuje bolu plecow, masakra,znam ten bol;/
Kitty napisał(a):bogini, wlasnie i mi mama kupuje i wysyla Wlasnie poczatkiem grudnia mam dostac paczke, w ktorej m.in. beda suszone grzybki na swie :/
ja ma zawsze zapas od mamy i tesciow bo to zagorzali zbieracze grzybowi i zawsze maja wielki zapas:D
a ja padam na nos, maly ok 2 mi sie obudzil i plakal ciagle bralam go na rece przytulalam to przysypial na chwile i zaraz znowu, nie wiedzialam co mu jest czy brzuszek go bolal czy gardlo, czy zeby:( strasznie szlochal, i juz nie wiedzialam jak mu pomoc ::help::: wkoncu po dlugich walkach dalam mu nurofen dla dzieci i praktycznie od razu przestal plakac i patrzyl na mne takimi oczami zdziwionymi i sie wkolo rozgladal zaspany biedak :cry: plozylam go kolo siebie przekrecil sie na bok wtulil sie i zasnal. :601: i spal z nami dzis.
tylko niewyspana jestem i polamana strasznie, bo jak on spi z nami to ja na czuwaniu i na boku cala odretwiala leze,dlatego z nami spi tylko w naglych przypadkach;/
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez adamirus » 9 lis 2010, 11:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty napisał(a):Baaaardzo prosze o przepis :mrgreen:
bardzo prosze :mrgreen:
Serniczek :
- 3 jajka
- 450g serka homogenizowanego ( ja kupuje w sainsburys 500g Fromage Frais )
- 1/4 szklanki mleka
- 4 łyżki mąki kukurydzianej
- łyżeczka proszku do pieczenia
- 10 łyżeczek słodziku w proszku
- aromat waniliowy
Jajka ze słodzikiem ubić mikserem ,ubijając dodawać pokolei mleko serek i mąke z proszkiem.Ubijać aż masa zgęstnieje ( będzie konsystencji śmietany ) Dodać aromat waniliowy.
Wylać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Ja wylałam na okrągłą o średnicy 26cm .Piec 40-50minut w 170stopniach .ja piekłam na termoobiegu.
Naprawdę,wyszedł super :mrgreen:
bogini8 napisał(a):osz ty a sernik tak za mna chodzi!!:(:P
no to do roboty :mrgreen:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez agg » 9 lis 2010, 13:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):upiekłam sobie wczoraj Dukanowego serniczka i siadam do kawki :mrgreen:
a serniczek przeeepysznyyyyy :mrgreen: :twisted: polecam :razz:
to o ktorej moge wpasc na kawe? :mrgreen:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez xvioletx » 9 lis 2010, 14:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez Kitty » 9 lis 2010, 16:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
My wlasnie wrocilismy z grupy dzieciaczkowej, zjedlismy i teraz sie relaksujemy :mrgreen: No a ja przygotowuje sie psychicznie do dzisiejszego fitnessu :mrgreen: ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
-