Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
cicho sie zrobilo:P ogladam shreka i gniote dla meza ciasto na pizze na kolacje;p milego weekendu kobiety :))
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

witam :wink:

agg, dobre :mrgreen: :mrgreen:

ja chyba nie miałam jakiś wpadek kulinarnych, albo nie pamiętam :mrgreen: :mrgreen: , ale moja mama kiedyś gotując czarninę zastanawiała się dlaczego krew kacza po rozmrożeniu jest dziwnie gęsta?, mimo wszystko rozmieszała ją z mąką i octem i poprostu ugotowała, kiedy zabraliśmy się za jedzenie czarniny tajemnica się wyjaśniła ;) poprostu pomyliła krew z marmoladą śliwkową :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Tak się dziś w pracy wkurzyłam, że nie wiem :533: w chodząc do domu który sprzątam co tydzień, zobaczyłam że właściciele nie zamknęli psa, więc musiałam to duże psisko zagonić na jego miejsce :evil: Ale nie to było najgorsze ;) Właściciele zapomnieli chyba wyprowadzić rano swojego pupilka i ten ich pupilek przysporzył mi dodatkowej pracy :evil: :evil: Opaskudził wszystkie dywany :evil: A smród był :evil: co on żarłłłłłłłłłłłłłłłłł :evil: :evil:

ewela, zdrówka dla córci, i Ty tez dbaj o siebie :wink:

Marlen1
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

Marlen1 dzieki :) Malej przeszla biegunka to jskis katar sie widze pojawil, no ale nie ma paniki, od kataru sie nie odwodni. Wspolczuje dodatkowej pracy.

Faktycznie jakos cicho sie zrbilo, nam sie na zakupy dzis juz nie chcialo jechac wiec trzeba to bedzie zrobic jutro, do tego angielski mam o 15 wiec chyba robienie golabkow przeloze na niedziele bo sie z czasem nie wyrobie :roll: Akurat w weekend kiedy moj ma wolne to najwiecej jezdzenia jest i bieganiny, jak mija weekend to ja dopiero odpoczywam :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 12 lis 2010, 20:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini8 napisał(a):cicho sie zrobilo:P ogladam shreka i gniote dla meza ciasto na pizze na kolacje;p milego weekendu kobiety :))

Coz za zbieg okolicznosci :-D I ja wlasnie zarobilam ciasto na pizze i pokroilam skladniki :grin: Takze bedzie jak znalazl na jutro ;)
Serniczek sie studzi, ciasto na pizze rosnie a ja mam chwilke dla siebie ;)
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 12 lis 2010, 20:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

witam wieczornie :)
jak mi dzis zimno bylo :552: ale to chyba dlatego, ze spiaca bylam :roll: na pol godz zamknelam oczy, bo zaraz musialam na fitness sie szykowac - od razu mi sie cieplej zrobilo :lol:
bogini i kitty, ale Wam tej pizzy dzis zazdroszcze, normalnie narobilyscie smaczka mniaaaam :067:
musze znalezc ofiare co da sie namowic na gniecenie pizzy i wieczor przy winku :twisted: :mrgreen:
dziewczyny, tak sie sklada, ze ja tez 24 listopada bede w centrum (monaco house). nie wiem tylko ile mi tam zejdzie, pewnie kolo 13 bede wolna... takze moze dolacze na szybka kawusie :kawusia:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):pewnie kolo 13 bede wolna... takze moze dolacze na szybka kawusie :kawusia:

to pewnie tak jak ja :wink:
bo spotkanie mamy od 9 .....

pizza mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :razz:
obiecałam sobie że jak schudne jeszcze kilo to sobie kupie :razz:
bo przecież nie można sobie takich przyjemności zawsze odmawiać :twisted: :razz:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

A my dzis zamowilismy sobie na kolacje doner kebaby z salatka i frytkami :D A malej kurczaka :) Jak juz pol swojego pozarlam to moj sie obudzil czy mi wolno jesc w ogole kebaba i to jeszcze z chilli :) Ale chocby nie wiem co to juz bym nie pozwolila sobie go odebrac :mrgreen:
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

no w końcu mam połączenie ze światem, bez internetu to jak bez ręki

oczywiście nie nadrobię zaległości bo młody nie da mi tyle wolnego czasu, ale teraz już będę na bieżąco

ile czekałyście na child tax credit?
syjonka
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

agg napisał(a):ale Wam tej pizzy dzis zazdroszcze
zwlaszcza mi gdzie tylko ja powachalam:D
syjonka napisał(a):ile czekałyście na child tax credit
hmm 6-7 tygodni od wyslania jakos z tego co pamietam.:)
agg napisał(a):tak sie sklada, ze ja tez 24 listopada bede w centrum
hehe to niezle ze akurat wszystkie tego dnia beda w tamtych rejonach:)))

[ Dodano: Pią Lis 12, 2010 23:10 ]
ewela119, czy wolno, wiesz lepiej unikac fast foodow i ostrych przypraw bardzo. ale raz na jakis czas nie powinien zaszkodzic.
aczkolwiek ja nie mma jakos zaufania do jedzenia na miescie, wole wiedziec i widziec jak cos jest przyrzadzane;) jakos tak mam. :mrgreen:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

witam sobotnio :-)

właśnie pożarłam 3 cynamonowe placuszki jakie polecała bogini8,
i powiem szczerze
przepyszneeeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zresztą,ja uwielbiam wszystko co z cynamonem :twisted: :razz:

syjonka, witaj zpowrotem w świecie wirtualnym :mrgreen:

ewela119, i na zdrówko :-)
raz na jakiś czas napewno nie zaszkodzi :wink:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

Dzien dobry,
juz z samego rana apetytu mi narobilyscie, jak czytam o tym jedzonku :) - ja mialam wczoraj pizze na wynos.

syjonka, super, ze znow masz internet. Nic nie przysparza mi wiekszej frustracji niz odciecie od neta - rodziny i znajomych.
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

ewela119 Ech , a mówiłam że Wam dadzą i to z wyrównaniem kasę, ale Ci zazdroszczę , mi by się przydał taki nagły niespodziewany zastrzyk gotówki :) Teraz się pochwal ile wydaliście na jedzenie hi hi
syjonka witaj ponownie w sieci , teraz zajmij się organizowaniem parapetówy hi hi
agg, no to super ,że będziesz 24listopada, myślę że my się w południe wybierzemy więc szanse na szybką kawę są realne .

Wczoraj Was podczytałam tylko, ale miałam sprzątanie, gotowanie itd bo dziś już teście przyjeźdżają , no i to był ostatni wolny wieczór więc stosunkowo zaliczam do udanych , potem znowu będzie abstynencja do grudnia :wink: tak jest jak partner pracuje tylko na nocki :mad:
Dziś słonko świeci jest 8 st a Angielskie dzieci latają w krótkich rękawkach po dworze :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

czesc kobiety :)
adamirus napisał(a):zresztą,ja uwielbiam wszystko co z cynamonem
ja tez! szczegolnie cynamonki ale bym zjadla z ejdna!!:(
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

malaroksi napisał(a):ewela119 Ech , a mówiłam że Wam dadzą i to z wyrównaniem kasę, ale Ci zazdroszczę , mi by się przydał taki nagły niespodziewany zastrzyk gotówki Teraz się pochwal ile wydaliście na jedzenie hi hi

Mowilas :) Polowa z tej kasy poszla na splate karty kredytowej no a reszta na zakupy, w Tesco wydalismy dzis 85f :/ No ale zapasy zrobilismy jak chomiki na zime :) Najbardziej zadowolona jestem z zakupow w Primarku gdyz wydalam 17f :) Kupilam sobie taki fajny dlugi sweter i legginsy, malej cieply bezrekawnik i 2 scierki :) Zalamalo mnie natomiast ze nie znalazlam zadnej kurtki ktora by mi odpowiadala, bylam jeszcze w Nextcie i New Looku ale wszystkie te kurtki i plaszczyki sa tak cienkie ze ja bym zamarzla w nich :/ Bo ja straszny zmarzluch jestem, postanowilam jeszcze na tyg pojechac i polazic po sklepach a jak nie znajde nic cieplego to zadzwonie do siostry niech mi kupi w pl jakas i wysle :roll:
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

ewela119 napisał(a):Zalamalo mnie natomiast ze nie znalazlam zadnej kurtki ktora by mi odpowiadala, bylam jeszcze w Nextcie i New Looku ale wszystkie te kurtki i plaszczyki sa tak cienkie ze ja bym zamarzla w nich :/ Bo ja straszny zmarzluch jestem

mam dokładnie to samo - nie wiem co ja bede nosić zimą
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona