Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 12 lis 2010, 19:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Marlen1 » 12 lis 2010, 19:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg, dobre :mrgreen: :mrgreen:
ja chyba nie miałam jakiś wpadek kulinarnych, albo nie pamiętam :mrgreen: :mrgreen: , ale moja mama kiedyś gotując czarninę zastanawiała się dlaczego krew kacza po rozmrożeniu jest dziwnie gęsta?, mimo wszystko rozmieszała ją z mąką i octem i poprostu ugotowała, kiedy zabraliśmy się za jedzenie czarniny tajemnica się wyjaśniła ;) poprostu pomyliła krew z marmoladą śliwkową :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Tak się dziś w pracy wkurzyłam, że nie wiem :533: w chodząc do domu który sprzątam co tydzień, zobaczyłam że właściciele nie zamknęli psa, więc musiałam to duże psisko zagonić na jego miejsce :evil: Ale nie to było najgorsze ;) Właściciele zapomnieli chyba wyprowadzić rano swojego pupilka i ten ich pupilek przysporzył mi dodatkowej pracy :evil: :evil: Opaskudził wszystkie dywany :evil: A smród był :evil: co on żarłłłłłłłłłłłłłłłłł :evil: :evil:
ewela, zdrówka dla córci, i Ty tez dbaj o siebie :wink:
-
- Marlen1
- Początkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez ewela119 » 12 lis 2010, 19:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Faktycznie jakos cicho sie zrbilo, nam sie na zakupy dzis juz nie chcialo jechac wiec trzeba to bedzie zrobic jutro, do tego angielski mam o 15 wiec chyba robienie golabkow przeloze na niedziele bo sie z czasem nie wyrobie :roll: Akurat w weekend kiedy moj ma wolne to najwiecej jezdzenia jest i bieganiny, jak mija weekend to ja dopiero odpoczywam :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Kitty » 12 lis 2010, 20:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):cicho sie zrobilo:P ogladam shreka i gniote dla meza ciasto na pizze na kolacje;p milego weekendu kobiety :))
Coz za zbieg okolicznosci :-D I ja wlasnie zarobilam ciasto na pizze i pokroilam skladniki :grin: Takze bedzie jak znalazl na jutro ;)
Serniczek sie studzi, ciasto na pizze rosnie a ja mam chwilke dla siebie ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez agg » 12 lis 2010, 20:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jak mi dzis zimno bylo :552: ale to chyba dlatego, ze spiaca bylam :roll: na pol godz zamknelam oczy, bo zaraz musialam na fitness sie szykowac - od razu mi sie cieplej zrobilo :lol:
bogini i kitty, ale Wam tej pizzy dzis zazdroszcze, normalnie narobilyscie smaczka mniaaaam :067:
musze znalezc ofiare co da sie namowic na gniecenie pizzy i wieczor przy winku :twisted: :mrgreen:
dziewczyny, tak sie sklada, ze ja tez 24 listopada bede w centrum (monaco house). nie wiem tylko ile mi tam zejdzie, pewnie kolo 13 bede wolna... takze moze dolacze na szybka kawusie :kawusia:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez adamirus » 12 lis 2010, 20:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):pewnie kolo 13 bede wolna... takze moze dolacze na szybka kawusie :kawusia:
to pewnie tak jak ja :wink:
bo spotkanie mamy od 9 .....
pizza mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :razz:
obiecałam sobie że jak schudne jeszcze kilo to sobie kupie :razz:
bo przecież nie można sobie takich przyjemności zawsze odmawiać :twisted: :razz:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez ewela119 » 12 lis 2010, 21:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez syjonka » 12 lis 2010, 21:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
oczywiście nie nadrobię zaległości bo młody nie da mi tyle wolnego czasu, ale teraz już będę na bieżąco
ile czekałyście na child tax credit?
-
- syjonka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez bogini8 » 12 lis 2010, 23:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
zwlaszcza mi gdzie tylko ja powachalam:Dagg napisał(a):ale Wam tej pizzy dzis zazdroszcze
hmm 6-7 tygodni od wyslania jakos z tego co pamietam.:)syjonka napisał(a):ile czekałyście na child tax credit
hehe to niezle ze akurat wszystkie tego dnia beda w tamtych rejonach:)))agg napisał(a):tak sie sklada, ze ja tez 24 listopada bede w centrum
[ Dodano: Pią Lis 12, 2010 23:10 ]
ewela119, czy wolno, wiesz lepiej unikac fast foodow i ostrych przypraw bardzo. ale raz na jakis czas nie powinien zaszkodzic.
aczkolwiek ja nie mma jakos zaufania do jedzenia na miescie, wole wiedziec i widziec jak cos jest przyrzadzane;) jakos tak mam. :mrgreen:
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 13 lis 2010, 09:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
właśnie pożarłam 3 cynamonowe placuszki jakie polecała bogini8,
i powiem szczerze
przepyszneeeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zresztą,ja uwielbiam wszystko co z cynamonem :twisted: :razz:
syjonka, witaj zpowrotem w świecie wirtualnym :mrgreen:
ewela119, i na zdrówko :-)
raz na jakiś czas napewno nie zaszkodzi :wink:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez xvioletx » 13 lis 2010, 10:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
juz z samego rana apetytu mi narobilyscie, jak czytam o tym jedzonku :) - ja mialam wczoraj pizze na wynos.
syjonka, super, ze znow masz internet. Nic nie przysparza mi wiekszej frustracji niz odciecie od neta - rodziny i znajomych.
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez malaroksi » 13 lis 2010, 11:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
syjonka witaj ponownie w sieci , teraz zajmij się organizowaniem parapetówy hi hi
agg, no to super ,że będziesz 24listopada, myślę że my się w południe wybierzemy więc szanse na szybką kawę są realne .
Wczoraj Was podczytałam tylko, ale miałam sprzątanie, gotowanie itd bo dziś już teście przyjeźdżają , no i to był ostatni wolny wieczór więc stosunkowo zaliczam do udanych , potem znowu będzie abstynencja do grudnia :wink: tak jest jak partner pracuje tylko na nocki :mad:
Dziś słonko świeci jest 8 st a Angielskie dzieci latają w krótkich rękawkach po dworze :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez bogini8 » 13 lis 2010, 12:46 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja tez! szczegolnie cynamonki ale bym zjadla z ejdna!!:(adamirus napisał(a):zresztą,ja uwielbiam wszystko co z cynamonem
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 13 lis 2010, 18:56 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):ewela119 Ech , a mówiłam że Wam dadzą i to z wyrównaniem kasę, ale Ci zazdroszczę , mi by się przydał taki nagły niespodziewany zastrzyk gotówki Teraz się pochwal ile wydaliście na jedzenie hi hi
Mowilas :) Polowa z tej kasy poszla na splate karty kredytowej no a reszta na zakupy, w Tesco wydalismy dzis 85f :/ No ale zapasy zrobilismy jak chomiki na zime :) Najbardziej zadowolona jestem z zakupow w Primarku gdyz wydalam 17f :) Kupilam sobie taki fajny dlugi sweter i legginsy, malej cieply bezrekawnik i 2 scierki :) Zalamalo mnie natomiast ze nie znalazlam zadnej kurtki ktora by mi odpowiadala, bylam jeszcze w Nextcie i New Looku ale wszystkie te kurtki i plaszczyki sa tak cienkie ze ja bym zamarzla w nich :/ Bo ja straszny zmarzluch jestem, postanowilam jeszcze na tyg pojechac i polazic po sklepach a jak nie znajde nic cieplego to zadzwonie do siostry niech mi kupi w pl jakas i wysle :roll:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez xvioletx » 13 lis 2010, 20:14 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a):Zalamalo mnie natomiast ze nie znalazlam zadnej kurtki ktora by mi odpowiadala, bylam jeszcze w Nextcie i New Looku ale wszystkie te kurtki i plaszczyki sa tak cienkie ze ja bym zamarzla w nich :/ Bo ja straszny zmarzluch jestem
mam dokładnie to samo - nie wiem co ja bede nosić zimą
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
-