Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Ja sie pisze, o ile mnie nie wykoncza na tym warehousie na ktorym dane mi jest od dzisiaj pracowac :) W naszym domu nastapila zamiana rol, ja ide do pracy a moj kochas zostaje z dziecmi, daje mu gora 2 miesiace i na kolanach bedzie blagal zeby moc wrocic do pracy :D :D
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119, Wow , jaki świetny pomysł hahah
Napisz jak tam pierwszy dzień w pracy? A twój się zwolnił , czy wziął sobie wolne ?
Witam nowe dziewczyny na forum :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

W ten weekend moge jak najbardziej w przyszly jeszcze nie wiem gdyz szukam pracy na weekend i moze wkoncu cos znajde, ale dam jeszcze znac :)
sandru$
Rozeznany

Reputacja: 20
Pokojowy

Hej laseczki

A ja z innej beczki pytanie mam,co zrobic ze starym materacem? Wiem,ze gdzies sie dzwoni by po niego przyjechali, ale nie jestem pewna gdzie,moze ktoras z Was sie orientuje?
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

malaroksi, odpisuje dopiero dzisiaj bo wczoraj nawet nie mialam sily wlaczyc kompa jak wrocilam do domu :D Dzis jest troche lepiej :) W sumie fajnie sie pracuje, nie jest najgorzej, wiadomo ze warehouse to nie office i narobic sie trzeba ale ogolnie atmosfera jest fajna. A moj poki co jest na holidayu do poniedzialku, pozniej male beda z opiekunka przez jakies 3 tyg a pozniej moj idzie na wychowawczy tylko musi aplikacje zlozyc 21 dni wczesniej.
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

co do materaca zadzwon do council-u tam Ci wszystko powiedza
sandru$
Rozeznany

Pokojowy

sandru$, kobieto ty spac nie mozesz? co ty robiesz wiecznie na forum o 5 rano???:D

Dodano: -- 21 sty 2012, o 11:45 --

Anastazja, jestes chyba z bham wiec to tu http://www.birmingham.gov.uk/bulkywaste :) 1-do 3 razy w roku za darmo, tylko musisz im dokladnie powiedziec co maja odebrac, bo nie zabieraja nic ponad program. mozna jednorazowo do 6 rzeczy oddawac.
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

ja tam mam 33 ,a czuje sie na 23 ;D i cialem i duchem... jesli chodzi o polakow w anglii, to jest duzo falszywych, ale nie wszyscy sa tacy. ja sie przeprowadzilam z manchesteru kilka miesiecy temu i nie mam tu nikogo z kim moglabym isc na kawe, czy na spacer z dzieciaczkami. dlatego tez ciesze sie, ze jest ten portal bo chociaz tu mozna od czasu do czasu pogadac ;)

ania118
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

bogini8, Dzieki za info. :)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

bogini8, moje dziecko tak wstaje :) hehe ale zawsze jestem pierwsza pozdrawiam
sandru$
Rozeznany

Pokojowy

sandru$, o masakro a w jakim wieku jest twoje dziecko , ze robi ci obudki o 5 rano, wspolczuje :) :shock:

Dodano: -- 22 sty 2012, o 20:49 --

a o ktorej je kaldziesz spac? moze o 2-3 godziny za wczesnie :))
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini co do pobudek..moja ma prawie 4 latka<w lutym skonczy>i niezaleznie o ktorej pojdzie spac to max do 6 rano spi....ostatnio bylismy na urodzinach u znajomych...wrocilismy kolo polnocy mal poszla spac bylo jakos przed pierwsza...no i o 7 rano mamo spisz???
ehh wiec u niej nie dziala pozne kladzenie spac....
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

Moja ma 5 lat i w tygodniu jak musi isc do szkoly to by spala do 11 a w weekend jak moze pospac to juz o 7 stoi nade mna, ale wystarczy jedno sporzenie i wie ze ma zwijac manatki :D Najczesciej wraca do lozka i jeszcze zasypia albo siedzi w pokoju i sie bawi kiedy ja sobie jeszcze dosypiam. Udusilabym jak bym miala wstawac o 5 rano :P Nawet mlodsza spi ladnie :) Wczesniej mi jadla o 21, pozniej o 3 rano a pozniej o 7 a teraz juz sobie to karmienie o 3 odpuscila i wstaje o 6.30 i dalej by spala do 10-11 gdyby nie fakt ze rano ja sie szykuje do pracy, Goska do szkoly wiec jest zamieszanie i sie budzi i z reszta i tak trzeba i ja obudzic
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Ma 11 miesiecy chodzi spac okolo 19 nie da sie jej przeciagnac bo i tak zasnie, a nawet ja pojdzie czasami po 21 spac to i tak o 5 otwiera oczka :)
sandru$
Rozeznany

Pokojowy

ja to chyba mam cudowne dziecko ma 3 miesiace, przetrzymuje go do 10 potem wstaje o 2 i 6 na jedzenie i spi z mamusia przewaznie do 9 rano ;)

ania118
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona