Wedliny z Polski
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Chcialabym sie zapytac, czy ktos z was wie skad sa dowiezione wedliny w polskich sklepach na west bromu.Moze to glupie pytanie ale czytalam niedawno o tej aferze w Polsce gdzie do miesa dodawali mieso z niezywych zwierzat.Dziekuje za odpowiedzi o ile jakas dostane
-

-
Monaruss
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 7
oj gorzej by bylo jakby dodawali z żywych...;-)
-

-
anirad
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 76
Myślę że zaopatrzenie robią w Polskich hurtowniach w Londynie,na pewno nie jest produkowane na terenie uk.
-

-
Darwas
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 58
witam
na cale szczescie dodaja mieso z niezywych zwierzat do wedlin bo juz widze jak odgryzam parowke, a tam swinka krzyczy :D
pozdrawiam
-

-
Mirella21
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 24
Ja to myslalam inaczej ale nie wiem czy po polsku sie mowi zdechlina? czy takie podobne do tego slowo ......... :oops:
-

-
Monaruss
- Początkujący
-
-
Mysle ze w polskich wędlinach na 100% znajdziesz cos co kwalifikuje je do wyrzucenia. Jesli nie bedzie to mieso z chorych zdechlych zwierząt to może przemielone zwroty ze sklepow. W najlepszym wypadku jakies zwierzęce lekarstwa, inny rodzaj miesa niż podane w składzie i zbyt dużą dawkę fosforanów i zageszczaczy spożywczych i bog wie co jeszcze.
Dodatkowo mieso kupione tu jest chyba zle przechowywane podczas transpotu i w hurtowniach bo czesto smierdzi mimo ze data jest jeszcze ok.
smacznego
-

-
firma-arek
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 12
wedliny dowozone sa z polski
ale uwazaj bo afera za afera....
jak bedziesz jadla to zwroc uwage czy nie muczy a moze beczy...i czy nie ucieka ci z kanapki ....oczywiscie to zarty....
pozdrawiam
i jedz spokojnie
smacznego :P
-

-
ps
- Raczkujący
-
-
Monaruss jak chcesz jesc spokojnie to lepiej nie dochodz co jak i z czego w wielu produktach sa machlojki a im mniej wiesz tym w tym przypadku bardziej Ci smakuje ;p ja np bardzo lubie parowki i jak slysze jak ktos do mnie zaczyna mowic "Ty wiesz co jest w tych parowkach?" koncze mowiac ze nie i nie chce wiedziec bo mi smakuja :p
-

-
trickps
- Przyczajony
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI