-=CLuBs=-
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
tez bylem ale nie dlugo i tak sie dziwie ze wygnalem sie na zewnatrz :shock: tragiczna pogoda..
-

-
rafal
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 0
Mike napisał(a):bylem wczoraj w tym roccoco i sie niestety zawiodlem 2 razy: zaraz po wejsciu zauwazylem ze nie ma drugiego pietra bo mi tego zawsze brakuje :twisted:, na parkiecie bylo bardzo tloczno ze sie nie mozna bylo pobawic, non stop ktos na mnie wpadal, jak nie jakis murzyn to angielski hipopotam :neutral:
Ostatecznie wyladowalem w congress bo do mojego towarzystwa dolaczyl ktos w adidasach pheh... i tylko tam mozna wejsc we wszystkim, bylo calkiem sympatycznie...
Tam to juz chyba w 70 procentach pracuja polacy :wink: 2 barmanki, jeden barman, ochroniarz, laska od zbierania szklanek i jedna w szatni. Wiem tyle, kto wie czy nie jest wiecej. :wink: Wczesniej pracowali tam moi kumple polacy rowniez, ale nikt tam nie zostaje (srednia ponoc atmosfera) :wink:
-

-
Anek
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 27
bylem tez, parada byla slaba, fakt... ale zabawa w nocy byla fajna.
-

-
Insanity
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 1
jak dla mnie to caly weekend byl slaby. nedza jak h*& :???:
napierw sie pochorowalem, potem przemoklem, dzis stracilem glos :cry:
-

-
Lukaas85
- Wtajemniczony
-
-
Lukaas85 napisał(a):jak dla mnie to caly weekend byl slaby. nedza jak h*& :???:
napierw sie pochorowalem, potem przemoklem, dzis stracilem glos :cry:
uuuuuu biedactwo :o nie zazdroszcze. Ja to sie faszeruje lekarstwami nawet jak jestem zdrowa. Narazie sie trzymam ale jak tak dalej pojdzie to mi lekomania grozi. :wink:
-

-
Anek
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 27
sprobuj actimelek albo jogurcik z bakteriami jakimis- zdrowiej i wátroba ci podziekuje :D
-

-
Lukaas85
- Wtajemniczony
-
-
Parada byla slaba, ale noc w China Town and gay villige byla zajebista. Takiej imprezy to dawno nie widzialem...
-

-
Insanity
- Wtajemniczony
-
-
Mam kilka pytan. Po1, to nie za bardzo odrozniam te gatunki muzyczne dzisiaj, bo porobilo ich sie tyle ze (przynajmniej ja) nie wiem jak je rozroznic. A wiec moje pytanie jest takie. Gdzie w Birmingham, badz gdzies indziej, bede mogl znalesc club z klimatem w stylu Ekwador-Manieczki, Viva-Sopot, czy tez np Sfinks. Ogolem impreza z muzyka, wygladem, oswietleniem w stylu takiej jakie kiedys bawily wiekszosc osob na dyskotekach i w innych miejscach. Impreza , ktora nie konczyla sie o 3 i wszyscy do domu tylko sie szlo ze Sfinksa o 14 w niedziele ledwo widzac na oczy :D (Pozdrawiam tych ktorzy to przezyli) 8) Z gory bardzo dziekuje za pomoc.
-

-
grajek151
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -3
Powrót do HYDE PARK