cyfra
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Czyli wprowadzilas w blad sprzedawce, nie chce mi sie szukac punktow w regulaminach od polsatu, przez cyfre do n , wiec jak widac sprawa jest prosta i oficjalnie mimo ze placisz abonament nie mozna odbierac cyfryani zadnej innej polskiej platformy tv poza granicami RP.
[ Dodano: Wto Lip 10, 2007 22:44 ]
jezeli masz jeszcze watpliwosci , to podpisalas rowniez regulamin , z ktorego wynika to co wyzej napisalem, powinnas najpierw przeczytac regulamin, potem podpisac umowe ( jezeli mamy sie trzymac szczegolow) W mojej opini nie powinno byc takich ograniczen, ale coz tak jest..
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: -1
http://www.cyfraplus.pl/upload/regulami ... 7-2007.pdf
wsiaz ma racje
Artykul 4 ,,Obowiazki Abonenta,,. Wszystko na ten temat :roll:
-

-
Krzysiek
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
-
Nie ma co sie martwic.Ja w sumie tez korzystam juz ponad 2 lata z cyfry i tez nikt mnie sie nie pytal w Polsce ,gdzie bede ja uzywal.Ba,nawet sam wspomnialem ,ze ja wywoze do UK i nikt nie robil mi przeszkod.Malo tego.W trakcie uzywania cos sie kiedys zwiesilo w tunerze i musialem dzwonic do Warszawy.Okazalo sie,ze cos tam pozmieniali na kanalach i trzeba bylo zrobic update.
I centrala w Warszawie rowniez nie miala zadnych obiekcji co do terenu uzytkowania. :cool:
-

-
Krzysiek
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
-
czy znacie kogos kto chce sprzedac cyfre plus :?: :?: :?: chetnie kupie
-

-
Olusia85