cyfra

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 10 lip 2007, 21:40 Re: cyfra

Czyli wprowadzilas w blad sprzedawce, nie chce mi sie szukac punktow w regulaminach od polsatu, przez cyfre do n , wiec jak widac sprawa jest prosta i oficjalnie mimo ze placisz abonament nie mozna odbierac cyfryani zadnej innej polskiej platformy tv poza granicami RP.

[ Dodano: Wto Lip 10, 2007 22:44 ]
jezeli masz jeszcze watpliwosci , to podpisalas rowniez regulamin , z ktorego wynika to co wyzej napisalem, powinnas najpierw przeczytac regulamin, potem podpisac umowe ( jezeli mamy sie trzymac szczegolow) W mojej opini nie powinno byc takich ograniczen, ale coz tak jest..
wsiaz
Zadomowiony

Reputacja: -1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 11 lip 2007, 23:03 Re: cyfra

Dlaczego Twoim zdaniem wprowadzilam sprzedawce w blad? Powiedzialam zgodnie z prawda. Sprzedawca nie pytal sie gdzie bedzie montowana antena, tylko sama mu powiedzialam. Byl ze mna kumpel, ktory wzial cyfre na tych samych zasadach pare miesiecy wczesniej. Teraz to i tam mi juz bez znaczenia bo umowa sie skonczyla i juz nie korzystam z cyfry. Ale gdybym miala przy sobie regulamin i umowe to z ciekawosci bym ja jeszcze raz przeczytala, ale nie przypominam sobie by wtedy cos bylo napisane na ten temat.
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Krzysiek » 12 lip 2007, 04:42 Re: cyfra

http://www.cyfraplus.pl/upload/regulami ... 7-2007.pdf

wsiaz ma racje

Artykul 4 ,,Obowiazki Abonenta,,. Wszystko na ten temat :roll:

Krzysiek
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 12 lip 2007, 18:36 Re: cyfra

Umowa jest swiezutenka. Ciekawe czy to samo jest w tej sprzed 2 lat. Ale to juz nie moj problem :lol:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Krzysiek » 12 lip 2007, 18:56 Re: cyfra

Nie ma co sie martwic.Ja w sumie tez korzystam juz ponad 2 lata z cyfry i tez nikt mnie sie nie pytal w Polsce ,gdzie bede ja uzywal.Ba,nawet sam wspomnialem ,ze ja wywoze do UK i nikt nie robil mi przeszkod.Malo tego.W trakcie uzywania cos sie kiedys zwiesilo w tunerze i musialem dzwonic do Warszawy.Okazalo sie,ze cos tam pozmieniali na kanalach i trzeba bylo zrobic update.
I centrala w Warszawie rowniez nie miala zadnych obiekcji co do terenu uzytkowania. :cool:

Krzysiek
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 17 paź 2008, 19:57 Re: cyfra

wiem, ze temat juz stary, ale wczoraj jak kupowalam na nowo abonament powiedzialam, ze "jedzie" do uk i nic nik nie mowil, ze nie wolno :) aha i adresu zameldowania tez nie chcieli, dalam tylko do korenspondencji :)
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Olusia85 » 30 paź 2008, 13:11 Re: cyfra

czy znacie kogos kto chce sprzedac cyfre plus :?: :?: :?: chetnie kupie

Olusia85
Raczkujący

Neutralny

Poprzednia strona