gdzie dokupic kabel do laptopa HP DV2036 Pavilion

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

KobietaPostNapisane przez ella » 11 lis 2007, 14:43 gdzie dokupic kabel do laptopa HP DV2036 Pavilion

Hej! Mam juz dosyc latania z kablem z pokoju do pokoju. Bateria slabo mi trzyma. Niby powinna dzialac 2 godziny jednak pada szybciej, tak po godzinie.
Szukalam w sklepach internetowych i nie znalazlam samych kabli. A moze lepiej dokupic mocniejsze baterie?
Poradzcie cos.

ella
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Elwood » 11 lis 2007, 20:47 Re: gdzie dokupic kabel do laptopa HP DV2036 Pavilion

same "baterie" są bardzo drogie.

sprawdz pod firmą - marką komputera na googlach, na firmowej stronie, może bedzie gdzie nabyć

Elwood
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Wozek » 12 lis 2007, 18:49 Re: gdzie dokupic kabel do laptopa HP DV2036 Pavilion

Lepiej kup kilka zasilaczy na ebayu i podłącz w każdym pomieszczeniu :-D
3 zasilacze w cenie jednej baterji.

Wozek
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez ella » 13 lis 2007, 22:25 Re: gdzie dokupic kabel do laptopa HP DV2036 Pavilion

Dziekuje za odpowiedzi. Dzieki Wam juz wiem gdzie szukac. Nastepne pytanie z cyklu tych glupszych... :roll: Czy te nieoryginalne zasilacze moge brac pod uwage (jest uwzgledniona firma i typ laptopa)?

ella
Raczkujący

Neutralny

Mozesz, aczkolwiek polecam dokladnie sprawdzic lub sie skonsultowac z kims kto moglby potwierdzi ze parametry wybranego zasilacza sa odpowiednie. W przeciwnym razie moze byc z tego wiecej szkody niz pozytku. Po prostu nie polegalbym w 100% na opisach aukcji na ebay :). Jednak jeszcze raz podkreslam, ze nie jestem przeciw nieoryginalnym.
p.lewandowski
Początkujący

Neutralny