Solarium West Brom

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez pigggy » 2 maja 2008, 20:08 Re: Solarium West Brom

Ja tez fryzjera nie polecam, bylam raz i wiecej nie mam zamiaru

pigggy
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 4 maja 2008, 18:01 Re: Solarium West Brom

A teraz ten sam wlasciciel otworzyl dyskoteke na west bromwich...losie ,ja rozumiem interesy krecic ale zgodne choc z prawem...ciekawe kogo jeszcze zrobia w bambuko :evil:

Ana :)
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez pigggy » 4 maja 2008, 19:03 Re: Solarium West Brom

no dokladnie, a wlasciwie nie dyskoteke tylko klub nocny...

pigggy
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 4 maja 2008, 20:22 Re: Solarium West Brom

I zapewne zatrudnia naiwne dziewczeta ze wschodu...obiecuje dobra prace itd...
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez pigggy » 4 maja 2008, 20:42 Re: Solarium West Brom

mozliwe
ja nic nie wiem bo niestety nie mialam okazji sie tam bawic :mrgreen:
albo na szczescie
zreszta moze warto sprawdzic :mrgreen:

pigggy
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 5 maja 2008, 00:00 Re: Solarium West Brom

Ja slyszalem, ze to kto inny otworzyl ten klub, ale moze to plotki , lub ten od solarium jest wspolwlascicielem tego klubu, nie wiem, ale juz widze te tlumy Anglikow pedzacych z Broad ST na West brom....
wsiaz
Zadomowiony

Reputacja: -1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez pigggy » 5 maja 2008, 20:09 Re: Solarium West Brom

No wlasnie oni sa chyba wspolwlascicielami ;)

pigggy
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez jasiek2312 » 22 cze 2008, 16:32 Re: Solarium West Brom

wsiaz napisał(a):Dzial dla kobiet, ale pisze w imieniu mojej zony, ostatnio zawitalismy do "polskiego solarium" i nie wiem co o tym myslec, napisze, tylko zeby inni to miejsce omijali szerokim lukiem, bo nie warto ryzykowac swojego zdrowia, czasu i pieniedzy. Zona od conaj mmiej 10 lat uczeszcza do solarium, wiec troche sie juz na tym poznala, tam sie bala. Ogolnie lozko, stare popekane, strasznjie bylo, kosmetyki byly za free przyspieszajace opalanie, ale bylo ciemno, wiec zona dokladnie nie przeczytala tylko uzyla, okazalo sie ze to byl SAMOOPALACZ -kompletne dno. Nigdy sie tak nie bala, jak tam, dodatkowo, rzucilem okiem po salonie, od razu rzuca sie w oczy "legalna" zmiana map w tomtomie itp, no ogolnie bylismy w szoku jak mozna prowadzic taki "salon" . POwiem tak na deptaku sa inne solaria i duzo lepsze- polskie i nie polskie, sporo tansze i pewnie bardziej bezpoieczne, w ktorych nie oferuje sie samoopalacza jako "przyspieszacz", wiec wnioski wyciagnijcie sobie sami. Moim zdaniem i mojej zony "polskie dziadostwo" odraza i ogolny wstret do tego miejsca.

[ Dodano: Pią Kwi 11, 2008 09:30 ]
Dodam, iz chodzi o "salon" na przeciwko bylego sklepu Zubr

[ Dodano: Nie Cze 22, 2008 18:42 ]
wsiaz chyba wiem dlaczego nazwałeś sie wsiaz wiesz co to jest wyłącznik światła a lampa ultra fioletowa???????????? jak na obytą żone powinna widzieć co można zrobic w solarium. .Ja korzystam z tego solarium i mi powiedziano co jest do czego i którego kremu urzywać do czego i nawet działa a rozgladać sie też rozgladałem i jeśli chodzi o tomtomy to jest jakieś ogloszenie przez kogoś wywieszone rabiesz komuś tyłek a może ???? czy to twoja konkuręcja chyba tak rozpisujesz się po całym internecie JAJKO MąDRZEJSZE OD KURY POZDRO JASIEK

jasiek2312
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 22 cze 2008, 21:43 Re: Solarium West Brom

jasiek2312 napisał(a):
wsiaz napisał(a):[ Dodano: Nie Cze 22, 2008 18:42 ]
wsiaz chyba wiem dlaczego nazwałeś sie wsiaz wiesz co to jest wyłącznik światła a lampa ultra fioletowa???????????? jak na obytą żone powinna widzieć co można zrobic w solarium. .Ja korzystam z tego solarium i mi powiedziano co jest do czego i którego kremu urzywać do czego i nawet działa a rozgladać sie też rozgladałem i jeśli chodzi o tomtomy to jest jakieś ogloszenie przez kogoś wywieszone rabiesz komuś tyłek a może ???? czy to twoja konkuręcja chyba tak rozpisujesz się po całym internecie JAJKO MąDRZEJSZE OD KURY POZDRO JASIEK

1.Nie kompromituj sie chlopie jak masz ochote to sie tam opalaj, nielogicznym jest wstawianie niektorych rzeczy do solarium, moja zona w zadnym nie spotkala, zeby ktos wstawial zamiast kremu do opalania w solarium- samoopalacz. Uwierz mi teraz juz czyta wszystko, zeby sie jej nic nie przytrafilo podobnego. Ten caly sklep czy salon przypomina mi .... niewazne w sumie co mi przypomina, ale generalnie nie jest to sklep-salon dla mnie-definitywnie
2.O jakiej konkurencji mowisz?? Ja brzydze sie ludzmi, ktorzy to robia dla pieniedzy, chociaz sam wiem jak to zrobic,
3.Przykro mi , ale nie rozumiem cie zupelnie o co ci chodzi z tym jajkiem?
4.Nie jestes w stanie stwierdzic dlaczego mam taki nick, nie masz szans..
5.nigdzie indziej nie uzywalem nicka wsiaz, wiec tez nie mozesz stwierdzic, ze sie rozpisuje po calym internecie
6.Wiem co to jest i lapma i wylacznik, a co to ma do mnie?
Pewnie w przeciwienstwie do ciebie ja w swoim domu posiadam obie te rzeczy( ty moze masz tylko jedna) i zapewniam cie ze tej lampy nie uzywam do opalania sie tak jak ty.
PS Zycze pieknej opalenizny i nie pij tyle, bo jutro do pracy trzeba rano wstac...
wsiaz
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez jasiek2312 » 23 cze 2008, 12:18 Re: Solarium West Brom

WSIAż CHYBA NAPRAWDE NIEWIESZ O CO CHODZI LAMPA ULTRA FIOLETOWA JEST DO ZROBIENIA NASTROJU W SOLARIUM A NIE DO OPALANIA WIęC Z WIEDZą NA TEMAT SOLARIUM JESTES CIEMNY POZATYM JAK TY SIADASZ DOKOMPA I PIJESZ NIE OCENIAJ INNYCH WEDłUG SIEBIE WIDAć NAPRAWDE W D... BYłEś I G....O WIDZIAłEś ZAL żE MEDIATORZY PUSZCZAJą TAKIE KOMENTU OD LUDZI TAKICH JAK TY NIC MNIE JUż NIE żDZIWI A TWOJE 715 TEMATóW MóWI ZA WSZYSTKO

jasiek2312
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 23 cze 2008, 20:51 Re: Solarium West Brom

Ty za to jestes specjalista od odpowiedniego slownictwa w necie, oraz od lamp ultra fioletwych, oraz przede wszystkim od czytania ze zrozumieniem....idz do solarium jak jeszcze nie byles i przypal sobie glowke lampa ultrafioletowa to moze ci przejdzie.

Prosze pisz wyrazniej, bo ciezko cie zrozumiec i wyglada na to , ze piszesz jak sie nawalisz, twoja wypowiedz jest jak belkot nawalojnej osoby.
wsiaz
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 24 cze 2008, 10:54 Re: Solarium West Brom

A ja dalej popieram wsiaza,hmmm wydaje mi sie,ze jasiek to ten z salonu :mrgreen: a co do postów wsiaza to drogi kolego sam poczytaj ,maja wiecej sensu niz Twoje dwa :roll: I ja tez nie rozumie po co ci jajko? a wziaz to rodzaj meski wiec ....nie kura :roll:

Ana :)
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 3 lip 2008, 16:33 Re: Solarium West Brom

Jasiek chodzil na solarium podczas lekcji jezyka polskiego, dlatego nikt go nie rozumie.
Wsiarz, choc raczej nie korzystam z solarium to dzieki za ostrzezenie. Wszyscy powinnismy sobie w ten sposob pomagac, bo jest tu mnostwo miejsc do ktorych lepiej nie wchodzic.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez zielas » 15 paź 2008, 10:55 Re: Solarium West Brom

Ciekawe to wszystko co piszecie- ale niektorzy powinni zainwestowac w nauke pisowni jezyka polskiego, odp na wasze zainteresowanie- solarium i klub maja ci sami wlasciciele:)
pozdrowienia, aha i nie tancza tam panie ze wschodu:P bynajmniej nie tanczyly tam po otwarciu, jak jest teraz nie wiem- generalnie nie chodze i nie mam zamiaru:)

zielas
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 15 paź 2008, 22:27 Re: Solarium West Brom

zielas napisał(a):odp na wasze zainteresowanie- solarium i klub maja ci sami wlasciciele:)
A tu błąd, bo nie ci sami.

wsiaz napisał o solarium na przeciwko byłego Zubra, a wlascicielami night-clubu sa wlasciciele solarium B&A :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona