Mandat za jazde bez biletu
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Godzinę temu dostałem mandat za jazdę autobusem bez biletu, po dotarciu do domu przeczesałem wszystkie kieszenie i winowajca się znalazł. Czy można z tym coś jeszcze zrobić? Pytanie w sumie głupie, każdy głupi mógłby znaleźć jakiś daysaver i twierdzić, ze to jego, ale... może ktoś miał podobny kłopot i udało mu się jakoś wybrnąć.
-

-
kamikadze
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Kamikadze
Wyslij kopie biletu z krotkim listem wyjasniajacym jaka zaszla sytuacja oraz oczywiscie z prosba o anulowanie mandatu.
jako mozesz podac numer inspektora ktory wystawil "tiketa" :), ktory powinien znajdowac sie na mandacie (tylko ze w tym przypadku wszystko zalezy jakim czlowiekiem sie on okaze, bo moze byc takiem przez wielkie CH)
adres:
West Midlands Travel
153 Miller Street
Birmingham
B6 4NG
lub mozesz skontaktowac sie pod numerem 0121 254 6961
Oczywiscie jesli chodzi o Travel West Midlands
POwodzenia
-

-
bugnieszka
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 1
West Midlands Travel juz nie isnieje :) teraz to
National Express West Midlands :))
-

-
mirasPB
- Przyczajony
-
-
Jak zwał tak zwał... myślę że wysyłanie takiego biletu nic nie da. Każdy mógłby tak zrobić aby uniknąć zapłacenia mandatu. Gdyby to był bilet "imienny" - inna sprawa, z daysaver'em raczej tak na to nie spojrzą.
-

-
TheRektor
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 11
dlatego napisalam ze nalezy sprobowac
pracuje tam to WIEM !!!!!
-

-
bugnieszka
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 1
ech... dzieki za rady... 2 dychy to nie majatek... zaplacilem...:) teraz bilet, jak jezdze trzymam w reku... co bym sie znowu nie zgubil...:D
-

-
kamikadze
- Przyczajony
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI