Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez Anastazja » 18 lip 2010, 08:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez bogini8 » 18 lip 2010, 10:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Kitty » 18 lip 2010, 12:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Bulinka, a ja kiedys w Polsce mialam dobra kolezanke o takiej ksywce ;) Byla bardzo sympatyczna, tylko ktoregos dnia zerwala kontakt ze wszystkimi i sluch o Niej zaginal :sad: .
Anastazja i Bulinka a gdzie Wy w tym Birmingham mieszkacie?
kindziulina takiego piwka jeszcze nie pilam, ale maz moj probowal ;) Swierdzil, ze mimo wszystko woli Lecha i Zubra :-P . A wlasnie, byliscie na jakiejs wycieczce? Bo pamietam, ze cos planowalas ;) ?
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez adamirus » 18 lip 2010, 12:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
zaraziła mnie koleżanka w Polsce,myślałam że tu niema,a jednak jest :mrgreen:
i pije je "czasem" :mrgreen:
co do leków z Polski to staram się sama kupowac jak tylko tam jestem,ale jak już coś potrzebuje to przysyła mi rodzinka,w zależności ile czego potrzebuje to albo mała paczka ( podawana wtedy przez kuriera ) albo bąbelkowa koperta ;)
bogini8, to super że masz deszczyk w afrykańskiej Polsce :mrgreen:
tu wieje i pada na zmiane :evil:
nie cierpie takich dni :roll:
bo dziecko mi się w domu nudzi :roll:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez Anastazja » 18 lip 2010, 18:01 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 18 lip 2010, 20:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
balam sie o malego a on najlepiej z nas zniosl ten lot;) jak weszlismy do samolotu zaczal plakac bo goraco bylo ic go rozebralam i bawil sie swoim pluszakiem a pozniej zasnal i juz spal do konca na lotnisku sie obudzil dopiero:)) a w domu poszedl spal o 21 i wstal o 6 rano:)
ochlodzilo sie troche yupiiiiiiiiiiiiiiiiii:))) ;)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Anastazja » 18 lip 2010, 21:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez Bulinka » 18 lip 2010, 22:01 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dziekuje za mile powitania na forum :) co do wieku to dla mnie tez on nie ma znaczenia np ja i Anastazja nie jestesmy w jednym wieku tylko pare latek roznicy jest pomiedzy nami kolo 10 o ile dobrze pamietam a i tak swietnie sie dogadujemy i fajnie sie spedza cas czy to przy drinmeczku czy przy kawusi :)
a co do miejsca w samolocie tez mialam teraz taka sytuacje jak jechalam do polski z synkiem i mezem tez nikt nie zwracal uwagi jak prosilam o przesiadke bo chcialam w komplecie siedziec a nie zebym ja dziecko i maz osobno bo nigdzie nawet nie bylo 2 miejsc dopiero stewardesa zaingerowala i siedzielismy razem
a Desperadosek mniam mniam pycha :)
Kitty a skad ty z Polski jestes moze to ja jestem ta zagioniona przyaciolka :)
-
- Bulinka
- Raczkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez olivka » 18 lip 2010, 22:13 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
slow brak jak sie potrafimy zachowywac...dzicz.
a jak tam weekendzik minal mamom,zonom i kochankom??
mi bardzo leniwcowo....
troche sie ciesze ze juz do pracy jutro.....
bedzie sie cos dzialo i z pizamki wyjde wkoncu :grin:
bo dzis sie nawet nie ubralam...ups....
macie czasami takie leniwcowe dni? :roll: ;)
-
- olivka
- Zadomowiony
- Reputacja: 6
Napisane przez Anastazja » 18 lip 2010, 22:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bulinka 10?lat roznicy oj wiecej chyba :razz:
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez adamirus » 19 lip 2010, 05:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
olivka napisał(a):troche sie ciesze ze juz do pracy jutro.....
bedzie sie cos dzialo i z pizamki wyjde wkoncu :grin:
bo dzis sie nawet nie ubralam...ups....
macie czasami takie leniwcowe dni? :roll: ;)
też miałam taki dzień wczoraj
pogoda mnie dobiła :roll:
i też się w sumie cieszę że dziś do pracy bo zdziczeje do reszty w tym domu :razz:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez Bulinka » 19 lip 2010, 09:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja masz racje pomyl;ilam sie o roczek bo roznica to 11 lat pomiedzy nami :-)
ja tez mam takie leniwcowe dni i to bardzo bardzo czesto :)
a co planujecie na dzis dziewczyny oprocz pracy :)
-
- Bulinka
- Raczkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez Anastazja » 19 lip 2010, 10:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Sloneczko wyszlo yuuuuupiiiii :mrgreen:
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez kindzulinaa » 19 lip 2010, 10:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
kitty,nie niestety nie bylismy na zadnej wycieczce,chyba dopiero w sierpniu pojedziemy jak bedzie ladniejsza pogoda.
bogini,to dobrze ze sie ochlodzilo troche,bo takie upaly to nie dla malych dzieci i starszych ludzi.Co do uprzejmosci ludzi,to tak jak olivka napisala.Poporstu temat rzeka.Ja jak bylam w ciazy,to jak juz w Gdansku wyladowalismy,to poprostu przeczekalam nim ludzie wysiada z samolotu,bo tak sie pchali ze masakra.Ja rozumie,ze kazdy chce juz jak najszybciej byc z rodzina,no ale doczeka sie tego wiec po co sie tak rozpychac.No i ja bylam ostatnia w kolejce.Az jakis koles zobaczyl,ze ja z brzuchem i przepuscili mnie do przodu.A w okienku tam gdzie sie okazuje paszport,to celniczka sie spytala czemu nie przyszlam na sam przod,a ja jej mowie ze nie mam zamiaru sie przepychac.
Pozatym na necie mozna poczytac sobie,co maja do powiedzenia ludzie bezdzietni na nasz(rodzin)temat gdy lecimy samolotem.
Teraz pytanko za 100 punktow ;) do malejroksi(jesli to przeczyta :wink: hihi).Wczoraj wracajac od mojego meza kuzyna zajechalismy do jakiejs Asdy okolo godziny 14(nie wiem gdzie to bylo)i nie wiem,moze ze sie mysle i to glupie ale sobie pomyslalam,ze spotkalam Ciebie i Twoja rodzine.Wiem,ze to Polacy byli.Moja uwage zwrocil maly chlopczyk(i tak pomyslalam,ze to Twoj Grzesiu,bo Twoich zadnych fotek nie widzialam,ale te buzie skojazylam-moze sie myle)no a dziewczynka siedziala w koszyku z zakupami i tata prowadzil.Nie wiem,czy to Wy byliscie ale ten malutki tak mi przypominal Twojego synusia z buzi :-)
A ja jeszcze siedze w domu chcociaz chcialabym bardzo gdzies wyjsc,ale moj starszy synek zarazil sie odemnie i tacy oslabieni chodzimy i zasmarkani,ze lepiej posiedziec jeszcze dzisiaj w domu :sad: Moze juz jutro bedzie lepiej.Dziewczyny a jakie leki stosujecie lub co robicie gdy dziecko ma niska temperature 35.3 ja tez mialam taka przez 3 dni. Pozdrawiam :wink:
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Anastazja » 19 lip 2010, 11:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do wyjazdu to my tez planujemy jakas wycieczke sobie zrobic tylko nie wiemy gdzie..... w sumie tam gdzie chielismy byc to juz bylismy i teraz mamy dylemat,zastanawiamy sie nad Cronwalia tam nas jeszcze nie bylo ale to troche daleko trzeba by bylo chyba z noclegiem no ale to jeszcze sie zobaczy.
jesli chodzi o rodziny bezdzietne to faktycznie sa okropni dla nas dzietnych :( czytajac rozne fora internetowe zdazylam sie o tym przekonac jaka maja opinie na nasz temat,gdzies natrafilam nawet na wypowiedz ze kazda rodzina majaca wiecej niz dwoje dzieci to juz patologia spoleczna.Przykre to jest gdy czyta sie takie wypowiedzi.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
-