Stuart bathurst high school Wednesbury
Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...
• Strona 1 z 1
Napisane przez calineczka » 22 kwi 2010, 22:08 Stuart bathurst high school Wednesbury
Witam :smile:
Mam pytanie? zapisalam syna do szkoly w wednesbury do STUART BATHURST HIGH SCHOOL zacznie od wrzesnia. Teraz obecnie jest w Polsce konczy podstawowke. Czy ktos cos wie na temat tej szkoly? jaka tam jest atmosfera? wiem ze jest szkolny autobus ktory rozwodzi dzieci do szkoly a potem do domu . Czy ktos wie jak to sie odbywa i czy on jest punktualny? ja mieszkam na oldbury a corka mlodsza chodzi w tych okolicach do szkoly wiec nie dam rady byc w dwoch miejscach na raz na 9. Sam nie moze jezdzic bo nie zna jezyka. Za wszelkie informacje dziekuje. A moze ktos mieszka na oldbury i chodzi na wednesbury do szkoly?
Mam pytanie? zapisalam syna do szkoly w wednesbury do STUART BATHURST HIGH SCHOOL zacznie od wrzesnia. Teraz obecnie jest w Polsce konczy podstawowke. Czy ktos cos wie na temat tej szkoly? jaka tam jest atmosfera? wiem ze jest szkolny autobus ktory rozwodzi dzieci do szkoly a potem do domu . Czy ktos wie jak to sie odbywa i czy on jest punktualny? ja mieszkam na oldbury a corka mlodsza chodzi w tych okolicach do szkoly wiec nie dam rady byc w dwoch miejscach na raz na 9. Sam nie moze jezdzic bo nie zna jezyka. Za wszelkie informacje dziekuje. A moze ktos mieszka na oldbury i chodzi na wednesbury do szkoly?
-
- calineczka
- Początkujący
- Reputacja: 0
0
Napisane przez Agadz27 » 30 kwi 2010, 19:51 Re: Stuart bathurst high school Wednesbury
Jest to bardzo dobra szkoła, tak słyszałam od rodziców z obecnej szkoły. Sama składałam tam papiery bo duzo dzieci z klasy syna tam idzie. Ale stwierdziłam ze to za daleko( mieszkamy na Bearwood) i pojdzie w rezultacie do Oldbury Colage of Sport. Słyszałam znowu ze tam nie jest za ciekawie ze dzieciaki sa niemiłe. Zobaczymy, jak bedzie źle to postaram sie o przeniesienie do Stuart B:)
Nie wiem jak z tymi autobusami, nie słyszałam nic. To by było swietne rozwiazanie.
pozdrawiam i powodzenia zycze
Nie wiem jak z tymi autobusami, nie słyszałam nic. To by było swietne rozwiazanie.
pozdrawiam i powodzenia zycze
-
- Agadz27
- Rozeznany
0
Napisane przez calineczka » 30 kwi 2010, 21:50 Re: Stuart bathurst high school Wednesbury
wiem jest tam 25 polskich dzieci duzo bialych malo azjatow autobus jest ktory odbiera dzieci z okolic west brom tipton tividale trzeba wypelnic dokumenty i powyzej 3 mil jest za darmo jest polska nauczycielka moj syn jezyka nie zna bo tu nie chodzil takze dla niego to super dzieki za odpowiedz i poodzenia
[ Dodano: Pią Kwi 30, 2010 22:51 ]
a dziecko mozna podwiesc w te miejsca z ktorych odbieraja dzieci :wink:
[ Dodano: Pią Kwi 30, 2010 22:51 ]
a dziecko mozna podwiesc w te miejsca z ktorych odbieraja dzieci :wink:
-
- calineczka
- Początkujący
0
Napisane przez kahna77 » 15 maja 2010, 14:20 Re: Stuart bathurst high school Wednesbury
Niestety nic nie wiem o tej szkole ale jak mieszkacie w Wednesbury to moze przylaczycie sie do naszego klubu soatkowki Wood Green VC (znajdujacego sie w Wood Green High School w Wednesbury, bardzo fajna sportowa szkola) szukamy pilnie kobiet, panowie ewentualnie ale nie zawsze bo czasem mamy duzo, wiecej szczegolow na : http://bham.pl/ogloszenia/drobne/inne/s ... wane_.html albo u mnie ;-) gramy w niedziele.
-
- kahna77
- Początkujący
0
Napisane przez calineczka » 19 lip 2010, 16:59 Re: Stuart bathurst high school Wednesbury
Agadz27,
HEJ agadz27
Mam pytanie czy twoj syn idzie do tego Oldbury Colage of Sport. Moze mojego syna tam zapisze. Mam klopoty ze szkola w Stuart Bathurst zlozylam podanie w lutym bylam juz pare razy i pytalam sie co ze szkola czy syn bedzie chodzil nie dostalam lisu. W koncu laskawie odpowiedzieli mi ze go nie ma na liscie maja tam kompletny balagan koniec lipca a ja nie mam dla syna szkoly od lutego mnie oszukiwali ze tak jest na liscie.
HEJ agadz27
Mam pytanie czy twoj syn idzie do tego Oldbury Colage of Sport. Moze mojego syna tam zapisze. Mam klopoty ze szkola w Stuart Bathurst zlozylam podanie w lutym bylam juz pare razy i pytalam sie co ze szkola czy syn bedzie chodzil nie dostalam lisu. W koncu laskawie odpowiedzieli mi ze go nie ma na liscie maja tam kompletny balagan koniec lipca a ja nie mam dla syna szkoly od lutego mnie oszukiwali ze tak jest na liscie.
-
- calineczka
- Początkujący
0
Napisane przez janusz3 » 28 sie 2010, 13:49 Re: Stuart bathurst high school Wednesbury
Witam. POTRZEBUJE INFORMACJI O SZKOLE STUART BATHURST. MOJ SYN MA 11 LAT. CZY DZIECI SA DOWOZONE Z WEST BROMWICH,KIEDY ROZPOCZECIE ROKU,CZY JEST JAKIS POLSKI NAUCZYCIEL. MOZE JAKIS KONTAK Z OSOBA KTO MA TAM DZIECI.
-
- janusz3
- Przyczajony
0
Napisane przez andzia24 » 2 lut 2012, 21:44 Re: Stuart bathurst high school Wednesbury
troche puzno ale dla zainteresowanych ta szkola szkola jest dobra troche naciskaja na obecnosc nawet bardzo naciskaja ale koncowe egzaminy mozna zdawac tez w ojczystym jezyku w naszym przypadku polskim :) moj syn ma raz w tygodniu lekcje polskiego ,nauczyciele sa mili i dostepni zawsze mozesz na nich polegac podobnie na dyrektorze.autobus szkolny jezdzi z berwood road w birmingham jest platny!my przed 2 laty placilismy 250 funtow rocznie i choc staralismy sie o zwrot pieniedzy dostalismy odmowe z powodu ze moglismy wybrac szkole blizej domu
-
- andzia24
- Raczkujący
- Reputacja: 5
0
• Strona 1 z 1
-