Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez agg » 4 wrz 2010, 21:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a):zasiadlam na kanapie i ogladamy "Poranek kojota" na TVN, klasyk :-D
ja wlasnie ogladalam "salon pieknosci" (oryg."beauty shop") z Q.Latifah, kurcze uwielbiam murzynki hihi :-D
bogini moja corcia miala (wciaz ma :wink: ) takiego pchacza co po zlozeniu byl samochodzikiem, do tej pory (np. dzisiaj) potrafi sie niem bawic :!: juz nie gra i jest przy maly ale to Jej nie przeszkadza :lol:
kurcze, tak napisalas o tej jodze... moze i ja zaczne tak "na jesien" :wink:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez ewela119 » 4 wrz 2010, 22:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez lidka32 » 4 wrz 2010, 22:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- lidka32
- Przyczajony
- Reputacja: 1
Napisane przez Kitty » 5 wrz 2010, 07:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Z moimi plecami o wiele lepiej, widac goraca kapiel, masarz i dobry sen pomogly :611:
Tak sobie mysle, ze chyba pojde za rada bogini i zaczne cwiczyc jakies kocie grzbiety.
A teraz zbieram sie na silownie, po czym idziemy na basen :064: Ah, i dzisiaj maz robi sunday roast, takze obiadu gotowac nie musze :mrgreen:
Bogini, moj synus tez ma taki popychacz(ten Vtech First Steps Baby Walker). Powiem szczerze, ze dopiero teraz zaczal go popychac, a tak to zawsze bawil sie przyciskami, pokretelkami i innymi bajerami ;) .
Jak tak patrze, to wydaje mi sie, ze ten z Kubusiem jest ladniejszy, ale ten tanszy ma wiecej przyciskow i do tego ma TELEFON, a co za tym idzie wiecej zabawy :-D
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez moniagab » 5 wrz 2010, 09:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Pamietacie mnie jeszcze ...?
Chwilowo mialam straszny kryzys i strasznego dola ale pomalu dochodze do siebie... nie chcialam aby moj kiebski nastroj Wam sie udzielal wiec wolalam nic nie pisac ..
Cora juz od jutra idzie do szkoly bidula juz nie moze sie doczekac kiedy zobaczy sie ze swoja przyjacolka Tramy taka fajna Japoneczka strasznie za nia tesknila... Wakacje ogolnie zaliczam do udanych wakacji
Wczoraj zapisalam sie do Collegu przeszlam testy a na koniec okazalo sie ze w tej grupie do ktorej chce chodzic nie ma juz miejsca a chcialam chodzic na ranne zajecia , byly wolne miejsca na popoludniowa grupe ale kurcze nie mam co z Gabi zrobic wiec zdecydowalam sie zapisac na liste rezerwowych ,mysle ze nie bede dlugo czekac bo jestem pierwsza osoba na takowej liscie ,na poczatku wszyscy chodza na takie zajecia a po 2/3 tyg polowy juz nie ma ..
Moi wlasnie wybrali sie na grzyby
, mnie sie nie chcialo z nimi jechac jeszcze leze sobie w lozeczku obiad dzis szybki bo kurcze pieczone w piwie , frytaski i surówka...w tamtym tyg tez byli na grzybach ja milalam wtedy caly dzien poumawiane klientki
wiec nie wybralam sie z nimi ale jak wrocili do domu to sie zalalamalam tyle grzybow mi przytargali do domu zr do pozna przy nich robilam , dzis juz im zapowiedzialam ze maja zbierac z umierem :-) bo nie mam co juz z tymi grzybami robic .. marynowac nie marynuje bo nie umiem , nie wychodza mi takiej ak mojej mamie wiec tylko mroze grzyby .
Jeszcze chwilke poleniuch*je sobie i wezme sie za kuraka .. a pozniej dalej bede leniuchowac ...milej niedzieli Wam zycze
-
- moniagab
- Początkujący
- Reputacja: 6
Napisane przez barwnie » 5 wrz 2010, 11:14 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ej a z tą jogą, to same macie zamiar ćwiczyć czy może są gdzieś jakieś fajne zajecia, bo ja też bym chetnie wróciła do jogi, tylko jakoś sama jestem mało zmotywowana i zawsze jest "od jutra"
-
- barwnie
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez moniagab » 5 wrz 2010, 11:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
http://kulinaria.spryciarze.pl/zobacz/j ... telce-piwa
osobiscie troszke zmodyfikowalam przepis bo nacieram przyprawami kuraka juz na wieczor takiego przyprawionego wkladam do worka szczelnie zamykam i wkladam na cala noc do lodowki, wtedy mieso fajnie przejdzie wszystkimi przyprawami ..
aha jeszcze jedna wazna rada podczas pieczenia kiedy piwo juz nam nie bedzie sie pienlo mozna wsypac do buteli lyzeczke soli wtedy znowu zacznie nam buzowac i polewac naszego pijanego juz kuraka:D
-
- moniagab
- Początkujący
- Reputacja: 6
Napisane przez bogini8 » 5 wrz 2010, 12:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty napisał(a):Jak tak patrze, to wydaje mi sie, ze ten z Kubusiem jest ladniejszy, ale ten tanszy ma wiecej przyciskow i do tego ma TELEFON, a co za tym idzie wiecej zabawy
no wlasnie do tego samego dzis doszlam ze ten z kubusiem jest zdecydowanie ladniejszy ale tamten bedzie ciekawszy i ide wlasnie go zaraz kupic juz zarezerwowalam w agrosie:D do pchania jeszce za maly ale na poczatek bede mu odpinac ta tablice i lezac na brzuszkui beddzie mogl sie bawic:D:) on uwielbia melodyjki swiatelka itp:)
kupilam mu ostatnio o wanny kaczuszke na ebayu ale taka ze na cieplo reaguje i swieci na rozne kolory zakochal sie w niej:D zaplacilam za nia z wysylka az 40 p:DDDD
a tyle radosci ze hej:D
heheheh rozsmieszylas mnie z ta * :Dmoniagab napisał(a):Jeszcze chwilke poleniuch*je sobie
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez malaroksi » 5 wrz 2010, 13:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dziś na karbudzie kupiłam takiego chodzika za 3 f :)
Mój syn tak naprawdę nie jest w żaden sposób zainteresowany zabawkami interesują go tylko kable i buty , śmiejemy się że mamy pieska w domu :)
Puszczamy go już swobodnie na dywanie w salonie i w ciągu kilku minut już jest na przedpokoju i bawi się butami albo przy tv grzebie w kablach , również szybko zapyla do kuchni i tam leży pod stołem i baw się jakimiś paściami które znajdzie gdzieś po drodze :)
Tyle ładnych rzeczy kupiłam dziś małemu na karbudzie że normalnie jestem zachwycona a finansowo to dopiero z każdym się targowałam mimo tego że wszystko było prawie za darmo :) ale to jest oznaką mojego dobrego humoru :)
Jutro do pracy jak się cieszę , zamówiliśmy sobie 2 family pizza jutro będe to wypacać w pracy he he
moniagab, A co się stało że taki podły nastrój miałaś, przed nami możesz się otworzyć :mrgreen:
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez agg » 5 wrz 2010, 13:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
musze sie tego pozbyc :wink:
malaroksi napisał(a):moniagab, A co się stało że taki podły nastrój miałaś, przed nami możesz się otworzyć :mrgreen:
nie kus dziewczyny, bo wiesz ze tu potrafia znalezc sie "zyczliwi" :roll:
ale mamy pogode, co? weekend przebiega pod znakiem sprzatania i mycia okien (to dopiero wyczyn w tym kraju :evil: ) :roll:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Kitty » 5 wrz 2010, 14:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):ale mamy pogode, co? weekend przebiega pod znakiem sprzatania i mycia okien (to dopiero wyczyn w tym kraju :evil: ) :roll:
No tak, jezeli chodzi o akrobacje w trakcie mycia okien, to moge one byc naprawde imponujace :roll: .
My juz po basenie i obiadku. Troche sobie cala trojka poleniuchowalismy, bo tyle zjedlismy, ze teraz ledwo sie ruszamy :-D . Maz mnie nudzi o Chocolate Chip Cookies wiec juz pocwiartowalam czekolade i pokroilam orzechy, takze teraz musze sie zebrac w sobie i je upiec. Teraz widze, ze slonce wyszlo, wiec pewnie przed pieczeniem wybierzemy sie na spacer ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez Kitka » 5 wrz 2010, 16:14 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja - Jak dziś było?
synio - Spoko mamo :shock: :-D
O tak synia spodnie po wakacjach sięgają do kostek :-D Tylko, że ja trzymam wszystkie ubranka, bo może kiedyś będę miała drugiego syna to się przyda. Szkoda tylko, że nie mam już gdzie tego wszystkiego pakować :roll:
bogini Mieliśmy bardzo podobny do drugiego pchacza i bardzo długo był używany. Także dobry wybór :wink:
lidka32 Witaj!
malaroksi Pamiętam czas raczkowania po chacie, zabawy butami i kablami oraz próby grzebania w gniazdkach :wink: Oczy trzeba było mieć wszędzie :roll:
moniagab Witaj po przerwie!
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez bogini8 » 5 wrz 2010, 23:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitka napisał(a):O tak synia spodnie po wakacjach sięgają do kostek Tylko, że ja trzymam wszystkie ubranka, bo może kiedyś będę miała drugiego syna to się przyda. Szkoda tylko, że nie mam już gdzie tego wszystkiego pakować
wlasnie o to chcodzi dlatego ja na bierzaco wszystko sprzedaje zostawiam doslownie pare najladniejszych sztuk a reszta bye, bo szaf by zabraklo..a moze nastepna dziewcczynka bedzie?:Di niewiedomo kiedy bedzie nastepne to kupi mu sie nowy zestaw:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez malaroksi » 6 wrz 2010, 07:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jedyny plus tego że mam neta jeszcze :)
Moja siostra wczoraj wieczorem posłała mi linka na allegro na aukcje zabawek z Anglii i rozbawiła mnie totalnie używane 4 szt jakiś stoliczek z paroma funkcjami plus autko plastikowe na sznurku , jakiś kwadracik do którego się wrzuca figury i misiu 224zł , chciała to licytować ale wybiłam jej z głowy , takich badziewi ja mam całą szafę, pod i za łóżkiem i cały schowek w kuchni mogę jej odstąpić bo mój pobawi się pewnie tylko paroma rzeczami a ja i tak lubię na bieżąco kupować. Na karbudzie takie zabawki od 20 pensów można kupić więc te ceny na allegro są straszne zwłaszcza że nic specjalnego w tym zestawie nie było a nie wiem czy to że z Anglii ma działać jak wabik?
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Kitka » 6 wrz 2010, 07:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wczoraj dostałam smutna wiadomość. Umarł tata mojej koleżanki a ona jest w piątym miesiącu ciąży :-(
bogini Jak na razie ładuje prawie wszystko. Dwie torby mam u rodziców i im strych zagracam :wink: Jedna torba podróżna w moim schowku :roll: No, jak najbardziej liczę na córeczkę :wink:, ale wiadomo to 50x50 :wink: Przegląd ubranek będę robić, jak już przyjdzie na to czas :-)
malaroksi Tak to jest, jak ludzie w PL nie majacy rodziny w UK nie zdają sobie sprawy, jakie zabawki są tu tanie :wink: Interesik można kręcić na nieświadomości innych :roll:
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
-