Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez Kitty » 24 wrz 2010, 13:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A z rodzcami to tak sie zlozylo, ze mama przyleciala odrazu jak mnie do szpitala zabrali, a tata po tym wszystkim tez chce przyleciec. Az sama jestem w szoku, bo z tata nigdy dobrych relacji nie mialam :zdziw:
Jaka dzisiaj paskudna pogoda! Z rana bylam u swojego GP i myslalam, ze mnie wiatr porwie i do tego, ze zamarzne gdzies po drodze :039:
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez agg » 24 wrz 2010, 16:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Idziemy do restauracji swietowac urodzinki kolezanki :sylwester:
...trzezwa nie wroce :lol:
do jutra laski :wink:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez kindzulinaa » 24 wrz 2010, 18:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty,bidulko.Cale szczescie,ze masz sie w miare dobrze.Zycze zdrowka i odpoczynku i uwazaj na siebie teraz.Tak sie wczesniej zastanawialysmy gdzie sie nam zapodzialas...
malaroksi mialam sie pytac jak tam Twojej siostry synek??
Co do szepien to ja te podstawowe robie.Nawet MMR.Sami kiedys bylismy na nie szczepieni,wiec czemu nasze dzieci mialyby nie byc.W tym linku co dziewczyny podawaly jest ladnie opisane wszystko.I tak kazda z nas zrobi jak uwaza,ale nie dajmy sie zwariowac!
Pogoda zmienia sie jak w kalejdoskopie.Wczoraj jak wracalam z dzieci z parku to nas ten deszcz zlapal,ale w sumie fajnie sie szlo,bo cieplo bylo.A Kacper wszystkie kaluze oczywiscie zaliczyl i mial niezla frajde przy tym :-D
Dzisiaj dzionek nam tez szybko minal.Kacper juz do 12 godziny w przedszkolu byl,wiec stopniowo wydluzaja czas i uwazam,ze i dla Kacperka jest to dobre i dla mnie ;) No bo ja tez jakos musze sie z tym oswoic,ze 6 godzin go pozniej nie bedzie w domu.
ewela119,fajnie ze corcie przyjeli do przedszkola :-) i Sto lat dla Twojej malej,to juz jutro chyba nie?? :)
[ Dodano: Pią Wrz 24, 2010 19:56 ]
Zapomnialam!Anastazja,wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu(spoznione ale szczere) :-) Pozdrawiam!
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Anastazja » 24 wrz 2010, 19:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No to prawda pogoda dzis to masakra jakas,mam nadzieje ze jutro chociaz padac nie bedzie bo mam zamiar do centrum sie wybrac.
Co do szczepien to ja juz wiecej sie nie wypowiadam,kazdy niech robi jak uwaza :)
Kitty dzieki za zyczonka :)
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez ewela119 » 24 wrz 2010, 21:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez kindzulinaa » 24 wrz 2010, 21:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
heh [/b]ewela[/b] ze mnie tez taki cukiernik,ale dalam rade i zrobilam Kacperkowi na jego trzecie urodzinki tort,ladnie wygladal jak sie go kroilo ;) hihi i nawet wszystkim smakowal :-D
A roboty nie zazdroszcze...Ja jak na swieta szykuje czy na urodziny jakies jedzonko to cala robote zostawiam sobie na ostatnia chwile,a pozniej marudze ze ile jeszcze roboty zostalo i jak ja sie wyrobie z tym wszystkim.Za kazdym razem sobie obiecuje,ze to ostatni raz jak zostawiam sobie wszystko na raz na dzien "przed" a potem na tych moich slowach sie konczy,bo nastepny raz tak samo wyglada...
Powodzenia w robieniu torta ;)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez ewela119 » 25 wrz 2010, 00:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dobranoc :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Kitty » 25 wrz 2010, 08:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja, nie ma za co ;)
ewela119, torcik na pewno bedzie dobry :mrgreen:
bogini, jak bedziesz miala chwilke to napisz czy jest gdzies tam niedaleko lotniska jakis park czy cos, gdzie by mozna bylo sie spotkac ;) Ja niestety Birmingham nie znam wogole.
My na dzisiaj wiekszych planow nie mamy, tylko relaksik i moze maly spacerek, bo ladna pogoda :mrgreen:
Ciekawe jak tam agg po imprezce ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez Anastazja » 25 wrz 2010, 08:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ewela sto lat dla malej ksiezniczki!!!! :roza:
No dziewczynki nie jestescie same z tym zostawianiem wszystkiego na ostatnia chwile,ja mam identycznie,a jak przychodzi co do czego to nie wiem w co mam rece najpierw wlozyc :-P Ale zawsze jakos sie wyrabiam i jest ok :)
A dzis pogoda zapowiada sie super wiec chyba skocze do tego centrum,chcialabym sobie jakas kurtke kupic tylko sama nie wiem jaka :roll:
[ Dodano: Sob Wrz 25, 2010 09:23 ]
A agg pewnie dogorywa heh ;)
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez iwona38 » 25 wrz 2010, 08:46 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez Kitty » 25 wrz 2010, 08:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja, udanych zakupow zycze :mrgreen: Z tym niezdecydowaniem to i ja mam problem...Poczatkiem wrzesnia kupilam sobie fajny zakiecik, po czym teraz mysle, ze moze powinna bylam sobie kupic jakas kurtke przeciwdeszczowa :roll: Takze w pazdzierniku czeka mnie kolejna wyprawa kurtkowa :roll:
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez syjonka » 25 wrz 2010, 10:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
pogoda przepiękna, mam nadzieję że się utrzyma bo po południu wybieramy się naszą trójeczką pierwszy raz na basen, fifcio będzie mam nadzieje zachwycony wodą :grin:
-
- syjonka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez konwalia » 25 wrz 2010, 11:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Moi chopcy pojechali wlasnie po lezak dla najmlodszego. Niech i on troszke swiata widzi bo ma juz 5tyg i gdzies okolo 6kg go bedzie w sumie mial po porodzie 4020,wiec nie dziwota. Nudno mnie jak cholerka ostatnio.Co dzien z domu wychodze i do klubu lece to nad kanalem pochodzic i tak wogole ale nudno oj nudno mnie tu jakos.
Ide sobie kawe strzelic nie wyobrazam sobie zycia bez kawy. Przed ciaza z Marcelem to juz prawie trzy lata palilam od tego czasu nic a ostatnio juz nawet kupilam sobie paczke i tak mnie korci i korci aby zapalic.
Masochista jestem zeby jeszcze isc i zaopatrzyc sie choc staram sie powstrzymac.
Ten moj bylby niepocieszony bo nigdy nie palil i nie uznaje .
Pozdrawiam
-
- konwalia
- Początkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Anastazja » 25 wrz 2010, 13:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A ja juz po zakupach jak zwykle oczywiscie sobie nic nie kupilam,bo nic mi w oko sie nie rzucilo,za to dzieci jak zwykle obkupione,czy Wy tez tak macie?
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez agg » 25 wrz 2010, 15:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty napisał(a):Ciekawe jak tam agg po imprezce ;)
Anastazja napisał(a):A agg pewnie dogorywa heh ;)
dzieki za pamiec :smile: w zyciu sie tak dobrze nie czulam :!: :shock: nie wiem o co kaman, ale wupilam butelke wina wieczorem i NIC :!: mialam dobry dzien :lol:
dzis o 11 bylam juz w drodze do parku i na zakupy. normalnie to w soboty odsypiam i wszystko robie w "zwolnionym tempie". chyba musze czesciej w piatki wychodzic :lol:
ewela, wszystkiego najlepszego dla corci :!:
dziewczyny, ja tez z tych co wszystko na ostatnia chwile robia :wink: tzn zaczynam dosc wczesnie, ale u mnie z kazdej imprezy robi sie male "wesele" no i jakos mi tak czas schodzi :roll:
w tym roku (w sumie to za tydzien) tez sie sama zabieram za tort. bedzie pyszny :!:
[ Dodano: Sob Wrz 25, 2010 16:26 ]
Anastazja napisał(a):A ja juz po zakupach jak zwykle oczywiscie sobie nic nie kupilam,bo nic mi w oko sie nie rzucilo,za to dzieci jak zwykle obkupione,czy Wy tez tak macie?
zdarza sie dosc czesto :wink: dzis trafilam na wyprzedaz w next i znowu cos dla Malej kupilam :roll:
kitty a ile chcesz na kurtke przeznaczyc? i to ma byc taka zimowa, ciepla? bo ja mam upatrzona, ale musze troche kasy na nia odlozyc :roll:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
-