Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
zimnooo!, gazu nie bede miała minimum tydzień, najwcześniej w przyszłym tygodniu landlord wstawi nowy bolier. zamarzne i zaśmierdze sie przy okazji

barwnie
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

przez ta pogode jestem przeziebiona :cry:

mena 33
Raczkujący

Neutralny

agg, naprawde sie nudzisz hihihiihi:)))
a to oznaki mojej nudy :
http://www.facebook.com/notifications.p ... 1597123440 :D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 27 wrz 2010, 21:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini, oj nudzi Ci sie :lol:
szkoda, ze nie mozesz tego usunac.
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

co tak marudzicie dziewczyny? fakt, pogoda trochę nie taka, jesiennie się zrobiło, ale to nie powód do marudzenia. usprawiedliwiona jest tylko mena33 z powodu przeziębienia (wracaj szybciutko do zdrowia, na noc ciepłe mleczko z czosnkiem proszę wypić)

barwnie to przechlapane z tym gazem, zaopatrz się w koce, a jak chcesz się wykąpać to wpadnij do mnie :-D trochę mnie uspokoiłaś, mały ma 3miechy więc jest jeszcze tylko na moim mleku. ale jak srunie kuporę to z rozmachem (zazwyczaj są ofiary w bodziakach bo pieluchę to przerasta :-D )

kitty avatarek słodziaśny ;)

ja dzisiaj wstałam sobie po 11, śniadanie zjadłam o 12, potem trochę pooglądałam serial od którego się uzależniłam, potem obiad i mężuś do pracy, zebrałam się i poszłam na spacerek z młodym. świeże powietrze, zaczerwienione dzrzewka... wystarczyło się ciut cieplej ubrać i był got :grin:
jakoś tak dzisiaj optymistycznie, pomimo przeciwności :wink:
syjonka
Rozeznany

Neutralny

agg, czego usunac konkretnie?:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 to są twoje dzieła :!: :?: WOW :galy: gratuluję talentu, te motywy kwiatowe są przepiękne (robisz coś na zamówienie? bo chętnie bym sobie powiesiła coś takiego w sypialni :grin: )

[ Dodano: Pon Wrz 27, 2010 23:20 ]
bogini8 ale twój dzieciaczek ma dużo włosków, mój jest prawie łysy, do tego blondynkowato-rudawy więc tym bardziej ich nie widać :-)
syjonka
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 27 wrz 2010, 22:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini, wiesz co mi sie wyswietlilo pod tym linkiem :?:
moje powiadomienia w profilu na facebooku :shock:
a to chyba nie o to chodzilo, dziwne :roll:
co to za link wkleilas, bo mi chyba cos innego sie pokazuje :?:

ja uwielbiam angielska, zlota jesien :!: ale kiedy swieci zlonce, liscie mienia sie kolorami i jest min 15'C :-D
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg musisz skopiować całą linijkę łącznie z tym co jest na czarno (poza buźką oczywiście) i wkleić to w pasek to zobaczysz jej dzieła, oczu nie można oderwać :grin:
syjonka
Rozeznany

Neutralny

witam po weekendzie na Isle of Wight :-)
fajnie było :mrgreen:

co do spotkania to jestem ZA.
bo z agg mieszkam po sąsiedzku i jakoś trudno nam się spotkać ;)

bogini8, wowwwwwww :smile: piękne dzieła
i rzeczywiście,fajnie byłoby mieć coś takiego na ścianie :mrgreen:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

Dzien dobry laseczki :)

NO ja tez nie moge zobaczyc dziel bogini,klikam link kopiuje wklejam i wyskakuje mi zebym zalogowala sie na fecebook,no ale po zalogowaniu to tylko moje konto sie pokazuje :neutral:

Dziewczyny dzis bulinka pojechala do szpitala na ta operacje trzymajcie kciuki za nia,bo okropnie sie boi :( Jak sie czegos dowiem to dam znac.
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

bogini8 obrazy sa cudne, ja chce jeden, albo nawet 2 :-D Niezly biznes byc zrobila na tych obrazach bo sa poprostu cudne. Akurat ostatnio bylam w Dunelm i ogladalam tam jakies obrazy takie nieduze zeby powiesic bo sciany jakies takie puste mam ale takie byle g.... za przeproszeniem kosztowalo od 30f wzwyz i stwierdzilam ze nie warte byly te bohomazy takich pieniedzy, ale Twoj bym kupila :)

Za bulinke trzymam kciuki :!:

I zbieram sie mala odprowadzic do przedszkola, powiem Wam ze to moje dziecko jest dziwaczne. Wczoraj nauczycielka mowila ze nie bylo najmniejszego problemu z placzem czy cos, tego sie akurat spodziewalam, niespodziewalam sie natomiast ze obudzi mnie dzis o 5.45 czy juz czas do przedszkola, a nie spodziewalam sie bo to spioch niesamowity i zawsze byl problem jesli musiala wstac wczesniej niz o 10 :-) Cora wniebowzieta a ja troche mniej bo ja jestem jeszcze wiekszym spiochem niz ona :oops: I jak sobie pomysle ze musze isc na to zimno teraz i tak bedzie juz 5 dni w tyg przez najblizsze pare lat to zaczynam zalowac ze dalam ja do tego przedszkola :twisted:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 28 wrz 2010, 07:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini, agg, syjonka dzieki :-D W koncu sie zebralam w sobie i zrobilam pozadny awatarek :-D

barwnie, wspolczuje problemow z gazem :cry: Nie pozostaje Ci nic innego jak zaopatrzyc sie w dmuchawe i koce. A jak masz elektryczna kuchenke, to podgrzewac wode i wlewac do wanny :roll: Ciekawe dlaczego az tydzien gazu nie bedziesz miec :neutral:

Anastazja, trzymam kciuki za bulinke :!: :!: Dobrze, ze jej przyspieszyli ta operacje, a nie kazali czekac az do listopada :roll:

A dziela bogini sa sliczne :mrgreen:

Musze wam powiedziec, ze mialam bardzo dobra noc. Wyspalam sie, i obudzilam bez bolu glowy :-) Wczoraj wieczorem myslalam, ze padne, taka zmeczona bylam, za to dzisiaj pelna energii i gotowa do dzialania :-D Dzisiaj z tata bedziemy probowac zalozyc polsat cyfrowy, takze moze sie nam uda i bede miala polska tv :-D :-D Jak narazie mam chwilke dla sibie, bo dziadziu z wnusiem w ogrodku urzeduja ;) No i obiadu gotowac nie musze, bo moja mama przed wyjazdem tyle krokietow narobila, ze jeszcze na dzisiaj mamy :-D
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

adamirus, Kitty, ewela119, syjonka, dzieki :oops: :oops:
tak maluje na zamowienia,wlasnie jestem w trakcie konczenia kolejnych 2 do polski :)
taka doatkowa robota przyjemne z pozytecznym.:) znajomym maluj tez na prezenty np na slub czy rocznice slubu. maluje tez dla dzieci np wrozki:tinkerbell :)
syjonka, tak moj maly to kudlaty hihihi;)
ja tez dzis wyspana wkoncu.maly wstal o 7.30 zjadl i spal o 10 :))
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

HEJ LASKI, ta jesien tez tak dziala na was jak na mnie nawet nie chce mi sie z pizdzamy wyskoczyc a zaraz pora obiadowa,bogini8 naprawde tworzysz dziela sztuki ,cos pieknego,jestem pelna podziwu myslalas o jakies wystawie?pochwal sie jaki masz jeszcze ukryty talent,bulinka jestesimy z toba.Anastazja pisz na bierzaco co iu bulinki .bo opis na gg ma przerazajacy ,pisze na gg a nikt mi nie odp,nie wiem czy dzwonic do niej,bo moze byc obolala teraz ,jak cos to napisz co u niej,i powiedz jej ze jestesimy z nia,

mena 33
Raczkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona