Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
wałek oddaję w końcu szwagierce bo miała zepsuty swój, a chciałam się go pozbyć bo ja lewa w kuchni a co dopiero ja i ciasto... zobaczę jeszcze jak na nowym mieszkanku czy będę mieć piekarnik "do użytku". a chłopa to mam dobrego :-)
syjonka
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

Kitty napisał(a): Dodano: Pią Paź 08, 2010 18:13 ]
A wlasnie bogini, czy Ty nadal chcesz, zeby ktos z Toba jakies cwiczenia zaczal? Ja jestem jak najbardziej chetna i gotowa do dzialania
chetnie bo zalamka mnie dopadla:( spedzilam dzis z kumepla i naszymi synkami super popoludnie, moj zabieral malemu smoka i ciagal go za nosa i oczy prubowal wydlubac:D zrobilysmy sobie troche zdjec i wlasnie ZALAMKA jak sie zobaczylam... nie sadzilam ze jest az tak zle....;// ide spac jutro o 7 maja mi sprzed elektroniczny dostarczyc i musze wstac...co za debile robia dowozy o 7 rano grrrr
dobranoc dziewczyny
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 9 paź 2010, 08:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

No i znowu ja jako pierwsza z rana pisze :mrgreen:

bogini8, to podaj dokladnie co chcesz cwiczyc i zaczynamy :mrgreen: Ja jeszcze dzisiaj o 11 ide na silownie ;) Maz musial wybyc na chwile, takze czekam az wroci i zmykam ;)

agg, szczerze to kazdy dzien mi pasuje ;) Jakos zadnych wiekszych planow nie mam ;). Mieszkam w kodzie WV7, takze zobacz na mapie i powinno Ci mniej wiecej pokazac moje okolice :mrgreen:
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

agg mi też każdy dzień pasuje, więc wystarczy żeby tobie pasowało i tylko potwierdź to z nami i już jesteśmy umówione :mrgreen: może coś początkiem tygodnia?
syjonka
Rozeznany

Neutralny

Cicho tu dzis pewnie wszystkie sprzataja.
Ja juz wysprzatalam, ale ja lubie dom taki czysciutki. Zaraz cos zjemy i na zakupy jedziemy bo maz juz nie moze sie swiat doczekac i musimy ladne dekoracje kupic, bo jak ja w nastepnym tygodniu urodze to sam bedzie musial a dla kieszeni to masakra wiec ja musze byc przy tym co by za duzo nie nakupowal.

dorcik101
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 9 paź 2010, 13:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dzizysssss, ale mnie wszystko boli :neutral:
w ramach cwiczen na "zakwasy" w miesniach - sprzatalam :wink:
wieczorem wybieram sie na urodziny kolezanki meza - zapowiada sie weeeeeesola zabawa do poznych godzinych nocnych hihi :sylwester: :053:
cos mnie glowa boli - chyba za dlugo dzis spalam :roll:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 9 paź 2010, 14:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Co do zakwasow, to ja po silowni ledwo sie ruszam :zly: Wole nie myslec co bedzie jutro :galy:

dorcik101, ja juz wczoraj skonczylam sprzatanie, takze dzisiaj odpoczywanie :mrgreen: Jakos nie lubie w weekendy sie paprac ze wszystkim :roll: wole sie relaksowac ;) :mrgreen:
Udanych zakupow swiatecznych :mikolaj: :mikolaj: :balwan:
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

o rany już zakupy swiąteczne, a ja jeszcze żyje latem i wakacjami. ale w sumie todobry pomysł. ja co roku obiecuje sobie, że zaczne zakupy swiąteczne w pażdzierniku, kiedy nie ma jeszcze starsznych kolejek i tłoku w Bullringu, ale jak przychodzi co do czego to potem robie to w grudniu.
ja jeszcze nie czuje tej świątecznej atmosfery, ale życze udanych zakupów świątecznych :mikolaj:

barwnie
Raczkujący

Neutralny

barwnie, dokładnie cię rozumie, też nie czuję jeszcze świąt, z resztą święta całą parą to obchodziłam zawsze w Polsce, tutaj to nie to samo. nawiasem, u nas w rodzinie nie przywiązało się uwagi do konieczności obdarowywania wszystkich nie wiadomo jakimi prezentami, może nawet i dobrze, ominę ten sztucznie napędzany szał zakupów
syjonka
Rozeznany

Neutralny

ja sprzatanie zalatwilam wczoraj i przedwczoraj
:twisted: barwnie, ja niewyspana i padnieta:P rano o 7 dostawcy przywiezli nasz prezent na swieta (tv) takze zakupy mnie omina hihih tylko dla synia cos:)
ja tam tez jeszcze mam letnio w glowie :))))
pozniej wrocilam do spania do listonosz dwa razy do drzwi dzwonil grrr.. a pozniej caly dzionek malowalm i malowalam obrazy oczywiscie;p ;)

synio caly dzien dzis mamamamaamaama ema, mami,mamu,mama i tak caly czas,domeza tez mama wola :) 6mcy koczy niedlugo wielkolud moj :)

ide sie polozyc chyba bo plecy mnie ciagna. :cry:
dobranoc :)
Kitty, cwiczenia od poniedzialku moze cop?:))
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Zakupy udaly sie :wink:
Kupilismy super rzeczy w Home Sense uwielbiam ten sklep i TKMax. Wlasnie jeszcze jutro do TK wybiore sie moze tam cos jeszcze fajnego znajde.
Ja w tym roku po raz pierwszy tak wczesnie swiateczne zakupy robie ale wole je teraz zrobic niz pozniej z Malym po sklepach chodzic bo jak widze babki z kilkudniowymi dzieciakami w sklepach to skreca mnie. A w Mothercare wynalazlismy super ubranko dla malego takie swietego Mikolaja juz nie moge sie doczekac. Chyba po raz pierwszy tak bardzo chce swiat. A co do tego ze tu swieta sa inne niz w polsce to ja uwazam ze to bardziej w glowach jest zakodowane. Jak sobie zrobisz siewta i podejdziesz do nich takie je masz, w kazdym miejscu na swiecie moga byc wspaniale lub nie.
Ja musze przyznac ze w polsce nie podoba mi sie to ze swieta to tak naprawde duzo sprzatania, gotowania, potem obrzarstwo i no niestety pijanstwo. Tutaj bardziej spokojnie je spedzamy :mrgreen:
Ale sie rozpisalam, dobra ide spac bo jutro do kosciola rano trzeba wstac.
Milej niedzieli!

dorcik101
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez syjonka » 10 paź 2010, 07:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

witam teraz ja z rańca. co wy jeszcze śpicie? :-)

dorcik101, zależy w jakich rodzinach jest obrzarstwo i pijaństwo, na pewno nie w mojej, ale fakt, u polaków takie są tendencje.

za chwilkę do kościółka mykam, do zobaczenia po południu
syjonka
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Kitty » 10 paź 2010, 09:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

syjonka napisał(a):witam teraz ja z rańca. co wy jeszcze śpicie? :-)

Ja juz od 8:30 na nogach :-D Szybkie sniadanko, silownia i teraz mielismy isc na spacer, ale synek padl i spi wiec dzisiaj sobie odpuscimy i za tydzien pojdziemy ;)

bogini to moze jeszcze jakies zdjecie przed, w trakcie i po powinnysmy sobie zrobic :-D Przynajmniej bedzie to bardziej mobilizowalo ;)
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 10 paź 2010, 09:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dorcik101 napisał(a):Jak sobie zrobisz siewta i podejdziesz do nich takie je masz, w kazdym miejscu na swiecie moga byc wspaniale lub nie.
tak tylko dla mnie swieta to nie tylko syn i maz ale mama w kuchni piekaca pyszny pasztecik i tata krecacy sie po domu i podjadajacy wszystko z kuchni , siostra ktora biega i zastanawia sie w so sie ubrac czy nie przytyla znowu i czy wystarczy jej zaskurniakow na prezenty...wigilia u chrzestnej ...dzielenie sie oplatkiem z cala rodzina...skladanie zyczen obdarowywanie prezentami najblizsze mi osoby ...spotkanie z przyjaciolmi.... to sa dla mnie PRAWDZIWE swieta...
i obojetnie jak bardzo bym sie starala gotowala udekorowala dom i robila wszystko zeby te swieta tu byly idealne to zawsze smutek pozostaje i nieststy wraz z nim ucieka caly klimat swiateczny....takze swieta tu dla mnie nie moga byc wspaniale i tyle;/

[ Dodano: Nie Paź 10, 2010 10:31 ]
Kitty napisał(a):bogini to moze jeszcze jakies zdjecie przed, w trakcie i po powinnysmy sobie zrobic Przynajmniej bedzie to bardziej mobilizowalo

nieststy jestem za ;)cykne sobie jutro z ranca jakies fotki kurde jakos mi sie to nie usmiecha:D ::zly-:
dobra ide sie ogarna troche :703: bo ja w szlafroczku poginam jeszcze, moje chlopaki spia na gorze :D :597:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 10 paź 2010, 09:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini8 napisał(a):cykne sobie jutro z ranca jakies fotki kurde jakos mi sie to nie usmiecha

To ja tez jutro bede cykac fotki ;)

ps. Masz PW ;)
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona