Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 10 paź 2010, 10:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
afryka dzika:P
http://img821.imageshack.us/img821/6267/afryka.jpg
http://img825.imageshack.us/img825/2207/p9081396.jpg
prosze o recenzje:D dopiero zaczyna sie bawic w krajobrazy:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez syjonka » 10 paź 2010, 12:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- syjonka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez ewela119 » 10 paź 2010, 16:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A ja jestem dzis wykonczona normalnie, pol dnia lazilismy dzis i prawie caly dzien w czoraj po przenajroznieszych sklepach zeby kupic malej mundurek do szkoly, albo ceny byly przerazajace albo wszystko z niej spadalo, mowie oczywiscie o spodniach i spodniczkach, ale i tak najwiecej problemu bylo z czerwonym sweterkiem, w koncu nie znalazlam takiego typowo szkolnego wiec wzielam zwykly taki dziergany, w rozmiarowce od 18 do 24 miesiecy :mrgreen: Kupilam jej 2 spodniczki i musze teraz zrobic w nich gumke dodatkowa bo sa troche za luzne, chudzielec jeden, ostatnio w ogole nie chce jesc :/ Nawet teraz siedzi nad miska z żurkiem i lamentuje ze nie chce jesc a to w zasadzie pierwszy jej posilek dzis :/
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez kindzulinaa » 10 paź 2010, 18:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja wlasnie sobie zasiadlam przed kompa,ale jestem strasznie obolala.Wczoraj postanowilam pojsc na solarium,troche kosci wygrzac i oczywiscie co nie co sie opalic.Poszlam na 7 min.i glupia wzielam sobie kremik na przyspieszenie opalania.Tak sie zjaralam,ze co jakis czas musze sie balsamowac cala,szczypie i boli jak cholera...
Dzisiaj pojechalismy na zakupy do centrum.Chcialam sobie cos kupic na chrzciny i nic nie kupilam niestety...Oblecialam pare sklepow,przymiezalam ciuszki ale jakos nie bylam przekonana zeby cos zakupic.I znow albo jutro pojade(tym razem juz nie do centrum,bo tam mnie szlak trafia od tych tlumow)albo w piatek.Na szczescie prezenciki juz prawie kupione dla wszystkich dzieci z rodzinki :) Moje rodzenstwo sie w sobote zleci i beda czekac na nas :) Jak sobie pomysle o nich to plakac mi sie chce,ze tak daleko mieszkamy od siebie :cry: Strasznie za nimi tesknie i za moimi bratankami.Kurde tydzien mi nie starczy zeby sie wszystkimi nacieszyc,za krotko...Moze w przyszlym roku pojade na dluzej.
Co do swiat,to ja bym bardzo chciala spedziec je w koncu w Polsce.Tak chcielismy w tym roku jechac,no ale niestety nie pojedziemy.Samolotem dla naszej czworki bilety kosztuja okolo 1000 funtow.Trudno,kolejne swieta beda tutaj.O tyle dobrze,ze chociaz z moimi rodzicami bedziemy je spedzac :) Tylko najbaradziej mi brakuje tez tego calego zamieszania.Odwiedzanie rodziny,przyjaciol.Taki klimat to tylko w Polsce :)
bogini8,pieknie malujesz!Pozazdroscic takiego talentu :)
ewela119,moj maly tak wymysla z jedzeniem ostatnio.Najlepiej to by tylko jogurty i zupe jadl.
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez ewela119 » 10 paź 2010, 18:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja 2 dni spedzilam na lazeniu po sklepach z ciuchami, mowilam do swojego ze gdyby nie ten nieszczesny mundurek to bylabym o wiele szczesliwsza bo nie jezdzilabym po tych wszystkich sklepach z ciuchami i nie wypatrzylabym tylu fajnych ciuszkow ktore chcialabym miec ale niestety z wielu powodow nei moge sobie teraz na nie pozwolic. No ale zeby nie bylo tam mi calkiem smutno dostalam wczoraj w prezecie od męża kozaczki i 5 par gaci :mrgreen: A jeszcze wracajac do ciuchow to zauwazylam ze istnieje taka prawidlowosc ze im drozszy sklep tym mniej fajne te ciuchy maja a bynajmniej mi sie niezbyt podobaja, z Primarku to wynioslabym bym chyba wszystko :mrgreen:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez agg » 10 paź 2010, 18:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ale mialam fajny weekend! wczoraj pojechalam do znajomych, bylo super, pyszne drinki, smiechy i spiewy do nocy! juz dawno sie tak nie usmialam. wrocilam dopiero dzis po poludniu :D
a juz jutro ide z Misia na teatrzyk, a po poudniu jedziemy z syjonka do kitty :D
ja 2 ostatnie Swieta Bozego Narodzenia spedzalam w uk, w tym roku lecimy z corcia do Polski :) z tego co zaobserowalam to duzo znajomych zostaje.
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez kindzulinaa » 10 paź 2010, 18:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):mialam fajny weekend! wczoraj pojechalam do znajomych, bylo super, pyszne drinki, smiechy i spiewy do nocy! juz dawno sie tak nie usmialam.
Ja juz tez nie moge sie doczekac takiego spotkania z moimi psiapsiolkami z Polski :D :D :D
agg napisał(a):a juz jutro ide z Misia na teatrzyk, a po poudniu jedziemy z syjonka do kitty :D
Fajnie :) w koncu sie poznacie na zywo :)
A na teatrzyk,to na ten In the night garden co pisalas wczesniej?
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Kitka » 10 paź 2010, 20:13 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Właśnie ogladam X Factora na angielskiej TV, to jeden z moich ulubionych programów. Potem film na DVD obejrzymy i lulu :wink: Lubię takie wieczory...
Wczoraj gościliśmy się u przyjaciół. Oglądaliśmy ich zdjęcia ze ślubu i wesela na którym byliśmy sierpniu. Cudowne zdjęcia, sesja rewelacja :!: Co najlepsze ten sam fotograf robił nam zdjęcia na naszym ślubie :grin: Jak się ten facet rozwinał to nie wierzę normalnie, nasze zdjęcia z przed 5 lat mogą się schować :roll: Śmialiśmy się z mężem, że chyba jeszcze raz ślub weźmiemy dla takiej sesji hehe :wink:
Nie umiem tak szybko robić świątecznych zakupów. Zawsze na ostatnią chwile mi wychodzą i w sumie lubię tak :wink: Wtedy czuję dopiero świąteczna atmosferę i te zakupy się do niej zaliczają. My również w UK zostajemy a co będzie w przyszłym roku to życie pokaże...
ewela Mój też taka chuda dupka. Jak spodnie w pasie dobre to do pół łydki siegają. Jak na dlugość ok to w pasie masakra jakaś i nawet z paskiem rewelacji nie ma :roll: We wtorek ide z malym na bilans to sie przekonam ile na prawde wazy, bo domowa waga średnio dokładna.
Jak synio był mały bardzo szaleliśmy z zakupami ubrankowymi. Kupowaliśmy dość drogie ciuszki. Teraz zmądrzałam i kupuję w różnych sklepach i nie patrzę na metki :roll: Buty kupujemy zazwyczaj w TK Max, jakieś firmówki, bo w zdrową stopę warto inwestować :grin:
bogini Śliczne obrazy malujesz, piszę to po raz kolejny! :wink:
kindzulinaa Smaruj się, smaruj, żeby Ci skóra nie zlazła :-D
pa
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez barwnie » 10 paź 2010, 21:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Bogini zazdroszcze talentu
ewela - mój syncio to tez straszny niejadek, karmienie go to istna masakra. a ostatnio to przez cały dzie zjadł pół banana i pół jabłka - nic więcej. wrrr
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez dorcik101 » 10 paź 2010, 22:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Moje zakupy swiateczne udaly sie. Niedosc ze mamy super dekoracje to i super ubranka dla Malego.
Zazdroszcze wam takich wspomien o swietach. Moje byly zawsze bogate w prezenty ale dosyc smutne. Rodzice mieli interes wiec przed swietami bylo najbardziej busy. Takze sprzatanie na swieta robila pani Marysia, pani Zosia gotowala a jak juz swieta przyszly to rodzice byli tak zmeczeni ze tylko odpoczywali. Wiec ja sobie obiecalam ze nigdy swojego interesu nie bede miala i swieta beda zawsze tylko dla rodziny. A ze juz mam swoja rodzine i dom tutaj to dobrze mi tu na swieta. Moze meza rodzina nas odwiedzi w tym roku.
Dobra ide spac choc musze stwierdzic ze coraz gorzej mi sie spi :cry: no ale mam nadzieje ze moj Skarb juz niedlugo wyskoczy z brzuszka.
-
- dorcik101
- Raczkujący
Napisane przez ewela119 » 11 paź 2010, 08:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitka » 11 paź 2010, 09:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Mam dziś lenia i ochotę posiedzieć w domku. Może tylko na krótki spacer się przejdziemy i to wsio.
Jak mąż wróci z pracy malujemy przedpokój. Od wczoraj jest już farba na grzyba nałożona, dziś pojedziemy z kolorem. Ciekawe czy wyjdą jeszcze raz te szare kropki :roll:
Sypialnie na pewno też pomalujemy, bo już mi się zachciało zmian, więc odwrotu nie ma :wink:
ewela Drobniutką masz córcie g:) Ile ma wzrostu i ile waży?
To jakie dziecko jest to chyba w głównej mierze geny. Mój mąż jest wysoki i bardzo szczupły, ja jestem średniego wzrostu i też zaliczam się do szczupłych, więc synio grubasem nigdy nie będzie :grin: W UK jest chyba więcej otyłych dzieci, ale ubranka mają chyba podobną rozmiarówkę, jak w PL.
Dla siebie też nie zawsze kupuję drogie ubrania, bo "metkarą" nie jestem hehe :razz: :wink: Mam znajomą, która najpierw patrzy na metkę a potem Ci mowi czy jej sie podoba :evil: :roll: Jak się okazja lub wyprzedaż trafi to kupię, a jakże :-D Tylko ja kupuje ubrania, kiedy mi są potrzebne a nie kiedy są wyprzedaże akurat, więc nie często mi się to zdarza. Jest dużo fajnych ubrań za przystępną cenę i nie trzeba przepłacać za firmę :roll: Szafę mam zawaloną i nie narzekam, a strasznie dużo kasy w nią nie włożyłam :grin: Wolę kaskę przeznaczyć na inne rzeczy, które są dla mnie ważniejsze.
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez ewela119 » 11 paź 2010, 10:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Koncze te wywody i wyruszam po mala do przedszkola, kolejny 4km spacerek :mrgreen: Dobrze ze jest ladnie na dworze, przechodzac przez park nazbieramy lisci na obrazek i nakarmimy kaczki :)
Milego dnia dziewczyny :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitty » 11 paź 2010, 18:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do ciuchow i marek, to ja wole postawic na jakosc :roll: Choc musze sie przyznac, ze do primarka tez od czasu do czasu wstapie i kupie np. skarpetki lub pizame hehe ;) A, i jeszcze ostatnio fajny szalik za 1f kupilam :mrgreen: Tez nie pognebiam ludzi, ktorzy kupuja tylko markowe i bardzo drogie rzeczy lub tych, ktorzy wola postawic na ilosc anizeli jakosc. Jakos mnie to nie interesuje gdzie ktos cos kupil, no chyba, ze jakis ciuch na tej osobie wpadl mi w oko ;) . Tez pamietajmy, ze dla jednych markowe ciuchy to np. D&G lub Armanii, a dla innych H&M lub New Look ;) ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez agg » 11 paź 2010, 18:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty napisał(a):Co do ciuchow i marek, to ja wole postawic na jakosc :roll: Choc musze sie przyznac, ze do primarka tez od czasu do czasu wstapie i kupie np. skarpetki lub pizame hehe ;) A, i jeszcze ostatnio fajny szalik za 1f kupilam :mrgreen: Tez nie pognebiam ludzi, ktorzy kupuja tylko markowe i bardzo drogie rzeczy lub tych, ktorzy wola postawic na ilosc anizeli jakosc. Jakos mnie to nie interesuje gdzie ktos cos kupil, no chyba, ze jakis ciuch na tej osobie wpadl mi w oko ;) . Tez pamietajmy, ze dla jednych markowe ciuchy to np. D&G lub Armanii, a dla innych H&M lub New Look ;) ;)
kobieto, wyjelas mi to spaod palcow!! :shock: :lol:
jesli szata nie zdobi czlowieka, to tez nie szpeci (mam namysli, ze ladny/modny/markowy/nowoczesny/niespotykany nie oznacza, ze czlowiek jest pusty i sie dowartosciowuje)
jesli kogos stac na armaniego to super! jakby mnie bylo stac tez bym sobie kupila :mrgreen:
ja uwazam, ze styl/gust odzwierciedla nasza dusze (w sumie to naukowo udowodnione) :wink: i nie mam tu na mysli "metki" ale styl/fasony/kolory itd.
ja lubie ubrania dobre gatunkowo, zwlaszcza dla dziecka. piore czesto, w wysokich temperaturach, uzywamy odplamiaczy itd. i juz wiem np. czego w jakich sklepach unikac, a co moge z czystym sumieniem polecic :)
[ Dodano: Pon Paź 11, 2010 19:23 ]
aha, no i dzieki za spotkanko! bylo bardzo fajnie :)
kitty, przepraszam za szkody :oops:
bylo bardzo milo Cie odwiedzic g:)
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
-