Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez agg » 20 paź 2010, 17:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja wrocilam z jednych zajec i zaraz zmykam na nastepne, taki dzis mam "study day" :D
no to pa!
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez adamirus » 20 paź 2010, 17:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wiedziałam że przyjdą ....oczekiwałam ich,ale kurcze nie moge uwierzyć że czas tak szybko leci,i chcą moje dziecie już do szkoły zaciągnąć :550:
także coś muszę wybrać dla niego ......
no i u lekarza dziś byłam :roll: mam czekać na list z datą pierwszej fizykoterapii ....
a póki co,boli
i ratuje się tym co mi przypisali,bez tego ciekawie by nie było :roll:
agg napisał(a):ja wrocilam z jednych zajec i zaraz zmykam na nastepne, taki dzis mam "study day" :D
zapracowana mamuśko :mrgreen: kiedy na kawke wpadniesz ? :727:
bo ja mam teraz duuuuuuuuużo wolnego :wink:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez dorcik101 » 20 paź 2010, 17:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale bede cierpliwa a raczej postaram sie.
-
- dorcik101
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez adamirus » 20 paź 2010, 17:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorcik101, współczuje oczekiwania,ja również przenosiłam .....całe 13dni po terminie ;)
i wiem jakie to męczące ....to czekanie.
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez Kitty » 20 paź 2010, 18:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):kitty - kobito, happy birthday! raz jeszcze :)
!
Dzieki dzieki :-D :-D !! I na ta cwiarteczke jak najbardziej zapraszam :-D :-D
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez syjonka » 20 paź 2010, 18:46 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
i jak przerobisz sobie tą książkę, to może byś mi pożyczyła? chętnie bym coś popróbowała bo kucharka ze mnie marna...
[ Dodano: Sro Paź 20, 2010 19:49 ]
dorcik101, ja też przenosiłam 12dni, podobnie jak adamirus, także nie jesteś sama, rozumiemy cię i oczywiście nie życzę tak długich oczekiwań
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez dorcik101 » 20 paź 2010, 18:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Tez chcialam zeby moja Dzidzia sie dzis urodzila. Chyba juz za bardzo narzekam, musze zmienic nastawienie.
-
- dorcik101
- Raczkujący
Napisane przez ewela119 » 20 paź 2010, 19:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorcik101 ponoc sok z ananasa i herbata z lisci malin wywoluje skurcze, seks ponoc tez moze wywolac skurcze, a w ogole to malaroksi z tego co pamietam miala mase pomyslow wiec moze Ci przypomni, albo pogrzeb w watku ciezarowek, opisywala wszystkie znane jej metody domowego wywolania porodu :) Zycze cierpliwosci, powodzenia i cholernie zazdroszcze :wink: Moja @ spoznia sie 3 dzien wiec moze cos z tego bedzie :mrgreen: Chociaz nie robie sobie wielkich nadzieji po odstawieniu tabletek wszystko mi sie pokielbasilo :neutral: A jakie pryszcze mam na twarzy i na plecach to masakra jakas, wygladam jak 16 latka z silnym tradzikiem ktorego nigdy w zyciu nie mialam, nigdy nie mialam takich problemow z cera jak teraz i strasznie wypadaja mi wlosy, bralam skrzypovite ale nic nie pomagala :neutral:
admirus dzieki i Tobie rowniez zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Plany na weekend sobie odpuscilam bo chorobsko mimo wszystkich znanych mi sposobow domowych nie odpuszcza a ze wzgledu o ktorym pisalam powyzej ;) nie chce zazywac zadnych medykamentow, trudno, bedzie jeszcze masa weekendow :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez malaroksi » 20 paź 2010, 19:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale pamiętam że najlepszym sposobem na rozwieranie się szyjki macicy było ściskanie opuszkami palców sutki i takie delkatne ugniatanie ich. Ech, wtedy normalnie czułam takie delikatne mrowienie w podbrzuszu, w każdej relaksacyjnej chwili np podczas kąpieli, czy przed spaniem "brandzlowałam" te sutki i miałam nadzieję że coś się będzie działo, jak zaczynało bardziej boleć podbrzusze to przestawałam bo panikowałam i się bałam , ale dzięki temu 4cm bez męczarni były.A poród szybciutki :)
:koncert: STO LAT STO LAT niech żyje :roza: Kitty nam... :stokrotka:
Ja jutro z moją znowu do GP na kontrole i jutro dzień bez mundurków w przedszkolu a potem wolne :) Ona jest teraz chora i powiedziałam jej że nie pójdzie do przedszkola spojżała na mnie i nic, a o godzinie 11:45 powiedziała że już pora do przedszkola, najlepsze że cwaniara zapamiętała godzine o której się szykujemy zawsze i nie odpuściła , zaczęła plakać że ona chce się iść bawić i koniec, Ja nie wiem co to bedzie od piątku....
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez agg » 20 paź 2010, 21:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):zapracowana mamuśko :mrgreen: kiedy na kawke wpadniesz ? :727:
bo ja mam teraz duuuuuuuuużo wolnego :wink:
wpadne, wpadne :wink: musze widelki pewnemu diabelkowi oddac :twisted: :mrgreen:
malaroksi napisał(a)::koncert: STO LAT STO LAT niech żyje :roza: Kitka nam... :stokrotka:
Ty jestes agentka! kitty, nie kitka :lol:
kurcze, juz 10. jakis krotki ten dzien :roll: no i jak zimno sie robi :neutral:
dobranoc x
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez malaroksi » 20 paź 2010, 21:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez adamirus » 21 paź 2010, 08:36 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):wpadne, wpadne :wink: musze widelki pewnemu diabelkowi oddac :twisted: :mrgreen:
:mrgreen: to zapraszam
agg napisał(a):no i jak zimno sie robi :neutral:
dokładnie :neutral:
u nas grzejniki już hulają na całego :roll: jeszcze jak pracowałam i nikogo w domu nie było,to program ustawiałam tak że się wyłączały i włączały przed 15tą,jak przychodziłam do domku to tak przyjemnie cieplutko było
a teraz jak siedze w domu to zimno mi jak nie są włączone :roll:
więc je włączam.
a co tam :wink:
Kitty, spóźnione ale szczere :prezent:
wszystkiego najlepszego g;)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez Kitty » 21 paź 2010, 09:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A my juz z synkiem posprzatalismy :mrgreen: Biedny tak sie zmeczyl, ze padl i spi ;) Po raz pierwszy usnal bez smoczka :mrgreen:
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez barwnie » 21 paź 2010, 20:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty wszystkiego najlepszego i przepraszam za spóżnione życzenia
dorocik teraz sie nie możesz doczekać, a potem bedziesz myslała jak było miło jak maluch był w brzuszku :wink: Mój diabełek wyskoczył 5 tygodni przed terminem, nawet spakowane jeszcze nie byłam, bo jeszcze pracowałam i zdawało mi sie że mam dużo czasu. a tu najprzyjemniejsza niespodzianka w zyciu. a co najlepsze okazało się że nie był wcześniakiem tylko mi źle termin obliczyli.
a co do odchudzania to właśnie dzisiaj przeczytałam artykuł jaka powinna być kobieta XXI wieku. hehe, sama nie wiem czy pasuje do tego modelu?
przesyłam linka, jakbyście też były ciekawe http://szafa-i-lustro.blog.onet.pl/Jaka ... 16023356,n
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez syjonka » 21 paź 2010, 22:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- syjonka
- Rozeznany
-