Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
agg napisał(a):jakie boczki!? jaka Ty masz figure kobieto! wszystko na swoim miejscu, ze tak powiem :mrgreen: jest pupa, biust i TALIA :)

boczki chowam pod grubymi swetrami :razz:

agg napisał(a):szkoda, ze masz problemy z kregoslupem bo moze bys dolaczyla do naszego fitnessowskiego gangu :twisted:

no szkoda szkoda
ale jak już zaczne fizykoterapie i dowiem się od specjalisty jakie ćwiczenia dokładnie moge wykonywać to sie zapisze może na conieco :mrgreen:

agg napisał(a):a mi wciaz przybywa :-P

to my temu komuś :fuckyou2: pokażemy :twisted:

agg napisał(a):dobra, lece robic carrot sticks na jutrzejsza impreze halloweenowa w przedszkolu :500:

ja musze jeszcze rano po chicken nuggets do iceland podskoczyć :razz:

[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:19 ]
agg napisał(a):adamirus, widzialas czas naszych ostatnich postow? :wink:

a no :mrgreen:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

adamirus, hmm, no to życzę wytrwałości w diecie :) słyszałam, że teraz zamiast diety , najlepsze są waciki :-P 3 waciki dziennie nasączone sokiem i normalnie waga leci w dół jak oszalała ;) :-P
agg ty to jesteś popularna pamiętaj, że minus i minus dają plus :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 26 paź 2010, 20:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

adamirus napisał(a):168cm
to w zyciu na tyle kilo nie wygladasz, ja mam 170cm i 66 i wygadam jak pulpet przy tobie;/

[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:30 ]
adamirus napisał(a):ja jestem na Dukanie od trzech dni
i jakk?widac efekty jakies? powiedz mi co ty jesz potrzebuje motywacjiii:)

[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:32 ]
agg napisał(a):tez bylam na "dukanie"... nie posluzyl mi
a czemu?
moja kolezanka miala straszne zaparcia:( ja sie tego obawiam bo juz teraz mam z tym problem a co bedzie pozniej;///

[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:33 ]
adamirus napisał(a):połówek martwi się bardziej o to czy zawartość w biustonoszu też zmaleje,z tymi straconymi kilogramami
:)))) :mrgreen: :mrgreen:
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini8, fajny suwaczek, a bąbel jakie ma włoski natapirzone he he adamirus pewnie ma cięzkie kości i wnętrzności :-P bo na zewnątrz taka dżaga :)
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):to w zyciu na tyle kilo nie wygladasz, ja mam 170cm i 66 i wygadam jak pulpet przy tobie;/

nie widzialaś mnie na żywo :razz:

bogini8 napisał(a):i jakk?widac efekty jakies? powiedz mi co ty jesz potrzebuje motywacjiii:)

efekty ....hmmm....napewno czuje się mniej wzdęta i olbrzymia
i spodnie dziś jakby mniej opięte ,w boczkach.
a na wage nie wchodze narazie ;)

a co do jedzenia,to jajka w każdej postaci.serki wiejskie,jogurt naturalny z otrębami,na śniadanie otręby z mlekiem ( to na dobry metabolizm i brak zaparć ;) i póki co,jest ok ;) )
przedwczoraj kurczak ( filet) z przyprawach i jogurcie naturalnym,smażony na patelni teflonowej bez tłuszczu.wczoraj miałam filet z kurczaka pieczony w przyprawach ,polany sosem z jogurtu naturalnego i korniszona :mrgreen:
dziś łosoś pieczony w folii,a na jutro upiekłam sobie już kotlety mielone z indyka z otrębami ( w piekarniku )
serek homogenizowany - poszukiwany póki co :roll:
u nas w sklepie polskim póki co BRAK.
aaaa
no i kupiłam sobie w Sainsburry taki chlebek z otrębów,można sobie usmażyć samemu,ale ja narazie kupiłam,jak mi sie znudzi to sobie sama zrobie :razz:
:razz:
no i duuuuuuuuuuużo wody.
oczywiście kawa herbata - słodzona słodzikiem.
dziś kawa u agg z łyżeczką cukru bo głupia nie zapytałam czy ma słodzik :wink:

bogini8 napisał(a):moja kolezanka miala straszne zaparcia:( ja sie tego obawiam bo juz teraz mam z tym problem a co bedzie pozniej;///

no zaparcie to główny i czesty problem.
ale ja rano najpierw kawka,potem mleczko z otrębami,pszenne i owsiane razem.i zaparć niema :razz: :wink:

[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:54 ]
malaroksi napisał(a):adamirus pewnie ma cięzkie kości i wnętrzności :-P bo na zewnątrz taka dżaga :)

dzięki ale faktem jest też to że na tych fotkach co miałam sesje w sierpniu ....byłam jednak szczuplejsza :roll:

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 26 paź 2010, 21:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

adamirus napisał(a):dziś kawa u agg z łyżeczką cukru bo głupia nie zapytałam czy ma słodzik :wink:

ja tylko slodzikiem slodze :wink: ale goscie zazwyczaj chca z cukrem - chcialam byc uprzejma :mrgreen: nie wiedzialam, ze Ty na diecie! no i jeszcze ciasteczka postawilam na stole (zastanawialam sie czemu sie nie czestujesz hihi) :lol:
-->serek homo Total 0% dostepny na pewno w Tesco
malaroksi napisał(a):słyszałam, że teraz zamiast diety , najlepsze są waciki :-P 3 waciki dziennie nasączone sokiem i normalnie waga leci w dół jak oszalała ;) :-P

:546: :lol:
bogini8 napisał(a):agg napisał/a:
tez bylam na "dukanie"... nie posluzyl mi
a czemu?
moja kolezanka miala straszne zaparcia:( ja sie tego obawiam bo juz teraz mam z tym problem a co bedzie pozniej;///

miedzy innymi to samo :oops:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):ja tylko slodzikiem slodze :wink:

no patrz ,o ja głupia,
a wystarczyło zapytać :mrgreen:

agg napisał(a):no i jeszcze ciasteczka postawilam na stole (zastanawialam sie czemu sie nie czestujesz hihi) :lol:

hehehe,nie powiem,kuszące były ,ale trenuje silną wole i jak widać - wyszło mi g:hmm

-->serek homo Total 0% dostepny na pewno w Tesco

ooo dobrze wiedzieć
ogólnie żadko robie zakupy w Tesco,dlatego nie wiedziałam nawet :lol:

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez syjonka » 26 paź 2010, 21:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

ja dziękuję za pomoc, coś muszę teraz ostro już szukać tego materaca bo poniedziałek lada moment...

widzę, że na tacę poszedł temat z dietami i zrzucaniem kilosów :razz:

adamirus, gratuluję silnej woli, ja bym nie potrafiła się oprzeć ciasteczkom a tym bardziej ciastem kitty :mrgreen:
ja to nigdy nie byłam na diecie a w wadze skakałam od 58-72, teraz jestem po środku bo 64 (albo mniej bo nie mam wagi w domu) i w życiu nie odmawiałam sobie słodkości, ale to chyba kwestia indywidualnego organizmu. jeden potrafi zjeść tonę i robić sobie żarty z dodatkowymi kilogramami (miałam taką sąsiadkę kościotrupa, a jadła za dwóch) a drugi zje trochę więcej i od razu w boki idzie :mrgreen:

bogini8, superaśny suwaczek
syjonka
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez iwona38 » 26 paź 2010, 22:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Dziewczyny z czego wy sie odchudzacie jakie boczki,kurcze ja przy was jak pulpet przed ciaza wazylam 63kg przy wzroscie 153cm.az sie boje co bedzie po wprawdzie przytylam tylko 10kg ale dla mnie to i tak duzo.
Ewelko jakbys cos potrzebowala zwiazanego z ciaza to wal smialo ja jestem na bizaco u mnie juz koncowka,odliczanie rozpoczete.

iwona38
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

iwona38 dzieki :) Poki co to potrzebuje tylko wieeeeelkiej, dobrze zaopatrzonej lodowki :D Moj ma dzis nocke a ja siedze i ciagle wymyslam co by tu zjesc, w piewszej ciazy w ogole nie mialam apetytu i jak tylko cos zjadlam bylo mi zaraz niedobrze, jedynie chinskie zupki mi sie przyjmowaly wiec glownie to jadlam przez cala ciaze prawie a teraz to na samym juz poczatku pochlaniam mase przenjarozniejszych rzeczy i w sumie nie wazne co, wazne zeby cos zuc, zjadam rzeczy ktorych normalnie nie lubie a to co lubilam raptem nie moge jak np pikantne przyprawy, do tej pory uwielbialam a teraz na sam zapach chilli mnie odrzuca :/ Dzien przed zrobieniem testu zamowilismy sobie z moim polowkiem kebaby i ja jak zwykle wzielam z sosem czosnkowym i chilli i nie moglam zjesc, powiedzialam swojemu ze za pikantne dla mnie to jest a ten wytrzeszczyl oczy i mowi "ty jestes w ciazy jak nic" no i wykrakal :) Cos czuje ze bede miala duuuzo do zrzucania po tej ciazy jak tak dalej pojdzie, tym bardziej ze mam nieograniczony dostep do McDonald's :) W pierwszej ciazy mieszkalam na zabitej deskami wiosce gdzie jedyny sklep byl zamykany o 19 a do najblizszego miasteczka 15km wiec mysle ze to przyczynilo sie do tego ze nie przytylam wiele, ale teraz to sie normalnie boje :oops:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez syjonka » 26 paź 2010, 22:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

ewela119 napisał(a):jedynie chinskie zupki mi sie przyjmowaly wiec glownie to jadlam przez cala ciaze prawie

ciesz się, że twoja córcia nie ma teraz skośnych oczu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

iwona38 napisał(a):Dziewczyny z czego wy sie odchudzacie jakie boczki

całkowicie się z tobą zgadzam :-)
syjonka
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 26 paź 2010, 22:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

malaroksi, syjonka, dzieki :oops:
adamirus, nie pijam kawy ani herbaty;/
a gdzie te itreby mozna kupic i jak sie nazywaja po angielsku?

[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 23:53 ]
syjonka napisał(a):iwona38 napisał/a:
Dziewczyny z czego wy sie odchudzacie jakie boczki

całkowicie się z tobą zgadzam

no boczki boczkowe :D a do tego ja mam problem i ,,bryczesy,, do unicestwienia dieta i cwiczeniami co nie jest prosta sprawa:D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

syjonka bo to byly chinskie zupki produkowane w radomiu :D :D :D

No wlasnie a skoro juz mowa o zupkach to niedawno skonczylam puszke kukurydzy i wlasnie sobie robie zupke :) Bede wygladala jak pulpet :P
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Witam Was dziewczyny z rana. Zważyłam się dziś z ciekawości rano na czczo i się przeraziłam , trochę mi się przybrało bo przez ostatnie 2 dni objadałam się sałatkami tylko takimi trochę tłustymi bo z zółtym serem , majonezem itp w ciągu 4 dni przybrałam 1,3 :( już mam 65,8 , jednak muszę się wziąść też za siebie, może jakaś motywacja w postaci ciucha za małego :)

A teraz do Marioli :) nie wpisuję nicka bo pomieszam bo mi żadnego postu u góry nie wyświetla a jak cofnę stronę to mi tekst napisany skasuje więc posłużę się już imieniem :) Przemyślałam sobie tak w sumie twoją propozycje wpadnięcia na kawe, i teraz do końca tygodnia moja córka nie chodzi do nursery więc może jutro albo pojutrze ? Nawet jakbym się nie odważyła na autostrade wyjechać , to mogę miastem jechać bo nie goni mnie godzina odwózki do przedszkola :) tak więc daj znać czy robisz coś jutro albo pojutrze i gdzieś koło 10tej bym wpadła na kawę rozpuszczalną z mlekiem bez cukru :) ( piszę by nie było nie domówień jak w przypadku agg i adamirus ) :mrgreen:
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 27 paź 2010, 07:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

malaroksi napisał(a):A teraz do Marioli :) nie wpisuję nicka bo pomieszam bo mi żadnego postu u góry nie wyświetla a jak cofnę stronę to mi tekst napisany skasuje więc posłużę się już imieniem :) Przemyślałam sobie tak w sumie twoją propozycje wpadnięcia na kawe, i teraz do końca tygodnia moja córka nie chodzi do nursery więc może jutro albo pojutrze ? Nawet jakbym się nie odważyła na autostrade wyjechać , to mogę miastem jechać bo nie goni mnie godzina odwózki do przedszkola :) tak więc daj znać czy robisz coś jutro albo pojutrze i gdzieś koło 10tej bym wpadła na kawę rozpuszczalną z mlekiem bez cukru :) ( piszę by nie było nie domówień jak w przypadku agg i adamirus ) :mrgreen:

jak najbardziej mi pasuje :-D Nie mam nic zaplanowanego, takze mozesz wpadac :-D Maz mial miec caly tydzien wolny, ale okazalo sie, ze od dzisiaj do piatku musi pracowac, takze ja sie nudze :roll:
Kawa rozpuszczalana z mlekiem i bez cukru to moja ulubiona :-D

[ Dodano: Sro Paź 27, 2010 09:06 ]
malaroksi, moje gg nie dziala :neutral: Wlasnie probowalam sie zalogowac, a tam, ze niby jakis blad wystapil i nie da sie go otworzyc :roll: Takze jak cos to musimy sie umowic przez PW, no chyba, ze uda mi sie dziada naprawic ;)
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona