Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 28 paź 2010, 17:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
[ Dodano: Czw Paź 28, 2010 18:31 ]
Kitty, a ja bylam na spacerku wlasnie o tej porze i nie padalo, chmurzylo i staraszylo ale to wszystko:) spotkalam sie z koleznka i jej synkiem, i sie chlopaki pobawili i poagadali(tlumacz: poturlalali razem na kocu i pogugali do siebie):P
trzeba bylo kupic jeden stroj:) dracula fajniejszy chyba:P moze dlatego ze lubie wampirki:D
[ Dodano: Czw Paź 28, 2010 18:32 ]
aha kumpela mi kupila otreby do diety:D :mrgreen: :mrgreen:
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Kitty » 28 paź 2010, 17:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):Kitty, a ja bylam na spacerku wlasnie o tej porze i nie padalo, chmurzylo i staraszylo ale to wszystko:)
Wlasnie u nas tylko kropnelo kilka razy i tyle ;) Takze zebralismy sie i poszlismy na pieszy spacer, z ktorego wrocilismy z ogromna iloscia lisci i stokrotek :mrgreen: :mrgreen:
Ale tutaj dzisiaj ciiicho :roll: Chyba przy takiej pogodzie dziewczyny mocno spia ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez malaroksi » 28 paź 2010, 20:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No i oczywiście pochwalić się muszę , że odważyłam się autostradą jechać, i to z powrotem nawet wyprzedzałam i zasuwałam 73mile na godzinę :) tylko potem oczywiście w korek :)
Jak wróciłam z pracy to moje pociechy znowu czekały na mnie . już 2gi dzień mój nie umie sobie z nimi poradzić by poszły spać normalnie tak jak zawsze o 19tej , teraz im się poprzestawiało i to ja muszę je usypiać i zasypiają o 21ej...
Dobrze, że się godziny w weekend przestawia będą spały o 20ej :)
Kitty kurcze kusi mnie jeszcze żeby wstąpić tam do tego sklepu co mówiłaś , może w przyszłym tygodniu się wybiorę tam :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez agg » 28 paź 2010, 21:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):Ale fajnie tak poznawać fajnych normalnych sympatycznych ludzi :) No i wyobrażenie bywa inne niż rzeczywistość :)
prawda, ze kitty to fajna dziewczyna? ;)
a ja normalnie nie moge sie doczekac Ciebie poznac, malaroksi :twisted: :mrgreen:
juz niedlugo hihi :-P
mi tez dzien zlecial, popoludniem zaliczylismy halloween w playhousie :619:
a jutro po pracy czeka mnie wycieczka do redditch.
::dobranoc::
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 28 paź 2010, 23:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez malaroksi » 29 paź 2010, 07:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Prawda :Dagg napisał(a):prawda, ze kitty to fajna dziewczyna?
A Ja dzis 65 kg czyli dziennie 400gram mi schodzi :) Ale na wieczór zaraz po pracy jadę po pizze bo się już tak nakręciłam wczoraj ;)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitty » 29 paź 2010, 07:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):Prawda :Dagg napisał(a):prawda, ze kitty to fajna dziewczyna?
No wiecie coo :oops: Wogule Wy to dopiero jestescie super dziewczyny g:D g:D>
malaroksi napisał(a):Kitty kurcze kusi mnie jeszcze żeby wstąpić tam do tego sklepu co mówiłaś , może w przyszłym tygodniu się wybiorę tam
Jak najbardziej mozemy sie przejsc ;) Sklep jest niestety otwarty tylko 3 razy w tygodniu: wtorek od 9 do 12:30, sroda od 18:45 do 20:15 i czwartek od 9 do 12:30, takze napisz kiedy Ci pasuje i ja bede na Ciebie czekac :-D :-D
Zmykam, bo synek przytaskal pudelko z farbkami i steka, zeby z nim pomalowac wiec ide sie troche pobrudzic :-D
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez Kitka » 29 paź 2010, 08:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Za to ja mam dziś dobry humor :grin: Rano zobaczyłam upragniona wagę, także osiągnęlam to co chiałam :580: :!: Zaczynam 3 fazę diety i wyrobię się do BN :-D W miesiąc zrzuciłam 5 kg i po 4cm w tali, udach i biodrach i 3cm w oponce :wink: Jestem z siebie dumna, jak cholera i wchodze w odpowiedni dla mnie rozmiar :-D
Dzis piątek także maz krócej pracuje, wiec śmigniemy na zakupy. Na spacer nie mam ochoty :roll:
Przepraszam, że tak samolubnie dziś :oops: papa
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez bogini8 » 29 paź 2010, 09:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitka napisał(a):fazę diety i wyrobię się do BN W miesiąc zrzuciłam 5 kg i po 4cm w tali, udach i biodrach i 3cm w oponce Jestem z siebie dumna, jak cholera i wchodze w odpowiedni dla mnie rozmiar
zazdroszcze, ja zaczynam od poniedzialkku dzis zakupilam produkty;/ newiele ich co prawda;/boje sie czy wytrzymam, i niewiem ile dni tej 1 fazy zastosowac tydzien?
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez malaroksi » 29 paź 2010, 10:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
nic nie szkodzi :) Gratulacje w ogóle , super!Kitka napisał(a):Przepraszam, że tak samolubnie dziś papa
Kitty to ja bym się chyba na wtorek pisała do tego sklepu , dzieci mi nie dają pospać więc spokojnie się wyrobię gdziesz tam po 9tej , potem na 12:15 muszę Roksi do przedszkola zawieść więc nie zajmę Ci dużo czasu :)
Wczoraj gadałyśmy o tym, że Grześ się dławi jak mu coś daję do jedzenia, teraz tak patrzę a on sobie wziął skórkę od chleba co Roksi nie zjadła i wszamał całą , bez ksztuszenia, dławienia i odruchów wymiotnych :D chyba zgłodniał he he
Dziś na obiad zupa kurczakowa he he czyli rosół bo nie mam pomysłu a mam smaka i to jedyne co Roksi zje ze smakiem :)
Ech i wylałam se kawe :506:
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitka » 29 paź 2010, 11:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini pw :wink: Na acocks green masz daleko do polskiego sklepu? Kewfiry i maślanki czasem życie ratują. Dobrze na jelita wpływają. Jedz dużo ogorków kiszonych to zapychacz a w połączeniu z nabiałem pomaga w sprawach kibelkowych :wink: Jak pytania to pisz, mogę przeslać Ci sprawdzone przepisy :grin:
malaroksi Czy mi sie wydaje, czy Admin dodał trochę emonitów :grin: Chyba jest większość tych, których chciałam. Chyba, że wcześniej ślepa byłam hehe
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez malaroksi » 29 paź 2010, 12:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitty » 29 paź 2010, 14:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):Kitty to ja bym się chyba na wtorek pisała do tego sklepu
To sie ugadamy na gg ;)
malaroksi napisał(a):Wczoraj gadałyśmy o tym, że Grześ się dławi jak mu coś daję do jedzenia, teraz tak patrzę a on sobie wziął skórkę od chleba co Roksi nie zjadła i wszamał całą , bez ksztuszenia, dławienia i odruchów wymiotnych
A nie mowilam, ze nie masz sie co martwic, bo jak Grzesiu bedzie gotowy to zacznie jesc duze kawalki :064: Nie ma co dziecka zmuszac, tylko dlatego, ze inne dzieci juz wcinaja cale jablka itp. Kazde dziecko jest inne ;)
malaroksi napisał(a):napewno nie ma tego kucharza co kurczaka sieka a chciałam go dziś użyć
Ale dawniej byl, widac adminowi sie nie podobal i sie go pozbyl ;)
My jak narazie mamy dzien pelen zajec :mrgreen: Sprzatanie, malowanie lapkami, kredkami, sprzatanie raz jeszcze, zabawy itd ;) Jakos nie mam ochoty wychodzic z domu, bo wieje okropniascie, a ja wiatru strasznie nie lubie :zly:
Teraz czekamy na tate, az wroci z pracy ;) Mial byc w domu 20 minut temu, widac zmaga sie z silnym wiatrem :roll:
bogini to zycze powodzenia w nowej diecie :-D Ale cwiczenia mam nadzieje nadal wykonujesz :027:
Kitka gratuluje osiagniecia upragnionej wagi gD>
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 29 paź 2010, 15:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
tak jest generale 5x w tygodniu.Kitty napisał(a):Ale cwiczenia mam nadzieje nadal wykonujesz
nie mieszkam na acocsie zeby tam dotrzec czeka mnie przesiadka w 2 busy;/Kitka napisał(a):Na acocks green masz daleko do polskiego sklepu
dzieki za pw a przepisypoprosze
a ogorki chodzi o kiszone nie konserwowe? a w 2 fazie mozna kapuste kiszona? :razz:
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 29 paź 2010, 17:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):A Ja dzis 65 kg czyli dziennie 400gram mi schodzi :)
super :grin:
ja,dziś 6ty dzień diety ,na wadze 2.5kg mniej :-) :-)
i z jaką ochotą dziś zjadłam pomidora :mrgreen:
cudnie smakował :mrgreen:
postanowiłam że będe szła systemem 1/1 ,czyli jeden dzień same proteiny /drugi proteiny i warzywka.i na zmiane tak .....bo jakoś potrzebne mi są te warzywka ......
póki co daje rade :twisted:
Kitka, a ty jakim systemem idzisz bo mi umknęło albo nie pisałaś ?
bogini8, zaciskam kciuki by się udało :-)
co do I fazy to tydzień troche za długo .....zwłaszcza jak nie masz zbyt wiele do stracenia,to znaczy kg ;)
myślę że 5dni to maks .....
[ Dodano: Pią Paź 29, 2010 18:06 ]
Kitka napisał(a):Jak pytania to pisz, mogę przeslać Ci sprawdzone przepisy :grin:
ja poprosze bo pisałaś ostatnio a mi umknęło i nie odpisałam

-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
-