Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez agg » 3 lis 2010, 12:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja sie jeszcze nie zastanawiam nad prezentami swiatecznymi. kupa czasu jeszcze :razz:
bogini, holland&barrett jest w Soli na Hight Street.
Kitka napisał(a):agg Fajnie coś wygrać! Ja marzę o wygranej w euromilon :-D
byloby milusio :mrgreen: mi 200 tys w zupelnosci by wystarczylo :razz: no ale poki co pozostaje mi upojna (jeszcze nie wiem pod jakim katem ;) ) noc w hotelu :twisted:
ja juz z rana zaliczylam basen i teras troche mi niedobrze od chloru :587:
ide sie wykapac :roll:
[ Dodano: Sro Lis 03, 2010 12:07 ]
agg napisał(a):teras
TERAZ :roll:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Kitty » 3 lis 2010, 13:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ah, i tak jak pisalam mam nadzieje, ze Misiowi szybko przejdzie i do soboty mi sie wykuruje.
ide sobie kolejna kawe zrobic(juz 3 :roll: ) :kawusia:
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez agg » 3 lis 2010, 13:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 3 lis 2010, 13:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):bogini, holland&barrett jest w Soli na Hight Street
dzieki:)
Kitty, bidulek, oby mu sie polepszylo, na pocieszenie ci powiem zed ja od tygodnia zle spie;/ maly sie przebudza non stop i w dzien marudzi niewiem moze to te zeby;/
dzis 3 i ostatni dzien fazy 1( NA SZCZESCIE!)NIGDY TAK NIE TESKNILAM DO POMIDORA OGORKA CZY SALATY :roll: :upal::
PO 2 DNIACH DZIS RANO - 0,9KG ;/ CHYBA NIE ZA WIELE CO ?;/
oj to bedzie ciezsze niz myslalam;/ ogolnie normalnie nie jadam tak duzo miesa czy jajek jestem bardziej serowo jogurtowa;]
dlatego najpyszniejsza rzecza dla mnie jest poranna owsianka :mrgreen: (woda,mleko i otreby owsiane:)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Kitka » 3 lis 2010, 16:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jezu, jaki dzis maraton zrobiłam. Wyszłam z domu po 9 a wrociłam przed 16-stą :roll: Wymiękam i padam na ryjek ffggf
Pozywtyw z tego taki, że "krasnalki" odbębnione, zakupy "jedzeniowe" na rynku zrobione i nawet kilka ubrań wpadło z H&M i New Look :wink:
Kitty Zdrówka dla synia!
bogini Myślę, że każdy organizm inaczej reaguje :604: Nie popełniłaś żadnych błędów, piłaś dużo? Mi poszło 1,5 kg. Nie wiem czy Ci pisałam, ja jadłam do 2 jajek dziennie, jogurt naturalny, maślanka, kefir bez ograniczeń. Pamiętaj 2 łyżki otrębów dziennie :wink: Powodzenia!!!
malaroksi Chce własnie podobny zestaw kupić na BN dla synia. Coś na podobnej zasadzie dostał od chrzestnego, tylko to było wieszane na ściane i mniej twałe. Fajna zabawa i balaganu nie ma, tylko mój pomysłowy synio czasem wysysał wodę z mazaka lub lizał plansze :-D :roll:
Co reklam w angileskiej tv to mój synio je uwielbia. Co chwilę doslownie słyszę "Tata kupi mi to, lubi to!" taaaa :wink:
Obiad czas na prąd postawić paaaaaa
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez bogini8 » 3 lis 2010, 19:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitka napisał(a):bogini Myślę, że każdy organizm inaczej reaguje Nie popełniłaś żadnych błędów, piłaś dużo? Mi poszło 1,5 kg. Nie wiem czy Ci pisałam, ja jadłam do 2 jajek dziennie, jogurt naturalny, maślanka, kefir bez ograniczeń. Pamiętaj 2 łyżki otrębów dziennie Powodzenia!!!
pije sporo ale napewno nie 2 litry;pp
ja dozo jajek niemoge, jem rano mleko z otrebami owsianymi, pozniej na obiad piers usmazona z ziolami w jajku na wodzie ;) , jogurt naturalny z kropelka arommatu pomaranczowego(nie lubie samego). przegryzam czasem wedline z kurczaka chuda lub z 2 trojkaty serka topionego lihght.
wczoraj jadlam to samo tylko na obiad rybe w ziolach w piekarniku i zrobilam sobie do tego troche sosu z jogurtu naturalnego i kopru i ziol ., przedwczorajmakrele wedzona( chybamozna??) i salatke z piersi z jajkiem jogurtem greckim i troche pietruszki i szczypiorku , serek wiejski.
glodna nie chodze:P
ale chyba nie robi nic zle najlepsze co moze byc dla mnie to woda z mlekiem i otrebami owsianymi uwielbiam :) zawsze owsianke uwielbialam :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: Sro Lis 03, 2010 19:51 ]
Kitka, aha no i jutro warzywa :mrgreen: :mrgreen: mozna zupe pomidorowa albo rosol z warzyw i udkiem bez skory albo z piersia z kuraka?
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez malaroksi » 3 lis 2010, 20:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
no to moja będzie pewnie podobnie robić , na pewno będzie wlewać tam sok i inne piciu :DKitka napisał(a): tylko mój pomysłowy synio czasem wysysał wodę z mazaka lub lizał plansze
bogini8, 900gram na 2 dni to wcale nie jest mało , oby tak dalej :)
Ja sobie dzisiaj zrobiłam bigos z piersi z kurczaka, pieczarkami, marchewką i cebulą, oraz mix kapust + kiszona , wszystkie składniki wrzuciłam do urządzenia do gotowania na parze a tylko kapustę kiszoną ugotowałam normalnie w garnku zwykłym.Mój jak to zobaczył to powiedział, że to moje odchudzanie już mi chyba poszło na mózg i nie wiem jak się robi prawdziwy bigos i jak ma smakować. Ale co tam 0% tłuszczu w takim bigosie jest bezcenne wtranżoliłam 2 talerze i pojechałam do pracy , w pracy dostałam smsa o treści "wybacz kochanie :)" nie wiedziałam o co chodzi, teraz już wiem :) Wszamał mi cały gar bigosu :-P
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Kitty » 3 lis 2010, 21:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):Kitty, bidulek malutki, złapał jakiegoś wirusa. Mój mały jak miał taki fest katar że nie mógł oddychać to podawałam oczywiście paracetamol lub ibuprofen i smarowałam klatkę piersiową obficie "wapo rubem" czy jakoś tak a i złożyłam kołdrę w taką kostkę i podłożyłam mu tak, że od pasa w górę leżał wyżej tak że było mu łatwiej kiedy katar spływał z nosa. No i gruszka do nosa czasem była niezbędna mimo przeraźliwego płaczu trzeba było odciągać gluty
Od godz 6:30 obudzil sie okolo4 razy i w koncu dalismy mu paracetamol. Tez podlozylam mu jeszcze jedna poduszke, wiec lezy pod ukosem i chyba mu sie lepiej oddycha. Wogule dzisiaj caly dzien sie przytulal i poplakiwal. Wzielam Go do ogrodka na chwilke, zeby mu sie nosek przewietrzyl, to sie biedny polozyl na ziemi :cry:
Jak narazie spi od 45 minut wiec mam nadzieje, ze to paraetamol dziala cuda.
I ja zbieram sie do spania, bo strasznie zmeczona jestem.
Dziekuje Wam dziewczyny, za zyczenia zdrowka dla syncia!
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez malaroksi » 3 lis 2010, 21:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 4 lis 2010, 00:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
hahahahah dobry agent :Dmalaroksi napisał(a):wybacz kochanie " nie wiedziałam o co chodzi, teraz już wiem Wszamał mi cały gar bigosu
dzieki, no i maly juz praktycznie piersi nie jje posmektal dzis z 2 razy tylko, ale cos mnie boli jedna piers;/ nie jest nabrzmiala ale takk mnie kluje boje sie czy nie robi mi sie jakies zapalenie czy cos;/ a moze tak ma byc? eh..malaroksi napisał(a):oby tak dalej
Kitty, dobrych senkow:)
moj synek to od malego z jednej strony lozeczka ma troszke wyzej,bo jakbyl mniejszy to od mleka mu sie nos zapychal, i odkad podlozylismy pod nozki lozka pare gazet jest ok:)
dobra lece spac!! bo padam na twarz tez :mrgreen: do jutra!:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez malaroksi » 4 lis 2010, 14:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg jeszcze tylko 2 dni :688:
Ja mam taki burdel w domu ,że normalnie nie wiem od czego zacząć , zaczęłam od otwarcia kompa ha ha ha , młody śpi, młoda w przedszkolu, stary się kąpie , idealny moment na sprzątnięcie ale kurcze ręce opadają bo młoda zaraz wróci i będzie identycznie jak przed sprzątaniem :mad:
A dostałam wczoraj podwyżkę w pracy tzn nowy kontrakt ze zmienionymi ilościami i czasem godzin pracy i nową o 50pensów wyższą stawką godzinową, ale od kiedy to będzie obowiązywać to nie wiem , bo już raz dostałam podwyzkę na papierze ale jakoś Anglicy nie podpisali swoich kontraktów i nic nie weszło w życie mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej, niby nic bo na te 20godzin to te 10 f to niewiele ale choćby na paliwo było to już cieszy :-P
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez agg » 4 lis 2010, 15:01 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):agg jeszcze tylko 2 dni :688:
odliczam godziny g:D
ale ponuro za oknem :roll: wpadlam do domu zrobic obiad i zaraz lece po mojego czorta g:DD
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 4 lis 2010, 15:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):odliczam godziny g:D
to wkońcu gdzie to nasze babskie spotkanie hęęęęę ? g:hmm
agg napisał(a):ale ponuro za oknem :roll:
jednym słowem - beznadzieja :roll:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 4 lis 2010, 16:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):to wkońcu gdzie to nasze babskie spotkanie hęęęęę ?
zostaje ten byk?:P
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez iwona38 » 4 lis 2010, 17:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
-