Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
agniecha, 36 to znaczy ze jestes oslabiona po prostu:/ a ciaza hmmm?kup sobie test taki ktory ci tygodni ciazy pokazuje, nie powinien oszukiwac;] wiec jeslie jeszce nie chce bobcia to zycze hmmmm kataru?:P

[ Dodano: Pią Lis 05, 2010 14:34 ]
tak z ciekawosci weszlam w liste wszystkich forumowiczow wg postow i :
5 miejsce - malaroksi
9 miejsce - agg
17 miejsce- ja
19 miejsce -Kitty
23 miejsce -kindziulina
:595: :595: :595: :595: :595: :576:
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

witam :-)

bogini8 napisał(a):tak z ciekawosci weszlam w liste wszystkich forumowiczow wg postow i :
5 miejsce - malaroksi
9 miejsce - agg
17 miejsce- ja
19 miejsce -Kitty
23 miejsce -kindziulina
:595: :595: :595: :595: :595: :576:

gaduły :lol:

bogini8, jak tam Twoja dieta ?? :mrgreen:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

iwona38, Gratulacje!!!!!!!!

Dziewczyny jakich butelek uzywacie lub uzywalyscie do karmienia, bo moj Krolewicz nie chce meczyc sie jedzeniem z cyca wiec mama meczy sie ze sciaganiem mleka. Wlasnie teraz to robie czuje sie jak krowa podlaczona do dojarki :twisted:

dorcik101
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

adamirus, no wiec po 3 dniach czyli 1 fazie - 1,5kg , dzis 2 dzien 2 fazy 1/1no i z przykroscia stwierdzam ze przybylo 0,5 kg po wczorajszym dniu warzywnym, ale teraz mysle bede warzyc sie raz w tygodniu kurcze.
gorzejz cwiczeniami nieststy bo moj maly jest tak marudny ze nie mam czasu podrapac sie za przeproszeniem po tylku;/ bo ciagle przy nim skacze;/
dorcik101, ja uzywam od urodzenia tommee tippee i jestem bardzo zadowolona, tez sciagalam mleko mialam laktator reczny tez z tt bardzo polecam szybko sprawnie bezbolsenie;) uratowal mnie przed wybuchem pare razy:D
a wracajac do butelek moj maly pil i pije zniego mleko, wode herbatki teraz kaszki tylko smoki zmieniaam 1,2,3ki:)

[ Dodano: Pią Lis 05, 2010 18:02 ]
aha dorcik ja mialam zestaw w ktorym w jednym byl laktator z butelka, i 2 zestaw w ktorym byy butelki male duze i niekapek :)

zestaw nr 1 http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Fe ... mp(0070485)

http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee ... 1&mcb=core

http://direct.asda.com/Closer-to-Nature ... lt,pd.html 14.99 w asdzie kosztuje ten zestaw butelek :)
Załączniki
tt2.jpg
tt2.jpg (9.76 KiB) Przeglądane 32430 razy
tt.jpg
tt.jpg (10.64 KiB) Przeglądane 32430 razy
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 5 lis 2010, 19:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

ja tak z doskoku dzis...
latam do kuchni bo smaze gore nalesnikow :mrgreen:
robie krokiety z kapusta i grzybami :-P jutro wieczorem jade do kolezanki z pracy, beda jeszcze inni goscie. zeby nie isc z pusta reka pomyslalam, ze zrobie cos z polskich potraw do zjedzenia. no i mi sie watek kulinarny przypomnial :wink:
mam nadzieje, ze trafie w angielskie podniebienia :roll:

a tak wogole to i mnie cos lamie w kosciach. slaba cos jestem :mad:
nie poszlam na pakernie dzisiaj, zeby dotrzec jutro do Was :-P
mam nadzieje, ze mnie nie rozlozy po jutrzejszym maratonie :roll: :???:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg, myslalam ze dla nas te krokiety:P :mrgreen: :mrgreen:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 5 lis 2010, 19:31 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini8 napisał(a):agg, myslalam ze dla nas te krokiety:P :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mialam jeszcze zrobic ciasto drozdzowe, ale nie wiem czy mi sie chce... :roll:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

agg, dostalas moja wiadomosc :roll: Pisalam jedna reka pchajac wozek i trzymajac parasol a druga telefon wiec nie jestem pewna czy wszystko dobrze powciskalam :roll:
Synus czuje sie juz lepiej, biegunka ustala nad ranem, tylko ma stan podgoraczkowy, jeszcze mu troche z noska leci, ale przez caly dzien nie za bardzo chcial jesc :cry: Stwierdzialam, ze jutro z Nim bede siedziec, bo inaczej bede sie zamartwiac okropnie :cry: Dziewczyny, prosze nie myslcie, ze sobie wymowki znjaduje, bo naprawde chcialam przyjechac jutro, bo i godzina mi odpowiada i termin no i strasznie chcialam sie z Wami spotkac :cry: Tak sobie mysle, z nawet w przyszlym tygodniu moglabym przyjechac, a najblizszy weekend mam wolny koncem listopada wiec wtedy tez. Strasznie mio glupio :506: Mam nadzieje, ze mnie nie wyrzucicie z forum :553:

ps.Teraz jeszcze maz mi sie rozlozyl :roll: Siedzi zasmarkany i kaszle okropnie i narzeka, ze mu niedobrze:roll: Na szczescie, mi od wczoraj zadne bolesci nie dokuczaja ;)

ewela119 napisał(a):test ciazowy kiedy lyka pigulki zawsze jej wyjdzie pozytywny, nawet jesli faktycznie w ciazy nie jest

Nie zawsze ;) Ja w zeszlym tygodniu zrobilam 2 testy ciazowe i oba wyszly negatywne ;) ;)

[ Dodano: Pią Lis 05, 2010 19:50 ]
Moze na jakies swiateczne zakupy w tygodniu ktoras chcialaby sie wybrac??
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 5 lis 2010, 20:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

kitty, dostalam!!! sorki zapomnialam odpisac :oops:
decyzje o nie wyrzucaniu Ciebie z forum rozwazymy przy jutrzejszej kawuni :twisted: :mrgreen:
nie ukrywam, ze szkoda, ze Cie nie bedzie bo fajna z Ciebie kobitka :wink:
no ale ktos musi sie zajac Twoimi mezczyznami w niedoli :lol:

moze nastepne spotkanie zorganizujemu przy okazji Germam Market - przy grzanym winku i precelku :-P g:hmm
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

agg napisał(a):moze nastepne spotkanie zorganizujemu przy okazji Germam Market - przy grzanym winku i precelku :-P g:hmm

jestem za :mrgreen:
bo uwielbiam grzanko winko :razz:

Kitty, no szkoda bardzo że cię jednak nie będzie .....
ale ,przecież takich spotkań zapewne jeszcze troszkę będzie g:hmm
a póki co zajmij się swoimi chorowitkami :-)

agg, mniam :mrgreen: uwielbiam krokieciki
myślę że napewno wszystkim będzie smakować
przecież to nic tylko palce lizać :razz: :mrgreen:

bogini8 napisał(a):adamirus, no wiec po 3 dniach czyli 1 fazie - 1,5kg , dzis 2 dzien 2 fazy 1/1no i z przykroscia stwierdzam ze przybylo 0,5 kg po wczorajszym dniu warzywnym, ale teraz mysle bede warzyc sie raz w tygodniu kurcze.

co do ważenia się to też myślę że raz na tydzień znacznie poprawi ci nastrój :wink:
sama prawie codziennie skakałam na wage i teraz stwierdzam że bezsensu
dlatego co poniedziałek ....
u mnie póki co waga 67,rano 66.9 ...... ale czekam na @ .....i pewnie zastój teraz będzie
i wogóle czuje że mnie łapie ochota na jedzenie :roll: zawsze tak mam jak czekam na @ ..... :roll:
póki co upiekłam sobie babke marmurkową z bloga dukanki,podjadam warzywa .......
i jednak troszkę zmodyfikuje tą moją diete :wink:
dla mnie życie bez owoców traci smak :razz: i muszę zjeść jabłko codziennie ....kiwi uwielbiam .....
nie będe się katować przecież :wink:
a to że będe chudła wolniej ? to nic,ważne żebym chudła i nie jadła tłustych i słodkich rzeczy ,chleba nie jem,ziemniaków też nie ....specjalnie jakoś mnie nie ciągnie .....

a do czerwca,do naszych wczasów,napewno dojde do swojego wagowego celu :mrgreen:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 5 lis 2010, 22:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

agg napisał(a):mialam jeszcze zrobic ciasto drozdzowe, ale nie wiem czy mi sie chce... :roll:

no i zrobilam hehe g:D
bedzie jak znalazl na sniadanie :-P
dobranoc :516:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Witam, Matki, Żony i Kochanki :wink:
Podczytuję Was kobietki już od kilku dni i super mi się czyta :wink: Mam nadzieję że nie wyrzucicie mnie z stąd i dalej pozwolicie podczytywać, bo ja zamieszkuje inny kraj, pozdrawiam z Norwegi :wink: Podczytuje Was ponieważ moja córka jest w Anglii i ja jako troskliwa mama szperam po różnych forach żeby dowiedzieć się czy w Anglii są tak samo zawistni i podli Polacy, czy tylko tu gdzie ja mieszkam? Pozdrawiam Marlena

Marlen1
Początkujący

Neutralny

Marlen1, witamy i pozdrawiamy :) zawistni polacy sa w polsce , a uk i wszedzie indziej ;)niestety bolesna ale prawdziwe;/
ale tu sa same fajne babeczki :))
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

To że tu są fajne babeczki to zauważyłam i dlatego napisalam że fajnie mi się Was podczytuje :wink:
Pozdrawiam serdecznie :wink:

Marlen1
Początkujący

Neutralny

bogini8, Dzieki! Tez uzywzm tommee tippee do sciagania przez to ze ja tylko sciagam to nawet elektryczna kupilismy. Maly mial problem z odbijaniem i dlatego nie wiedzialam czy dobrych butelek uzywam ale i do poloznej wczoraj zadzwonilam i tylko kazala zwiekszyc nakladke na butle i wiecie co pomoglo. Musze tylko kupic jeszcze sobie ten wiekszy zestaw butelek zeby miec ich wiecej.

Ale bym sobie z wami wyskoczyla na kawusie!!!!!!!!!!! ale niestety jeszcze za duzych dystansow nie moge pokonywac ale nasdtepnym razem to na bank.
Bawcie sie dobrze ;)

dorcik101
Raczkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona