Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez malaroksi » 6 sty 2011, 21:13 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Uważaj tam na te zapalenie opon mózgowych ...
Mój synio od wczoraj zaczął się puszczać i robi sam po 2 , 3 kroczki :) Jeszcze chwila a będzie biegał :D
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez syjonka » 6 sty 2011, 23:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
u mnie bez większych porządków czy postanowień noworocznych, jakoś tak bez przeżyć:)
teraz zbieramy się powoli do wyjazdu. muszę spakować i posłać paczkę z bagażami. z lotniska odbiera nas mama (jak zwykle się popłacze jak nas zobaczy) a potem wizyty, spotkania i pogaduszki ze przyjaciółmi i rodziną <jupi>
co do sadzonek, kwiatuszków itp to nie dla mnie, jakoś nie mam pociągu do ogrodnictwa, mi wystarczy trawniczek w ogródku i drzewko a przed domem jakieś krzaczki
posyłała któraś paczkę BritPort-em nie w okresie przedświątecznym? była w terminie? bo w poniedziałek posyłam i się zastanawiam czy uda im się ją dowieźć do piątku, albo przynajmniej do poniedziałku
-
- syjonka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez agna78 » 7 sty 2011, 10:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jesli paczki chodzi, to zalezy dokąd w PL chcesz wyslac. Niektore firmy dowoza docelowo do jednego miasta i wtedy dalej posylaja np DHL, UPS. Ja korzystalam z LA transport i raz bylo szybko, raz wolniej.
Zawsze jak dzwonisz- mozesz sie zapytac kiedy mniej wiecej paczka dotrze i zapytac tez w jaki sposob dostarczaja, czy sami rozwoza, czy korzystaja z firm kurierskich na terenie PL.
No i wez pod uwage warunki atmosferyczne. To tez opoznia transport.
Pozdrawiam
A tak w ogole, to u nas z powrotem bialo:)
A wczoraj juz angliczanki na bose nogi w polbutach chodzily:) az pomyslalam....wiosna- cieplejszy wieje wiatr haha. A tu zonk:)
-
- agna78
- Rozeznany
- Reputacja: 52
Napisane przez malaroksi » 7 sty 2011, 11:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Syjonka ja posyłałam ostatnio przez imre i w piątek posłałam a we wtorek były na miejscu , ale własnie pogoda jest teraz decydujacym czynnikiem . Miłego pobytu w Polszy :D
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez agna78 » 7 sty 2011, 11:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
no ja juz wyczekuję tej wiosny. Mam trzy dni wolnego i zastanawiam sie nad zrobieniem porządków w szufladach, pudełkach....Ale nie moge sie zmobilizowac ostatecznie.
Ogrod mam ladny, bo niedawno zrobilismy na nim rewolucje i trawka ladnie rosnie, kwiatki nie pomarzly widac...Ale co mi po tym, jak zapragnelam zmienic dom. Jak o tym mysle, to wlasnie ogrodu najbardziej mi zal, bo pracowalismy miesiac zeby bylo na nim przyjemnie.
A fotonów tak mi brakuje, ze choc jestem przeciwniczka, to chyba AŻ SIĘ na solarium przejde:)
-
- agna78
- Rozeznany
- Reputacja: 52
Napisane przez Kitty » 7 sty 2011, 22:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Teraz poczatkiem lutego posylam kolejna i tez z ich uslug mam zamiar skorzystac ;)
malaroksi, to ja Ci dam tych truskawek. W zeszlym roku my zaowocowaly nam dosc ladnie, takze moze i Tobie uda Ci sie jakies wychodowac ;) Do tego, mi z 6 krzaczkow zrobilo sie jakies 50, takze na przyszly rok bedziesz miala hodowle ,hehe ;) Wogole, to wypatrzylam sobie, ze jezeli przesiade sie w Wolverhamtpon, to dojade bardzo blisko Ikei(jakies 15minut spacerkiem do Ciebie) wiec chyba napstepnym razem tak zrobie ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez bogini8 » 8 sty 2011, 00:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez agg » 9 sty 2011, 13:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jakos tu pusto ostatnio, chyba towarzystwo sie nam "sypie"...
no ale fakt nuda powiewa :roll:
ale mamy dzis piekna pogode! u mnie w sloncu jest 20'C :shock:
...i tak fajnie mi sie spalo, cieplusio, milusio :mrgreen:
Cora na dole urzedowala w tym czasie i stwierdzila, ze:
- nowe pudelko z farbami mozna podrzec i farby do kosza (dobrze, ze tam zajrzalam)
- badala sobie mocz, czyt. wziela sobie pojemnik z paskami i badala swoje siuski z nocnika :roll:
- jadla cos podejrzanego -> jakies cukierki albo cos, bo tak ladnie z buzi jej pachnialo. nie chce sie przyznac.
no ale w perspektywie spania do 12 to niiiiiiic takiego hihi :mrgreen:
w sumie juz po 13 wiec chyba bedziemy sie zbierac na spacerek.
pozdrowionka dla Was! xx
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 9 sty 2011, 13:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):- nowe pudelko z farbami mozna podrzec i farby do kosza (dobrze, ze tam zajrzalam)
- badala sobie mocz, czyt. wziela sobie pojemnik z paskami i badala swoje siuski z nocnika
heheh dobre :DDD
no pogoda super, tylko jakiegos lenia mam, atu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, obiad mycie glowy ale najpierw skoncze obraz:DDD
milego dnia kobity
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 9 sty 2011, 14:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No i tak na koniec dziewczyny chcialam Wam powiedziec ze w rowniutko za tydz bede juz w pl :D Wiec jakby ktoras czegos potrzebowala to moge przywiezc (w ramach przyjacielskiej przyslugi oczywiscie, zeby nie bylo ze to jakies ogloszenie), bylby pretekst spotkac sie na kawke ;)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez AdamBoltryk » 9 sty 2011, 17:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):Mój synio od wczoraj zaczął się puszczać (...)
Ciesz się, że nie masz córki...
:D
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez ewela119 » 9 sty 2011, 17:27 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez agg » 9 sty 2011, 17:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a):AdamBoltryk, i tu sie mylisz Adamie gdyz malaroksi ma corke, z tym ze ona etap puszczania sie ma juz dawno za soba :-P :mrgreen: :mrgreen:
dobre :lol:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 9 sty 2011, 20:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
AdamBoltryk napisał(a):Sorry, że w Wasz topik się wciskam, no, ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie skomentować:
malaroksi napisał/a:
Mój synio od wczoraj zaczął się puszczać (...)
moj tez zaczal sie puszczac jakis czas temu :P :mrgreen: :mrgreen: ( puszczac trzymanych mebli:D) hehehe
ale tylko tak na chwile, teraz juz sie nie PUSZCZA bo jest bardziej ostrozny po nabiciu paru guzow:DD przemieszcza sie wzdloz mebli :))
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez malaroksi » 9 sty 2011, 22:01 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Adamie mam córkę już puszczoną i syna puszczalskiego ha ha ale widzę ty to się też zapuściłeś w świecie kobiet ;)
ewela119, świtnie Ci wyszło objaśnienie he he normalnie się uśmiałam na głos :D
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
-