Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez adamirus » 14 sty 2011, 18:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):Nieregularne miesiączki, przetłuszczająca się cera, bezskuteczna walka z trądzikiem i nadmiernym owłosieniem, przybieranie na wadze z niewyjaśnionych przyczyn..
mysle ze to jest przyczyna twojej slabej przemiany materi itd, pamietasz jak gadalsmy przy winku o tym;/
no i najważniejsze że diagnoza jest
a jak diagnoza jest to i leczenie szybciej i skuteczniej :-)
a mój połówek pojechał na zakupy,i cóż ....
wrócił z mandatem :roll:
stanął na chwilkę tam gdzie stanąć nie powinien .....bo gdzie indziej miejsca nie było
i się napatoczył pan z drukarką i wydrukował nam mandacik :669:
eeehhhhh :roll:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 15 sty 2011, 15:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):a mój połówek pojechał na zakupy,i cóż ....
wrócił z mandatem
OOPS..;/
tutaj strasznie tego pilnuja, 5min pod marketem za dlugo mandat..
kurcze MATKI ZONY I KOCHANKI chyba wszystkie spracowane mocno bo cicho tu jak makiem zasial...:( :brak miejsca: :551: :555:
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez adamirus » 15 sty 2011, 16:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):kurcze MATKI ZONY I KOCHANKI chyba wszystkie spracowane mocno bo cicho tu jak makiem zasial...:( :brak miejsca: :551: :555:
naleśniki smażyłam :razz:
a zaglądam tu od rana ale nic sie nie dzieje :razz:
bogini8 napisał(a):OOPS..;/
tutaj strasznie tego pilnuja, 5min pod marketem za dlugo mandat..
i do tego jak chce zaplacić teraz przez internet to mi się mój antyvirus odzywa że strona niebezpieczna i mnie z niej wywala :roll:
i chyba będzie trzeba zapłacić inną metodą ..... :roll:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez kindzulinaa » 15 sty 2011, 16:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja jestem padnieta...Wybralam sie dzisiaj z kolezanka na zakupy.Bylysmy pare godzin,jak to baby potrafia...hehe
Czailam sie i czailam,i w koncu zakupilam sobie piekna posciel i footprint kit,ktory tez mialam dawno kupic,ale jakos nigdy nie pamietalam o tym.
Dzisiaj wieczorem z mezem odbijemy raczki i nozki naszych synkow i powiesimy sobie na scianie na pamiatke :-) Juz sie nie moge doczekac tego obrazka :-)
Anastazja,moj synek tez znowu przeziebiony.Wczoraj bylam z chlopakami u lekarza,obaj mieli miec szczepienia.Marcelek dostal szczepionke ale juz Kacprowi nie dali,bo stan podgoraczkowy i kaszel.A to wszystko z przedszkola,bo deszcz padal ostatnio i w sumie zimno bylo a dzieci na dworzu byly,wiec po tamtym dniu go zlapalo...Tez juz sil nie mam.Niech ta wiosna przyjdzie,bo za duzo tych wirusow w powietrzu.
agg,to troche nieciekawie masz z tym PCO napewno sie wyleczysz i bedziesz jeszcze mogla miec niejednego bobaska :wink:
Tez musze sie wybrac na "przeglad" tylko nie wiem gdzie sie kierowac najpierw hehe.Czy sama odrazu do jakiegos centrum isc,czy od lekarza trzeba skierowanie.Zapomnialam sie spytac wczoraj u lekarza,ale i tak jeszcze troche i pewnie liscik przyjdzie zeby na cytologie sie wstawic, bo podobno po 25 roku zycia przysylaja taki list.
adamirus napisał(a):a mój połówek pojechał na zakupy,i cóż ....
wrócił z mandatem
No tak,chwile postoisz w jakims miejscu zabronionym i zaraz pan-mandacik sie przypaleta...
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Anastazja » 15 sty 2011, 19:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Agg no to wspolczuje diagnozy,ale rowniez znam pare lasek z tym problemem i nie taki diabel straszny ,tylko trzeba byc pod kontrola.
Kindziulina no ja juz nie mam sil z tymi chorobskami naprawde,maly jako tako daje mu nurofen,bo on dziala tez przeciwzapalnie narazie nie szlam z nim do GP obserwuje go i widze ze jest poprawa,ale zauwazylam ze z tego kataru(tak mysle) oczka mu zaczely ropiec,przemywam mu je rumiankiem,ale chyba go szczypie bo jak przemyje to placze i oczy zamyka.Kindziulina a jakie mialas szczepienia? Ja to mam tyle zaleglych ze szok,czekam az maly skonczy 3 latka wtedy wszystko uzupelnie (oprocz MMR)
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez agg » 15 sty 2011, 21:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jakis cudow sprztajacych nie poczynilam, ale wszystko idzie mi tak strasznie woooolno :wink:
adamirus, wspolczuje mandatu :neutral:
anastazja, rumianek jest ok ale wewnetrznie. zewnetrznie moze strasznie uczulac!
uzywaj zwyklej wody przegotowanej albo roztworu soli fizjologicznej jak masz.
dobra, to ide dalej sprztac :twisted:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 15 sty 2011, 23:13 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
otoz to;/agg napisał(a):anastazja, rumianek jest ok ale wewnetrznie. zewnetrznie moze strasznie uczulac!
uzywaj zwyklej wody przegotowanej albo roztworu soli fizjologicznej jak masz.
a czemu oprocz tego? wszyscy znajomi normalnie na to szczepia, podobno powiklania po chorobie sa 10 razy gorsze wymyslone przez media po szczepionce ;/Anastazja napisał(a):wszystko uzupelnie (oprocz MMR)
Napisane przez malaroksi » 17 sty 2011, 20:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez adamirus » 17 sty 2011, 21:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):Hej dziewczyny, ale się dziś załamałam :( miałam złożyć aplikacje do recepcjon class bo myślałam że Roksana pójdzie od września a tu taki zonk że dzieci urodzone do 1.09 kwalifikują się by w tym roku zacząć szkołe a urodzone od 1.09 na przyszły rok , oczywiście moja się musiała 1 dzień spóźnić i za to będzie rok czekać :/ pech normalnie by się urodzić 1.09 .... A już miałam taką piękną nadzieję że będę ją na 6 godzin wozić a nie na 3 , te 3 h mnie wybijają z rytmu dnia
a to nie wiedziałaś o tym wcześniej ?
córeczka agg też się nie załapie na ten wrzesień ....
i szczerze powiem,zazdroszcze :wink:
zawsze to rok więcej wolności dla dziecka i mniej obowiązków
bo jednak reception to już nie przedszkole,niestety :roll:
ja aplikacje dostałam z Coucilu w listopadzie ...... to znaczy papiery i wybór 3szkół .....
w marcu mam dostać odpowiedź gdzie się dostał :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez malaroksi » 17 sty 2011, 21:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez bogini8 » 17 sty 2011, 21:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jak pech to pech ;//malaroksi napisał(a):myślałam że jak się urodziła 1.września to się załapie , a tu kapa...
[ Dodano: |17 Sty 2011|, o 21:10 ]
mojemu jak nie szly zeby wcale to teraz ze 3-4 na raz dolny juz prawie wyszedl i kawlek gornej jedynki plus 2 obok przebijaja.
w dzien jest ok ale przebudza sie pare razy w nocy, dostaje smoka i spi dalej niestety czasem od rana jak sie przebudzi to spi juz z nami w lozku.najgorsze jest toze wybija mnie ze snu a ja na rano do pracy chodze;/ padam dzis na nos :roll:
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 17 sty 2011, 21:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):Ja myślałam że jak się urodziła 1.września to się załapie , a tu kapa...
bzdura totalna..... :roll: co nie ?
bogini8 napisał(a):mojemu jak nie szly zeby wcale to teraz ze 3-4 na raz dolny juz prawie wyszedl i kawlek gornej jedynki plus 2 obok przebijaja.
w dzien jest ok ale przebudza sie pare razy w nocy, dostaje smoka i spi dalej niestety czasem od rana jak sie przebudzi to spi juz z nami w lozku.najgorsze jest toze wybija mnie ze snu a ja na rano do pracy chodze;/ padam dzis na nos :roll:
no ząbkowanie to niefajne doświadczenie .... :neutral:
mój spokojnie przeszedł ....obyło się bez specjalnych rewelacji ....
oby mu wyszły jak najszybciej :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez agg » 17 sty 2011, 22:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):córeczka agg też się nie załapie na ten wrzesień ....
i szczerze powiem,zazdroszcze :wink:
szkoda tylko, ze wszyscy Jej przyjaciele, z ktorymi jest codziennie razem odkad skonczyla 13 m-cy pojda do szkoly :( :roll:
ja bym wolala jednak te szkolne, darmowe 6 godzin hihi :-P
bogini, najdluzej beda wychodzic 4 hihi, takze uzbroj sie w cierpliwosc :-P
przejezdzalam wczoraj kolo Ciebie i naszedl mnie dziki pomysl nawiedzenia Cie, ale pomyslalam, ze tak nie wypada z nienacka haha :mrgreen:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 17 sty 2011, 22:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
otoz to bo powinno byc rocznikowo a nie wrzesniowo, a rok sie konczy w grudniu a nie we wrzesniu z tego co mi wiadomo;/ bezsens.adamirus napisał(a):bzdura totalna..... co nie ?
agg napisał(a):przejezdzalam wczoraj kolo Ciebie i naszedl mnie dziki pomysl nawiedzenia Cie, ale pomyslalam, ze tak nie wypada z nienacka haha
trzeba bylo poslac ske i wpasc :)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 18 sty 2011, 06:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):szkoda tylko, ze wszyscy Jej przyjaciele, z ktorymi jest codziennie razem odkad skonczyla 13 m-cy pojda do szkoly :( :roll:
no to też fakt :neutral:
agg napisał(a):ja bym wolala jednak te szkolne, darmowe 6 godzin hihi :-P
no z tym to sie zgodze napewno :lol:
martwią mnie tylko te wszystkie dni wolne w szkole ..... :roll:
bogini8 napisał(a):otoz to bo powinno byc rocznikowo a nie wrzesniowo, a rok sie konczy w grudniu a nie we wrzesniu z tego co mi wiadomo;/ bezsens.
dokładnie,bezsens totalny
rocznik to rocznik a nie jakieś tam podziały na miesiące :roll:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
-