Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 9 mar 2011, 11:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wlsnie dlatego ja nie chcialam naciecia krocza wolalam sama leko peknac bosamoistne pekniecia goja sie szybciej niz naciecia. nie mowie tu o ekstremalnych przypadkach.;)Steinik napisał(a):ale to co pozniej sie dzialo masakarrra....
julka ma 3 latka i niedawno dopiero zagoila mi sie blizna/rana po nacieciu krocza.......diagnoza endometrioza....
ehhhh ale precz z narzekaniem....teraz ma byc juz tylko lepiej!!!!
Steinik, to super ze juz sie rozgoscilas jak ci sie podoba i jak ogolne wrazenia ze zmieny otoczenia?:)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez kindzulinaa » 9 mar 2011, 11:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
To macie spore mieszkanko 3 pokojowe.Ja mam dwojke dzieci i wystarczylo by mi tylko dwu pokojowe,no w sumie mieszkamy w dwu pokojowym ale plus living room i reception room,ktory moglby nie istniec jak dla mnie a ogrodek to to,co dzieci kochaja najbardziej :-) Moj starszy synus jak juz sie cieplej zrobilo na dworzu to by latal od rana do wieczora po ogrodku,tylko mi tu trawy brakuje,bo sam beton no ale na jego samochody akurat pasuje :wink:
Dzisiaj juz z najmlodszym na spacerku bylam.Rano jak szlismy Kacpra odprowadzic to chlodno bylo,ale jak juz slonce wyszlo to cieplo sie nagle zrobilo.Ale chcialabym juz prawdziwej wiosny,cieple powietrze i wtedy grillek na ogrodzie :D
A tak z innej beczki,to wczoraj poszlam do pielegniarki z dzieciaczkami,bo maja straszny katar.Kacper to juz ma z poltora miesiaca napewno i to czasami z krwia oprocz tego bole glowy miewa czasami.Wygladalo nam to na zatoki,ale pani pielegniarka stwierdzila,ze to normalne ze po okresie zimowym dzieci tak moga miec.Tylko,ze kupywalismy spraye do noska,specjalne syropy i nic nie dzialalo.No ale dostalismy wczoraj masci antybiotykowe do noska i zobaczymy jaki bedzie efekt.Oby przeszlo,bo az mu sie ranki porobily w srodku od tego czesto smarkania i od tej krwi.A no i na bole glowki,to oczywiscie magczny paracetamol mam podawac :wink:
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Steinik » 9 mar 2011, 12:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
i tak w kolko...pozniej stwierdzili ze to endometrioza.leczenie hormonami i plus..20 kg...co przy mojej budowie jest masakra....jestem osoba hmmm''korpulentna''hihihihifakt mam 178 cm wzrostu ale waga masakar a.....dopiero zaczyna spadac...powoli bo powoli ale cos drgnelo.. :roll:
w przyszlym tygodniu ide torpedke zapisac do przedszkola.....ehhh kolejny stresiorrrrr :neutral:
[ Dodano: |9 Mar 2011|, o 12:06 ]
co do wrazen to hmmmm....polskie dzieciaczki mozna rozpoznac po czapce heheheh,,,,,zaskoczona bylam tym jak sa maluszki ubierane...kiedy ja wyszlam w bluzie polarowej i bylo mi dosc chlodno sasiadka wyszla z dzieckiem w wozku w samych spioszkach i bez czapki...dodam iz wiaterek spory byl...na''miescie''tez widzialam akie przypadki.....
okolica nawet fajna...same domki...domeczek z zewnatrz za bardzo mi sie niepodoba .ale w srodku spoko....
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez agg » 9 mar 2011, 14:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
to endo mialas tylko w miejscu naciecia? jak bylo po usunieciu? czy zmiany w obrebie macicy tez mialas stwierdzone, ze bralas hormony?
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Steinik » 9 mar 2011, 15:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Steinik
- Stały Bywalec
Napisane przez Anastazja » 9 mar 2011, 18:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dziewczyny dostalyscie papiery do spisu ludnosci zeby wypelnic? Bo nam dzis przyszly.I sama nie wiem co o tym myslec,w sumie nie mamy nic do ukrycia,ale po co to komu? ten kto chce cos zataic to i tak nieprawde wpisze,a zreszta przeciez urzedy maja nas w swoim spisie.Troche tego nie rozumiem,z kim nie rozmawiam to kazdy mowi ze nie bedzie tego wypelnial,pomimo grozby ze kare mozna za to zaplacic.A jak jest z Wami co myslicie o tym wszystkim?>
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez ewela119 » 9 mar 2011, 19:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez bogini8 » 9 mar 2011, 19:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja juz wypelnilam i siedza w kopercie. co 10lat jest robiony ten spis.miedzy innymi po to zeby wiedziecile gdzie i jakich ludzimieszka jakie maja potrzeby. cy w przyszlosci w jakiejs okolicy ma powstac np szpital itp..czemu mam tego nie wypelniac nierozumiem? niejestem morderca ani zlodziejem nie mam z tym problemu :PDziewczyny dostalyscie papiery do spisu ludnosci zeby wypelnic? Bo nam dzis przyszly.I sama nie wiem co o tym myslec,w sumie nie mamy nic do ukrycia,ale po co to komu? ten kto chce cos zataic to i tak nieprawde wpisze,a zreszta przeciez urzedy maja nas w swoim spisie.Troche tego nie rozumiem,z kim nie rozmawiam to kazdy mowi ze nie bedzie tego wypelnial,pomimo grozby ze kare mozna za to zaplacic.A jak jest z Wami co myslicie o tym wszystkim?>
- Reputacja: 100
Napisane przez malaroksi » 9 mar 2011, 20:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Anastazja » 10 mar 2011, 10:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kurde ale dzis wieje,a juz tak ladnie bylo,spijam kawke i ide cos na obiad kupic.
Milego dnia laseczki.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez Steinik » 10 mar 2011, 12:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
czas na dobra kawusie....moze która jakie ciasto dzis upiekla??heheh przydaloby sie do kawy... :-P
a swoja droga naszlo was ostatnio na pieczenie.hehehe...ja jeszcze niepotrafie ale za niedlugo mam zamiar wyprobowac przepis malaroksi na buleczki.....moze sie mi cos uda :roll:
pozdrowionka
-
- Steinik
- Stały Bywalec
Napisane przez malaroksi » 10 mar 2011, 12:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Znajomi kupili bilety by przyjechać do Nas i przylatują 16-23 maj ,muszę sobie już urlop zabukować w pracy by potem nie było jaj :-P Nawet tanio ich to wyszło bo za 4 osoby i 1 bagaż rejestrowany 15kg zapłacili 876 zł a wcześniej wychodziło 1300 , tak więc troszkę im się oszczędziło.
Moja siostra przyleci w sierpniu mam nadzieję że też bilety będą w jakiejś rozsądnej cenie. Moja siostra szła rano zaprowadzić syna do szkoły i po drodze wstąpiła do biedronki , mówi że kupiła ćwiartkę kurczaka za 11zł , kilo cukru za 4,99 chleb za 4,90 to normalnie włos mi się na głowie zjeżył... Ja tutaj u Pakistana polski świeżutki pyszny chleb kupuję za 69 pensów tyle a cukier w asdzie za 68 pensów czyli taniej niż w Polsce , masakra.
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Steinik » 10 mar 2011, 12:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Steinik
- Stały Bywalec
Napisane przez ewela119 » 11 mar 2011, 11:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez agg » 11 mar 2011, 18:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a):Jakas paranoja, nie mozna sie dostac do poloznej bo przyjmuje tylko 1 dzien w tyg ale skoro ma tyle pacjentek to dlaczego nie przyjmuje np 2 czy 3 dni to jest dla mnie zagadka :roll:
bo zazwyczaj jedna polozna przyjmuje w kilku przychodniach. do tego dochodzi jeszcze praca w terenie. widocznie w Twojej przychodni wystarczy 1 polozna na ilosc pacjentek.
mozesz tez poszukac innej przychodni gdzie jest wiecej pacjentow i tym samym tez lekarzy, pielegniarek i poloznych. :)
ja mam tak samo, ze jak siedze w domu to sa nuuudy, a jak zaczne juz cos robic to konca nie widac. dzis wyszlam z domu o 10 i dopiero o 18 wrocilam.
a teraz mam ponad tydzien wolnego :mrgreen: okazalo sie, ze mam wiecej holidaya do wykorzystania niz myslalam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wstepne plany juz poczynilam, takze nudzic sie chyba nie bede :wink:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
-