Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
agg, pasuje do ciebie tak jakos :))
no twoja juz powyzej 3 :)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

ehhh naogladalam sie kociakow....ale moj małżon sie niezgadza.... :evil:
trzeba bedzie go troszku ''urobic''hmmm musimy z torpedka obmyslec plan heheheheheheheh
taki kociak w domeczku i zaraz weselej.....

[ Dodano: |12 Mar 2011|, o 21:18 ]
http://www.usedwalsall.co.uk/classified ... r_21243147

ten tez slodziachny :-D

[ Dodano: |14 Mar 2011|, o 14:40 ]
Dzieńdoberek......ale dzisiaj cieplutko...Torpedka caly dzien w ogrodzie....ja skonczylam na dzisiaj sprzatanko....czas na kawusie.... :mrgreen: zasluzylam no.....heheheheh
a popoludniu trzeba zapasy uzupelnic....wiec naciagniemy malzona na jakie zakupki.....

mam pytanko slyszalayscie pewnie o tym co w japonii sie dzieje....czytalam dzisiaj wiadomosci,i moze byc powtorka z czarnobyla,tzn...zagrozenie dla zdrowia itp...i tu moje pytanko co myslicie o podawaniu dziecia juz jodu?w 8 roku podobno troche pozno sie zaczelo o tym mowic.....
jakie jest wasze zdanie na ten temat??

pozdrowionka
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

Hej co tak cicho, rozumiem że wszystkie na ogródkach :)
ewela jak tak po wizycie u ginekologa i usg w porządku wszystko?
Ja dziś już do pracy muszę wracać ale następny poniedziałek znowu wolny hura :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

u nas dzis deszczowo wiec nici z ogrodka,,,,
czas na cieple kapcie i kawusie.........
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

Steinik, hej kobietki u mnie slonko caly dzien i cieplutko:)
a moj maluch zaczal chodzic:)) jeszcze sie podtrzymuje albo schodzi na czworaka, ale sie rozkreca:)) za miesiac 1 urodziny :)trzeba wymyslic jakis prezent..chyba rowerek kupimy :) przymierzalismy jeden w tosrusie to ma;y wcale nie chcial schodzic z niego tylko dziukal ze chce jechac dalej:))
milego dzionka koiety musze odpoczac po robocie troche ..ciezki dzien...
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini pomysl z rowerkiem jak najbardziej...moja mala z rowerka i jezdzika nie schodzila...teraz musimy ro czyms wiekszym...no i ogrooomniaste Gratki dla malucha!!! :509:
teraz to bedziesz musiala za nim gonic...pozdrowionka
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

Steinik napisał(a):teraz to bedziesz musiala za nim gonic...pozdrowionka

ja i tak juz za nim ganiam od 2 hihiihi bo wtedy zaczal raczkowac, raczkowal tydzien i zaczal wstawac i chodzic przy meblach :) a walasciwie biegac przy meblach i po schodach:P ehh jak ten czas leci.
trzeba imprezke mlodemu zorganizowac:)))
a o czym wiekszym myslicie? sensie wiekszy rower czy cos do ogrodu?
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8, to fajniacko, ja tylko czekam aż mój się zacznie puszczać. w czwartek skończy 9mies a już czworakuje ile sił z dupce i staje przy meblach i chciałby ciągle być w pionie ale na razie chodzić to tylko za rączki.

właśnie, ewela, jak tam usg i wizyta u gina?

Steinik, z tym jodem to poważna sprawa bo jak za wcześnie weźmiesz to możesz sobie ostro zaszkodzić (tym bardziej dziecku) bo chodzi o to, że trzeba dokładnie wyliczyć kiedy wziąć jod, żeby zadziałał dokładnie w chwili napromieniowania a do tego to już trzeba mieć odpowiednie czujniki napromieniowania i wiedzieć w jakiej dawce i w jakim czasie wziąć ten jod... także trochę skomplikowane. z dadmiaru jodu można zachorować m.in. na nadczynność lub niedoczynność tarczycy
syjonka
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

Dzieki dziewczyny za pamiec :) Lekarz powiedzial ze na chwile obecna wszystko jest w porzadku, moja fasolka ma 3mm :) Rozbieznosc miedzy tym co wychodzi z miesiaczki a tym co z usg jest niewielka, kolo tyg. Oczywiscie kazal byc dobrej mysli i dbac o siebie. Za 2 tyg mam kolejna wizyte i wtedy mam nadzieje zobaczyc juz to bijace serduszko :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

bogini8 mysle o jakims wiekszym rowerku takim z odczepianymi kolkami po bokach....i ostatnio mala calkiem fajnie sobie radzila na trampolinie...wiec i do ogrodu by sie przydala....

a co do tego jodu to hmmm....ja sama niewiem ale takie roznosci mozna wyczytac :shock: :shock: :shock: ehhh poczekamy zobaczymy.....przestalo padac i zaliczylysmy spacerro...hehehhe...znalazlysmy w okolicy nawet fajny plac zabaw...
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

syjonka napisał(a):ja tylko czekam aż mój się zacznie puszczać.
;))) hihih na pewno ?:D

Steinik, nie am co panikowac mowili ze nawet jak bedzie romeniowanie to troszke daleko od nas to raz a po 2 w samej japoni bedzie to dawka 1/4 tego co otrzymuje pacjent przy rentgenie brzucha ;)

trampolinka super rzecz sama bym poskakala na takiej wielkiej trampolinie!!!!:D:D:D:D
ewela119, to super ze wszystkow porzadku indformuj na bierzaco:)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Agg a widzialas takie?? http://www.usedwalsall.co.uk/classified ... s_21246270 suuuuper sa.......
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 16 mar 2011, 12:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Steinik, jakie puchacze :D
ja lubie tylko takie tzw. "dachowce" ;) juz bym po tego kota pojechala, ale obiecalam kolezance, ze wezme Jej tylko ona wciaz probuje synka przekabacic... nie wiem co zrobic :roll:
czy wziasc sobie takiego malentasa od obcych czy 6 miesiecznego, szczepionego itd. od kolezanki z pracy :roll:

no nic kawka sie parzy i croissant w piekarniku :)
mam troche urlopu do wykorzystania, wiec wolne od pracy.
no to sie luzuje... ;)
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

hehe to ja sie wpraszam nakawke.... :mrgreen:
hmmmm 6 mies to juz troche odchowany no nie??
male kociaki to kazde fajne....mialam kiedys rudego persa....znajde....siostra wracala z szkoly i znalazla w parku...wygladal jak wiewiorka....i potem sie okazalo ze to pers....po kilku latach poczul zew natury i uciekl.....a tutaj chcialabym kociaka...ale hmmmm moze i malzon ma troche racji....do kraju go zabrac nie mozna bo to dla niego uciazliwe...i niewiem co landlord mysli o zwierzakach w domu....hmmm w umowie nic takiego niema....
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

Takiego szarego puchacza maja moi tesciowie w pl, mily w dotyku ale niezbyt przyjacielski w usposobieniu. Jak zachodze do tesciow z mala to odrazu ucieka, a kiedys drzwi na schody byly zamkniete i nie mial gdzie uciec, jak go Gocha przegonila po pokojach to az sie porzygal :D Na codzien raczej nie ma takich rewelacji :)

Nasz Rysko to juz czlonek rodziny, ale teraz jak sobie mysle o tym co my sie z nim mamy to drugi raz bym sie niezdecydowala. Zwirki, karmy i zabawki dla niego kosztuja, a pomimo to ze ma swoje zabawki niszczy nam meble, zdemolowal nam cale lozko i prawie nowe firanki za ktore zaplacilam mase kasy, moj myslalam ze mnie z chalupy wywali razem z tym kotem. oczywiscie o drapaniu za nogi i skakaniu po glowie juz nie wspominam :mrgreen: Tyle dobrego ze moj ma ciotke w Bham ktora uwielbia czarne koty wiec nie mamy problemu co z nim zrobic jak pojedziemy do Pl...

Pogoda dzis okropna :roll: Mi sie spac chce jak nie wiem co i glowa mnie boli, nawet dzieci jakies marudne :/ Gdzie ta piekna wiosna? :roll:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona