TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
Napisane przez dorotajab » 12 lis 2010, 11:52 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
testowy napisał(a):och, uwielbiam Jożina z Bażin oczywiście,
a ja wlasnie pokochalam
od trzech dni slucham tego w kolko ;) pewnie nie swiadczy to o mnie za dobrze, ale zawieszam sie wpatrzona w ekran z tępym usmiechem ;)
uwielbiam ten truchtowy taniec
moj ojciec mial taka brode za mlodziaka- jak ja zgolil to moja mama go nie poznala ;)
jak widac sa dobre strony kazdej awantury ;)
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez Thorgal » 5 maja 2011, 07:38 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
-
- Thorgal
- Początkujący
- Reputacja: 2
Napisane przez Krystianek » 6 maja 2011, 09:06 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
A-TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI
B-TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
A tak na powaznie to juz obraza i glupia odwaga piszac taki post bo jesli myslales ze formumowicze zaczna bic brawo i cieszyc sie z twojego postu bo ich obraziles to jestes w bledzie.
Aha-pochodze ze wsi zabitej dechami o ktorej polska zapomniala (liczy sobie 86mieszkancow) tam sie wychowalem i wyuczylem ale kurna nie wiem czy sloma mi wystaje z butow
Mam Wykształcenie wyższe,pracuje jako architekt w M&S,lubie wycieczki nie tylko krajoznawcze,lubie muzyke taniec i spiew,nie interesuje mnie zycie i kultura tego miasta
i pewnie nie nadaje sie do waszej "bandy" :(
Ale jakos nie bede plakal nad tym gdyz kazdy z nas tutaj zarejestrowanych ma swoich znajomych i przyjaciol (w wiekszym badz mniejszym gronie) i watpie w to by chcieli "przystapic do twej bandy" badz organizacji po tak obrazliwym poscie.
Pozdrawiam wszytskich tych ktorzy tak jak ja siedza i pisza w tym bagnie :P
-
- Krystianek
Napisane przez dorotajab » 6 maja 2011, 10:18 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
wyłącznie???
a moze wyłoncznie :D :D :D :D
-
- dorotajab
- Zaangażowany
Napisane przez Krystianek » 6 maja 2011, 10:53 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
A jesli jestes "ludziem" :P z poza tego bagna (krotko ujmujac-normalna :P ) wyksztalcona itp to napiszesz WYLANCZNIE.
i watpie w to zeby tu byl blad gdyz na klawiaturze "n" jest daleko od "l" badz "c" "z"
czyli krotko mowiac-zwykly "burak"
A do was wyzej forumowicze-trzeba byc wyksztalconym by to osiagnac :P
-
- Krystianek
Napisane przez Krystianek » 6 maja 2011, 10:55 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
-
- Krystianek
Napisane przez dorotajab » 6 maja 2011, 10:56 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
Krystianek napisał(a):tak z ciekawosci szukalem tego slowa w slowniku i nie moge znalezc-pewnie slownik mam do kitu
pewnie tak ;)
pewnie jest wylancznie nie dla Ciebie :D
-
- dorotajab
- Zaangażowany
Napisane przez Krystianek » 6 maja 2011, 11:15 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
pewnie nie pojeby umieja go uzywac :P
a ja to wylancznie zwykly facet ze wsi jestem -BEZ SLOMY Z BUTOW
-
- Krystianek
Napisane przez Krystianek » 6 maja 2011, 11:24 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
Przepraszam ze pytam-gdzie wy mieszkacie? :P
Ludzie ,ktorzy maja poczucie humoru , maja cos do powiedzenia ( ps nie interesuja nas matki z dziecmi ) lubia podrozowac i BYLI GDZIES !! nie mamy na mysli ze pojechali do innej dzielnicy autobusem , to sie nie liczy !
Szukamy tez towarzystwa do wypraw po calym tym pieknym kraju.
staram sie to ogarnac i nie potrafie-chyba to jest tylko dla.....................bandy.
bo ja to nigdzie nie bylem "wylancznie" poza polska,niemcami,holandia,francja i uk.a autobusiami lubie jezdzic czasami :P
-
- Krystianek
Napisane przez Tadeusz Rydzyk » 13 maja 2011, 21:08 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
-
- Tadeusz Rydzyk
- Przyczajony
- Reputacja: 0
Napisane przez kucza21 » 18 maja 2011, 14:54 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
-
- kucza21
- Rozeznany
- Reputacja: 7
Napisane przez mgra78 » 18 maja 2011, 22:39 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
-
- mgra78
- Początkujący
Napisane przez Maxio » 12 sie 2011, 15:40 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
-
- Maxio
- Początkujący
Napisane przez Guest » 12 sie 2011, 16:21 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
Maxio napisał(a):osly :)
no to juz wiemy jak twoja rodzina ma na nazwisko, ale moze powiesz cos wiecej w temacie? :twisted:
-
- Guest
Napisane przez Iwona123 » 15 sie 2011, 01:38 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
Pierwsza rzecz na jaka chce zwrocic uwage byla juz poruszana w tej dyskusji, matki z dziecmi. Osoba tworzaca grupe ktorej glownym zalozeniem jest wyjscie ponad to 'bagno' powinna zaczac od wyjscia ponad stereotypy, ten akurat, o trudach podrozowania z dziecmi, stracil swiezosc wraz z rozpowrzechnieniem pampersow. Nie ukrywam ze mnie osobiscie zabolal, pewnie dlatego ze post jest tak sformulowany, ze sugeruje iz mamy z dziecmi sa bez poczucia humoru, nie maja nic do powiedzenia, sa niewyksztalcone lub nieobyte w swiecie.
Druda kwestia to wlasciwie pytanie... co naprawde mial ten temat na celu? Jestescie juz mini grupa ludzi, wiec jak to sie stalo ze w tych wszystkich miejscach gdzies gdzie byliscie, nie spotkaliscie nikogo interesujacego, kto by mogl dolaczyc do Waszej grupy?
Moze chcecie jakas rade na poczatek od mamy z dzieckiem? Moze zamiast ociekac zajebistoscia na forum, zrobicie z niej uzytek i zaczniecie poznawac, a nie szukac ludzi? Moze z tych miejsc Gdzies wezmiecie oprocz saszetek z cukrem, kilka numerow telefonow albo adresow mailowych? Moze to zwykly prowokacyjny post i wlasnie stracilam kilka minut na dopisanie swoich 3 groszy. I moze moglam napisac cos madrzejszego 8)
Moja wypowiedz to tylko wypowiedz na forum, jedna z licznych, osobiscie podpisuje sie obiema rekami pod tym jak temat wyczerpala Dorotajab.
-
- Iwona123
- Przyczajony
-