TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;
testowy napisał(a):och, uwielbiam Jożina z Bażin oczywiście,

a ja wlasnie pokochalam
od trzech dni slucham tego w kolko ;) pewnie nie swiadczy to o mnie za dobrze, ale zawieszam sie wpatrzona w ekran z tępym usmiechem ;)
uwielbiam ten truchtowy taniec
moj ojciec mial taka brode za mlodziaka- jak ja zgolil to moja mama go nie poznala ;)

jak widac sa dobre strony kazdej awantury ;)
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

Gościu, wyżej srasz niż dupę masz. To wszystko w tej sprawie.

Thorgal
Początkujący

Reputacja: 2
Neutralny

Mam pytanie do autora tego postu-co ma na mysli dajac taki post?mianowicie;
A-TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI
B-TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
A tak na powaznie to juz obraza i glupia odwaga piszac taki post bo jesli myslales ze formumowicze zaczna bic brawo i cieszyc sie z twojego postu bo ich obraziles to jestes w bledzie.
Aha-pochodze ze wsi zabitej dechami o ktorej polska zapomniala (liczy sobie 86mieszkancow) tam sie wychowalem i wyuczylem ale kurna nie wiem czy sloma mi wystaje z butow
Mam Wykształcenie wyższe,pracuje jako architekt w M&S,lubie wycieczki nie tylko krajoznawcze,lubie muzyke taniec i spiew,nie interesuje mnie zycie i kultura tego miasta
i pewnie nie nadaje sie do waszej "bandy" :(

Ale jakos nie bede plakal nad tym gdyz kazdy z nas tutaj zarejestrowanych ma swoich znajomych i przyjaciol (w wiekszym badz mniejszym gronie) i watpie w to by chcieli "przystapic do twej bandy" badz organizacji po tak obrazliwym poscie.

Pozdrawiam wszytskich tych ktorzy tak jak ja siedza i pisza w tym bagnie :P
Ostatnio edytowano 6 maja 2011, 12:08 przez Krystianek, łącznie edytowano 1 raz

Krystianek

a tak a propo jak sie pisze WYLANCZNIE

wyłącznie???
a moze wyłoncznie :D :D :D :D
dorotajab
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

zalezy bo jesli jestes uczestnikiem tego samego bagna co ja (forum) to napiszesz WYLACZNIE
A jesli jestes "ludziem" :P z poza tego bagna (krotko ujmujac-normalna :P ) wyksztalcona itp to napiszesz WYLANCZNIE.

i watpie w to zeby tu byl blad gdyz na klawiaturze "n" jest daleko od "l" badz "c" "z"
czyli krotko mowiac-zwykly "burak"

A do was wyzej forumowicze-trzeba byc wyksztalconym by to osiagnac :P

Krystianek

tak z ciekawosci szukalem tego slowa w slowniku i nie moge znalezc-pewnie slownik mam do kitu

Krystianek

Krystianek napisał(a):tak z ciekawosci szukalem tego slowa w slowniku i nie moge znalezc-pewnie slownik mam do kitu

pewnie tak ;)

pewnie jest wylancznie nie dla Ciebie :D
dorotajab
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
pewnie nie pojeby umieja go uzywac :P
a ja to wylancznie zwykly facet ze wsi jestem -BEZ SLOMY Z BUTOW

Krystianek

Czujesz ze to miasto nie jest dla Ciebie .....
Przepraszam ze pytam-gdzie wy mieszkacie? :P

Ludzie ,ktorzy maja poczucie humoru , maja cos do powiedzenia ( ps nie interesuja nas matki z dziecmi ) lubia podrozowac i BYLI GDZIES !! nie mamy na mysli ze pojechali do innej dzielnicy autobusem , to sie nie liczy !

Szukamy tez towarzystwa do wypraw po calym tym pieknym kraju.

staram sie to ogarnac i nie potrafie-chyba to jest tylko dla.....................bandy.
bo ja to nigdzie nie bylem "wylancznie" poza polska,niemcami,holandia,francja i uk.a autobusiami lubie jezdzic czasami :P

Krystianek

bandamisia a macie jekies fajne dziewczyny bez zachamowan ? Zachec czyms ludzi ! Moze robice jakis sex grupowy na tych wypadach ?

Tadeusz Rydzyk
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

kucza21
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

Kolego Bandamisia, generalnie podoba mi się Twoja inicjatywa zbierania grupki ludzi do fajnych wypadów, również zgadzam się z opinią, że w Bham i okolicach stacjonuje cała masa baranów. Niestety forma przekażu, którą próbujesz zachęcać ludzi jest lekko odpychająca, a szkoda bo chętnie bym pojeździł po UK.
mgra78
Początkujący

Neutralny

osly :)

Maxio
Początkujący

Neutralny

Maxio napisał(a):osly :)

no to juz wiemy jak twoja rodzina ma na nazwisko, ale moze powiesz cos wiecej w temacie? :twisted:

Guest

Pozwole sobie dodac moja krotka wypowiedz.
Pierwsza rzecz na jaka chce zwrocic uwage byla juz poruszana w tej dyskusji, matki z dziecmi. Osoba tworzaca grupe ktorej glownym zalozeniem jest wyjscie ponad to 'bagno' powinna zaczac od wyjscia ponad stereotypy, ten akurat, o trudach podrozowania z dziecmi, stracil swiezosc wraz z rozpowrzechnieniem pampersow. Nie ukrywam ze mnie osobiscie zabolal, pewnie dlatego ze post jest tak sformulowany, ze sugeruje iz mamy z dziecmi sa bez poczucia humoru, nie maja nic do powiedzenia, sa niewyksztalcone lub nieobyte w swiecie.
Druda kwestia to wlasciwie pytanie... co naprawde mial ten temat na celu? Jestescie juz mini grupa ludzi, wiec jak to sie stalo ze w tych wszystkich miejscach gdzies gdzie byliscie, nie spotkaliscie nikogo interesujacego, kto by mogl dolaczyc do Waszej grupy?
Moze chcecie jakas rade na poczatek od mamy z dzieckiem? Moze zamiast ociekac zajebistoscia na forum, zrobicie z niej uzytek i zaczniecie poznawac, a nie szukac ludzi? Moze z tych miejsc Gdzies wezmiecie oprocz saszetek z cukrem, kilka numerow telefonow albo adresow mailowych? Moze to zwykly prowokacyjny post i wlasnie stracilam kilka minut na dopisanie swoich 3 groszy. I moze moglam napisac cos madrzejszego 8)
Moja wypowiedz to tylko wypowiedz na forum, jedna z licznych, osobiscie podpisuje sie obiema rekami pod tym jak temat wyczerpala Dorotajab.

Iwona123
Przyczajony

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona