Gorąco pozdrawiam i zdrowych i wesołych świąt życzę .
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Mam na imię Marcin , w połowie stycznia mam jechać do hrabstwa kornwalia do pracy przy zonkilach.
Mam mieszkać w Newquay.
Poprosze wszystkie osoby ktore moga mi cos powiedzziec na temat pracy tam i mieszkania.
Pozdrawiam i dziekuje za informacje !!!
gg
1361130
adamson.marcin@gmail.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-

-
adamson1973
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Byłem w Newquay na wakacjach- ta miejscowość jest brytyjską stolicą surfingu.Utrzymują się głównie z turystów.Polonii jest tam garstka-głównie pracują w turystyce.Generalnie było drożej niż w Birmingham, ale ja byłem w sezonie wypoczynkowym.Jest bardzo ładnie- szczególnie widoki na morze.
-

-
krisbrumm
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 75
-
Dzieki bardzo za przynajmniej taką informację !Jednak to też ważne ponieważ mam tam mieszkać a pracować mam w Penzance!
Pozdrawiam .
-

-
adamson1973
- Przyczajony
-
-
Moja rodzinka mieszkała przez pewien czas w Plymouth(Devon) to już prawie Kornwalia.Bardzo im się podobało jednak byli zmuszeni przenieść się do West Midlands z powodów czysto ekonomicznych, czyli problemów z pracą.Kornwalia to tak jak nasze Mazury,piękne ale niestety brak przemysłu a co za tym idzie sezonowość pracy(turystyka i rolnictwo).
Powodzonka i WESOŁYCH ŚWIĄT :D
-

-
eric27
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 18
Wielkie dzieki wszystkim.
Oczywiście liczę że może dobrze bedzie tam zacząc i szukać czegoś ciekawszego póżniej juz jak się tam rozpatrze , co i jak.
Pozdrawiam !!!
-

-
adamson1973
- Przyczajony
-
-
Powrót do PRZEDSTAW SIĘ