Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez barwnie » 22 paź 2010, 08:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- barwnie
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez malaroksi » 22 paź 2010, 08:46 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
a ta a propo to syjonka chyba się naraziłaś he he uważaj jeszcze 39 minusów i twoja wypowiedź będzie niewidoczna :053:
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez syjonka » 22 paź 2010, 09:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
co do artykułu to jest na prawdę zabawny, takie to chyba wklejają do gazet typu 'bravo girl' :lol:
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez barwnie » 22 paź 2010, 09:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mnie tez artykuł sie wydał zabawny, dlatego wstawiłam tego linka, chociaż przyznam sie, że chciałabym mieć w sobie tyle zacięcia, zeby pracować, studiować i zajmować sie domem i dzieckiem i jeszcze pieknie wyglądac. a z tym ostatnim to u mnie jakoś nijak. chba mnie deprecha dopada.
a te plusiki i minusiki to własnie dopiero zaobaczyłam, beznadzieja
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez syjonka » 22 paź 2010, 09:27 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
barwnie, przestań, jaka depresja? głowa do góry, taki piękny dzisiaj dzień :mrgreen:
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez barwnie » 22 paź 2010, 10:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja też z perspektywy czasu bardzo sie ciesze, że mogłam siedzieć w domu i patrzeć jak mój mały mężczyzna sie rozwija. jestem pewna, że on bardzo na tym skorzystał a 3 lata mineły nawet nie wiem kiedy. jednak teraz po tak długiej przerwie jest mi trudno znaleźć pracę, a siedzenie w domu mi nie sprzyja.
dlatego wyszukuje pewnie takie "perełki" w necie o spełnionych kobietach. bo tak naprawde to ja uwielbiam być zapracowana i umawiać sie na spotkania do fryzjera :-P przez internet hehe ;)
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez agg » 22 paź 2010, 15:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):Źle zrozumiałaś syjonke ona skomentowała tylko te plusiki i minusiki pod naszymi posatmi które admin nam tu zafundował byśmy mogli oceniać swoje wypowiedzi. :)
dopiero teraz to zauwazylam :zdziw: ale mam spozniony refleks :lol:
barwnie napisał(a):mnie tez artykuł sie wydał zabawny, dlatego wstawiłam tego linka, chociaż przyznam sie, że chciałabym mieć w sobie tyle zacięcia, zeby pracować, studiować i zajmować sie domem i dzieckiem i jeszcze pieknie wyglądac.
do tego nie trzeba zadnego zaciecia! nie umiem tego wytlumaczyc ale takie rzeczy po prostu czasami przychodza naturalnie! ;)
syjonka napisał(a):a ja się cieszę, że nie mam na sobie takiej presji, żeby robić wszystko na raz i wydaje mi się, że jak któraś temu "daje radę", to chyba tylko na pokaz bo to wariactwo tak się katować
ale to zadna presja i wariactwo :wink: po prostu niektore kobiety zyja mniej lub bardziej intensywnie! jedna bedzie siedziec, marudzic i krytykowac ta co to "milion" spraw ma na glowie, wszystko ogarnia i cieszy sie zyciem :mrgreen:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez barwnie » 22 paź 2010, 15:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez Kitty » 22 paź 2010, 17:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
barwnie napisał(a):patrze w lustro i widze tylko zapracowana kobietę, a chciałabym widzieć kobietę spełnioną.
ojj, to zycze Ci z calego serca, zebys pewnego dnia tak sie poczula ;) Powiem szczerze, ze osobiscie czuje sie szczesliwa i spelniona :mrgreen: Kazdego dnia niesamowita radosc mna ogarnia, jest ona tak duza, ze zapewne moglabym sie nia z kilkoma osobami podzielic :D
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez syjonka » 22 paź 2010, 18:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty, to podziel się trochę z barwnie bo mamy tu chwilową deprechę :-)
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez barwnie » 22 paź 2010, 18:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ale ok nie bede już marudziła :), a jak znajde fajna pracę to się poczuje kobietą spełnioną :mrgreen: bo narazie to czuje sie jak kiedyś ewela napisała "bezużyteczna"
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez Kitka » 22 paź 2010, 18:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
U nas wszystko ok, spokojnie sobie żyjemy, także żadnych rewelacji nie mam do przekazania :grin: Chwalić też się nie mam czym, no może oprócz tego, że mój synio sam układa puzzle z 30 części i doczekałam się wyraźnego "kocham cie mami " takie mam teraz radości :mrgreen:
Artykuł z cyklu "Kobiety na traktory"... uśmiałam się do łez :roll: Może lepiej nie będę się wypowiadać na ten temat :wink:
Kitty
Ładnie napisaneKazdego dnia niesamowita radosc mna ogarnia, jest ona tak duza, ze zapewne moglabym sie nia z kilkoma osobami podzielic
syjonka
Ładnie napisane :wink:żle mnie zrozumiałyście, ja nie krytykuję kobiet, których do podejmowania tych wszystkich działań zmusiło życie, ani tych które chcą i pomimo trudności nie narzekają tylko nie rozumie kobitek, które biorą sobie z nudów na głowę studia, pracę, dom, dziecko i multum innych rzeczy a potem narzekają jakie to one nie są spracowane, zmęczone i niespełnione. życie wymaga poświęceń i jeżeli pomimo starań nie dajesz rady tego ciągnąć i możesz sobie coś odpuścić to odpuść najmniej ważną dla ciebie rzecz i czuj się spełniona w pozostałych dziedzinach. wszystko to kwestia nastawienia i podejścia do życia. wszystko ma swój czas
No nic nie muszę dodawać, ułatwiacie mi zadanie :grin:
adamirus Współczuje problemów z kręgosłupem z nim przelewek nie ma. Masz podobne schorzenie do tego co miał mój tata przez kilkanaście lat się męczył i zakończyło się operacją. Teraz jest dobrze, odpukać!
Czas ogarnąć bajzel i szykować spanie w polowych warunkach :grin:
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez Kitty » 22 paź 2010, 19:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
syjonka napisał(a):
Kitty, to podziel się trochę z barwnie bo mamy tu chwilową deprechę :-)
Z mila checia ;) To moze na tej listopadowej kawce? ;)
Kikta, jak slodko musialo to "kocham Cie mami" brzmiec ;)
A dlaczego spicie w polowych warunkach?
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez adamirus » 22 paź 2010, 20:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitka napisał(a):adamirus Współczuje problemów z kręgosłupem z nim przelewek nie ma. Masz podobne schorzenie do tego co miał mój tata przez kilkanaście lat się męczył i zakończyło się operacją. Teraz jest dobrze, odpukać!
nie strasz .... :neutral:
ja póki co chciałabym poczuć że mnie nie boli .... :roll:
bo póki co codziennie jade na przeciwbólowych :roll:
Kitty napisał(a):Powiem szczerze, ze osobiscie czuje sie szczesliwa i spelniona :mrgreen: Kazdego dnia niesamowita radosc mna ogarnia, jest ona tak duza, ze zapewne moglabym sie nia z kilkoma osobami podzielic :D
prawidłowo :mrgreen:
to wielkie szczęście tak się czuć :wink:
ja w kwestiach uczuciowych,mogę śmiało powiedzieć że czuję własnie takie szczęście :-)
jestem spełniona i szczęśliwa,czuję spokój jak myślę o swoim związku i rodzinie
a reszta ....no cóż,mogłoby być lepiej ale mam plany i marzenia
i życie przed sobą ;)
więc nie pozostaje mi nic innego jak iść do przodu i realizować to co sobie wyznaczyłam :-)
agg napisał(a):po prostu niektore kobiety zyja mniej lub bardziej intensywnie! jedna bedzie siedziec, marudzic i krytykowac ta co to "milion" spraw ma na glowie, wszystko ogarnia i cieszy sie zyciem :mrgreen:
dla mnie kochana,to tak szczerze ci powiem
jesteś wzorem do naśladowania ;)
serio
takie kobiety,z taką postawą,marzeniami i ambicją
to autorytet :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez Kitty » 22 paź 2010, 20:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):dla mnie kochana,to tak szczerze ci powiem
jesteś wzorem do naśladowania ;)
serio
takie kobiety,z taką postawą,marzeniami i ambicją
to autorytet :-)
Jak najbardziej sie z Toba zgadzam :-D :!:
-
- Kitty
- Zadomowiony
-