Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez syjonka » 13 lis 2010, 20:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
a ja mam jutro gości, takie małżeństwo które nam pomogło bezinteresownie się przeprowadzić także przygotuję naleśniki z nadzieniem jabłkowym polane czekoladą, założę się, że takich jeszcze nie jedli.
a młody już od paru dni jest już szczęśliwym posiadaczem pierwszego ząbka
-
- syjonka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez bogini8 » 13 lis 2010, 20:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez syjonka » 13 lis 2010, 21:31 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez bogini8 » 14 lis 2010, 00:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
raczkuje ale do tylu i w kolko ise kreci:D pozatym podciagnal sie przy zabawce ze stal sam przez chwile :mrgreen: a siadac sam nie chce skubaniec maly tylko jak sie go posadzi.
dobra lece do lozka cos mnie muli papapa
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 14 lis 2010, 10:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a):w Tesco wydalismy dzis 85f :/ No ale zapasy zrobilismy jak chomiki na zime :) Najbardziej zadowolona jestem z zakupow w Primarku gdyz wydalam 17f :) Kupilam sobie taki fajny dlugi sweter i legginsy, malej cieply bezrekawnik i 2 scierki :)
i super :mrgreen:
a i tak mało wydałaś w primarku g:hmm
:wink:
ewela119 napisał(a):Zalamalo mnie natomiast ze nie znalazlam zadnej kurtki ktora by mi odpowiadala, bylam jeszcze w Nextcie i New Looku ale wszystkie te kurtki i plaszczyki sa tak cienkie ze ja bym zamarzla w nich :/
eeeee niemożliwe
ja mam kurtke z Next i jest naprawdę baaaaardzo ciepła,zwłaszcza że tu przecież niema takiej zimy jak w Polsce :wink:
każdą zimową kurtke czy płaszczyk miałam tu z Next i nigdy nie zmarzłam jeszcze :wink:
a też zmarźluch jestem :razz:
też się wybieram dziś do Next po prezent dla M na urodziny :razz:
koszule fajną wybrałam ale boje się z rozmiarem sama kombinować bo te rozmiary to różnie szyte :roll: więc wole żeby pojechał jednak zemną ..... :wink:
na impreze urodzinową będzie super pasowała :mrgreen: :twisted:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 14 lis 2010, 10:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a): super
a i tak mało wydałaś w primarku
oj tak:))
no cos ty tu jest pelno cieplych kurtek i plaszcy saa mam pare:) no chyba ze szukasz czegos pokroju ruskiego kozuszka:D:)adamirus napisał(a):ewela119 napisał/a:
Zalamalo mnie natomiast ze nie znalazlam zadnej kurtki ktora by mi odpowiadala, bylam jeszcze w Nextcie i New Looku ale wszystkie te kurtki i plaszczyki sa tak cienkie ze ja bym zamarzla w nich
[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 10:40 ]
adamirus napisał(a):też się wybieram dziś do Next po prezent dla M na urodziny
koszule fajną wybrałam ale boje się z rozmiarem sama kombinować bo te rozmiary to różnie szyte więc wole żeby pojechał jednak zemną .....
kurde ja zawsze mam problem z wyborem prezentu bo moj zawsze twierdzi ze wszystko ma :)))
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 14 lis 2010, 11:13 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):kurde ja zawsze mam problem z wyborem prezentu bo moj zawsze twierdzi ze wszystko ma :)))
mój mówi dokładnie to samo :lol:
i że niczego nie potrzebuje
ale ta koszula akurat jest przepiękna ( przynajmniej jak dla mnie :wink: ) i chciałabym żeby ją miał :mrgreen:
a na święta ? :roll: pomysłu już brak ......totalna pustka w głowie :roll:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez bogini8 » 14 lis 2010, 11:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
oj tak ;/ znam ten bol:(adamirus napisał(a):a na święta ? pomysłu już brak ......totalna pustka w głowie
dobra bede za niedlugo jedziemy malemu kupic krzeslo do karmienia:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez syjonka » 14 lis 2010, 12:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez ewela119 » 14 lis 2010, 14:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez adamirus » 14 lis 2010, 15:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
koszula piękna :mrgreen: a mój mężczyzna w niej jeszcze piękniejszy :mrgreen:
bronił się troszkę przed zakupem,sugerując że za droga
ale nic do gadania nie miał,zwłaszcza że widziałam jak mu się podoba :twisted:
:wink:
synek dostał autka i ciężarówe :lol: do tego playmate by miał po czym tymi autkami jeździć bo widziałam że tego mu do zabawy brakuje
i obaj moi mężczyźni szczęśliwi :wink:
a jak oni szczęśliwi to i ja :mrgreen:
bogini8 napisał(a):dobra bede za niedlugo jedziemy malemu kupic krzeslo do karmienia:D
kupiłaś ? :razz: :twisted:
pochwal się jakie zakupiłaś :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez xvioletx » 14 lis 2010, 16:14 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dziś rano wyskoczylam na kawke z koleżanka i ona tez miała kurtkę z nexta - chyba warto się wybrać, No i jeszcze sprawdze tk maxa
ewela119, 100 to kupa pieniędzy, za taka kwotę chce się czegoś naprawdę porzadnego
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez bogini8 » 14 lis 2010, 17:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
kupilam kupilam juz sie chwale:)adamirus napisał(a):kupiłaś ?
pochwal się jakie zakupiłaś
[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 17:20 ]
zakupilam je w sklepie za pol ceny bo nie mialo kartonu i niby mialo ryske na podramienniku ktora okazala sie brudkiem:Pczyli zamiast 99 ....49:PP
a maly nie chce z niego wychodzic wcale taki dumny siedzi :P hihi
[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 17:21 ]
regulowana wysokosc i oparcie, 2 tacki odpinane, koszyk pod spodem, kolka do przemieszczania i samostojace uff:) wszystko to co chcialam w jednym:)
[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 17:47 ]
aha i wogole mam zly nastroj i jak sie wkurze to zaprzestanej tej diety bo waga stoi od tej uderzeniowej w miejscu i doprowadza mnie do szalu 63,5-64,5 i tak sie wacha caly czas i nic w dol;/ i ja mam dola ide zaraz z tego powodu upiec sernik z przepisuadamirus moze poprawi mi nastroj.
- Załączniki
-
- Highchair.jpg (16.65 KiB) Przeglądane 21426 razy
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 14 lis 2010, 19:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
napewno posłuży ci ( wam ) na długo :-)
i super że cena super :mrgreen:
xvioletx napisał(a):adamirus, bardzo ładna koszula :)
dziękować :mrgreen:
bogini8 napisał(a):aha i wogole mam zly nastroj i jak sie wkurze to zaprzestanej tej diety bo waga stoi od tej uderzeniowej w miejscu i doprowadza mnie do szalu 63,5-64,5 i tak sie wacha caly czas i nic w dol;/ i ja mam dola ide zaraz z tego powodu upiec sernik z przepisuadamirus moze poprawi mi nastroj.
:588:
no przy takiej wadze niema aż takich strasznych efektów,bo mało masz kochana do zrzucenia .....dlatego wolniej to pójdzie
najlepsze wyniki mają ci co mają do zrzucenia ponad 15kilo :wink: u nich to leci szybciutko ......
na pocieszenie powiem ci że u mnie tez zastój,to znaczy nie ważyłam się cały tydzień bo stwierdzam że i tak niema sensu,bo czekam na @ i zawsze wtedy kiepsko sie czuje,czuje się duża pełna i nadęta :wink:
i zmodyfikowałam sobie tego dukana,bo jednak bez owoców GINE :roll:
kocham owoce,i nie odmówie ich sobie.
więc stwierdzam że powoli,ale do przodu,i najważniejsze by zdrowo się odżywiać :wink:
nie jeść słodkiego nacodzień ( a jak już słodkie to Dukana ;) )
nie obżarać się tłustym,nie jem białego pieczywa,nie jem ziemniaków,ryżów makaronów .....
i jestem pewna że choć na efekty będe musiała czekać dłużej,to one przyjdą :-)
wszystko jest dla ludzi :mrgreen:
najważniejsze to zmienić nawyki żywieniowe ( przynajmniej w moim przypadku ) i widzę że daje rade.zamiast chleba z masłem szyną i serem na noc zjadam 3marchewki i jabłko,i jest super :mrgreen:
głowa do góry i cierpliwości :588:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez ewela119 » 14 lis 2010, 20:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):nie obżarać się tłustym,nie jem białego pieczywa,nie jem ziemniaków,ryżów makaronów .....
adamirus napisał(a):zamiast chleba z masłem szyną i serem na noc zjadam 3marchewki i jabłko,i jest super
O matko! Ja bym chyba umarla na takiej diecie :) Na szczescie nigdy nie musialam nic zrzucac i mam nadzieje ze nie bede musiala bo chybabym tego nie przezyla, ja straszny lasuch jestem :D Teraz polozna mi zabronila jesc sporo rzeczy np pasztetu i jestem zalamana bo chleb z pasztetem i ogorkiem lub pomidorem to moja ulubiona przekaska miedzy posilkami :/ Poki co dzielnie sie trzymam ale jak bedzie dalej to zobaczymy ;) W kazdym badz razie powidzwiam Was dziewczyny za wytrwalosc, ja bym nie dala rady :oops:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
-