Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
co do płaszczyku to muszę się pochwalić, że teściowa mi własnoręcznie szyje i przyśle w przyszłym tygodniu paczką także za nic nie płacę a będę mieć taki jak chcę:))

a ja mam jutro gości, takie małżeństwo które nam pomogło bezinteresownie się przeprowadzić także przygotuję naleśniki z nadzieniem jabłkowym polane czekoladą, założę się, że takich jeszcze nie jedli.

a młody już od paru dni jest już szczęśliwym posiadaczem pierwszego ząbka
syjonka
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

syjonka, fajnie, a u nas dalej nic.. tylko slinotok i jedzenie palcow i marudzenie :D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini8, ojej, biedna, mój to we wszystkim taki szybki, on to zanim zacznie siedzieć, będzie chodził:-)
syjonka
Rozeznany

Neutralny

syjonka, oj tez ale nie w zebach akurat;/
raczkuje ale do tylu i w kolko ise kreci:D pozatym podciagnal sie przy zabawce ze stal sam przez chwile :mrgreen: a siadac sam nie chce skubaniec maly tylko jak sie go posadzi.
dobra lece do lozka cos mnie muli papapa
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

witam niedzielnie :-)

ewela119 napisał(a):w Tesco wydalismy dzis 85f :/ No ale zapasy zrobilismy jak chomiki na zime :) Najbardziej zadowolona jestem z zakupow w Primarku gdyz wydalam 17f :) Kupilam sobie taki fajny dlugi sweter i legginsy, malej cieply bezrekawnik i 2 scierki :)

i super :mrgreen:
a i tak mało wydałaś w primarku g:hmm

:wink:

ewela119 napisał(a):Zalamalo mnie natomiast ze nie znalazlam zadnej kurtki ktora by mi odpowiadala, bylam jeszcze w Nextcie i New Looku ale wszystkie te kurtki i plaszczyki sa tak cienkie ze ja bym zamarzla w nich :/

eeeee niemożliwe
ja mam kurtke z Next i jest naprawdę baaaaardzo ciepła,zwłaszcza że tu przecież niema takiej zimy jak w Polsce :wink:
każdą zimową kurtke czy płaszczyk miałam tu z Next i nigdy nie zmarzłam jeszcze :wink:
a też zmarźluch jestem :razz:

też się wybieram dziś do Next po prezent dla M na urodziny :razz:
koszule fajną wybrałam ale boje się z rozmiarem sama kombinować bo te rozmiary to różnie szyte :roll: więc wole żeby pojechał jednak zemną ..... :wink:

na impreze urodzinową będzie super pasowała :mrgreen: :twisted:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

adamirus napisał(a): super
a i tak mało wydałaś w primarku

oj tak:))
adamirus napisał(a):ewela119 napisał/a:
Zalamalo mnie natomiast ze nie znalazlam zadnej kurtki ktora by mi odpowiadala, bylam jeszcze w Nextcie i New Looku ale wszystkie te kurtki i plaszczyki sa tak cienkie ze ja bym zamarzla w nich
no cos ty tu jest pelno cieplych kurtek i plaszcy saa mam pare:) no chyba ze szukasz czegos pokroju ruskiego kozuszka:D:)

[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 10:40 ]
adamirus napisał(a):też się wybieram dziś do Next po prezent dla M na urodziny
koszule fajną wybrałam ale boje się z rozmiarem sama kombinować bo te rozmiary to różnie szyte więc wole żeby pojechał jednak zemną .....

kurde ja zawsze mam problem z wyborem prezentu bo moj zawsze twierdzi ze wszystko ma :)))
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):kurde ja zawsze mam problem z wyborem prezentu bo moj zawsze twierdzi ze wszystko ma :)))

mój mówi dokładnie to samo :lol:
i że niczego nie potrzebuje

ale ta koszula akurat jest przepiękna ( przynajmniej jak dla mnie :wink: ) i chciałabym żeby ją miał :mrgreen:
a na święta ? :roll: pomysłu już brak ......totalna pustka w głowie :roll:

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

adamirus napisał(a):a na święta ? pomysłu już brak ......totalna pustka w głowie
oj tak ;/ znam ten bol:(
dobra bede za niedlugo jedziemy malemu kupic krzeslo do karmienia:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8, ja właśnie kupuję takie na ebay, za kilka minut się kończy aukcja, także się okaże czy będę go dziś mieć czy nie:)
syjonka
Rozeznany

Neutralny

Ja chce taki plaszczyk/dluga kurtke zebym nie zmarzla tez jak pojade do pl, a wszystko co tu ogladalam to kawalek matrialu i tyle, znalazlam dzis jedna kurtke ktora mi w miare odpowiadala w TK Maxx w dziale ubran na narty/snowboard (nie wiem czy dobrze napisalam :) ), byla w miare fajna i ciepla to z nowu kosztowala prawie 100f :/ Wiec nadal jestem bez kurtki, zaraz bede dzwonic do siostry niech mi kupi jakas w pl i wysle, ona zawsze trafia w moj gost jesli chodzi o ciuchy wiec jestem spokojna o jej wybor :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

:mrgreen: ależ jestem zadowolona z moich dzisiejszych zakupów :mrgreen:
koszula piękna :mrgreen: a mój mężczyzna w niej jeszcze piękniejszy :mrgreen:

bronił się troszkę przed zakupem,sugerując że za droga
ale nic do gadania nie miał,zwłaszcza że widziałam jak mu się podoba :twisted:

:wink:
synek dostał autka i ciężarówe :lol: do tego playmate by miał po czym tymi autkami jeździć bo widziałam że tego mu do zabawy brakuje
i obaj moi mężczyźni szczęśliwi :wink:
a jak oni szczęśliwi to i ja :mrgreen:

bogini8 napisał(a):dobra bede za niedlugo jedziemy malemu kupic krzeslo do karmienia:D

kupiłaś ? :razz: :twisted:
pochwal się jakie zakupiłaś :-)

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

adamirus, bardzo ładna koszula :)
Dziś rano wyskoczylam na kawke z koleżanka i ona tez miała kurtkę z nexta - chyba warto się wybrać, No i jeszcze sprawdze tk maxa
ewela119, 100 to kupa pieniędzy, za taka kwotę chce się czegoś naprawdę porzadnego
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

adamirus napisał(a):kupiłaś ?
pochwal się jakie zakupiłaś
kupilam kupilam juz sie chwale:)

[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 17:20 ]
zakupilam je w sklepie za pol ceny bo nie mialo kartonu i niby mialo ryske na podramienniku ktora okazala sie brudkiem:Pczyli zamiast 99 ....49:PP
a maly nie chce z niego wychodzic wcale taki dumny siedzi :P hihi

[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 17:21 ]
regulowana wysokosc i oparcie, 2 tacki odpinane, koszyk pod spodem, kolka do przemieszczania i samostojace uff:) wszystko to co chcialam w jednym:)

[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 17:47 ]
aha i wogole mam zly nastroj i jak sie wkurze to zaprzestanej tej diety bo waga stoi od tej uderzeniowej w miejscu i doprowadza mnie do szalu 63,5-64,5 i tak sie wacha caly czas i nic w dol;/ i ja mam dola ide zaraz z tego powodu upiec sernik z przepisuadamirus moze poprawi mi nastroj.
Załączniki
Highchair.jpg
Highchair.jpg (16.65 KiB) Przeglądane 21425 razy
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8, krzesełko super :-)
napewno posłuży ci ( wam ) na długo :-)

i super że cena super :mrgreen:

xvioletx napisał(a):adamirus, bardzo ładna koszula :)

dziękować :mrgreen:

bogini8 napisał(a):aha i wogole mam zly nastroj i jak sie wkurze to zaprzestanej tej diety bo waga stoi od tej uderzeniowej w miejscu i doprowadza mnie do szalu 63,5-64,5 i tak sie wacha caly czas i nic w dol;/ i ja mam dola ide zaraz z tego powodu upiec sernik z przepisuadamirus moze poprawi mi nastroj.

:588:
no przy takiej wadze niema aż takich strasznych efektów,bo mało masz kochana do zrzucenia .....dlatego wolniej to pójdzie
najlepsze wyniki mają ci co mają do zrzucenia ponad 15kilo :wink: u nich to leci szybciutko ......
na pocieszenie powiem ci że u mnie tez zastój,to znaczy nie ważyłam się cały tydzień bo stwierdzam że i tak niema sensu,bo czekam na @ i zawsze wtedy kiepsko sie czuje,czuje się duża pełna i nadęta :wink:
i zmodyfikowałam sobie tego dukana,bo jednak bez owoców GINE :roll:
kocham owoce,i nie odmówie ich sobie.
więc stwierdzam że powoli,ale do przodu,i najważniejsze by zdrowo się odżywiać :wink:
nie jeść słodkiego nacodzień ( a jak już słodkie to Dukana ;) )
nie obżarać się tłustym,nie jem białego pieczywa,nie jem ziemniaków,ryżów makaronów .....
i jestem pewna że choć na efekty będe musiała czekać dłużej,to one przyjdą :-)
wszystko jest dla ludzi :mrgreen:
najważniejsze to zmienić nawyki żywieniowe ( przynajmniej w moim przypadku ) i widzę że daje rade.zamiast chleba z masłem szyną i serem na noc zjadam 3marchewki i jabłko,i jest super :mrgreen:

głowa do góry i cierpliwości :588:

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

adamirus napisał(a):nie obżarać się tłustym,nie jem białego pieczywa,nie jem ziemniaków,ryżów makaronów .....

adamirus napisał(a):zamiast chleba z masłem szyną i serem na noc zjadam 3marchewki i jabłko,i jest super

O matko! Ja bym chyba umarla na takiej diecie :) Na szczescie nigdy nie musialam nic zrzucac i mam nadzieje ze nie bede musiala bo chybabym tego nie przezyla, ja straszny lasuch jestem :D Teraz polozna mi zabronila jesc sporo rzeczy np pasztetu i jestem zalamana bo chleb z pasztetem i ogorkiem lub pomidorem to moja ulubiona przekaska miedzy posilkami :/ Poki co dzielnie sie trzymam ale jak bedzie dalej to zobaczymy ;) W kazdym badz razie powidzwiam Was dziewczyny za wytrwalosc, ja bym nie dala rady :oops:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona